obiwankenobi
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- Miraç Yılmaz
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@obiwankenobi hayırlı olsun hocam güle güle kullan![]()
Teşekkür ederim@obiwankenobi Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Sanırım sizin baktığınız model 900 AF olan model, optimum mağazasında gördüm iki gün önce ben de. Aşağı yukarı aynı donanıma sahip daha agresif geometrili olan modeli.
Benim bildiğim disk frenli yol bisikleti olarak sadece triban rc500 geldi, onun fiyatı da zaten 4500. Acaba bir tane numunelik rc520 geldi de öyle arada kaynadı mı ki? Bu Triban RC520 için o kadar mail attım ki anlatamam, yeterli talep yok dedilerdi en sonuncu cevapta. Olur da bir daha giderseniz bir fotoğraf çekseniz tabi duruyor olursa.Bende 900 AF var, o yüzden kesinlikle o olmadığını biliyorum. Disk frenli bir modeldi. Kesin modelden emin değilim ama 7299 TL'nin üzeri çizilip 6000'lik bir fiyat yazıldığını gördüm. Arayışı olan varsa bir bakmak isterse diye bilgi olsun artık.
Ben bu gün sabahtan akşama kadar stokları kontrol ettim. Sabah istanbul ritim istanbul da 1 adet m beden gözüküyordu fırladım arabaya ama dedim bi arayayım ne olur ne olmaz ben gitmeden önce biri falan alır boşuna gitmeyelim, aradım decathlon ritim istanbulu bana ne dediler beğenirsiniz metin bey siz aramadan 30 dakika önce birisi aldı şu an o bisikleti kuruyorum dedi ve benim içime tekrardan bir öküz oturdu. Akşam a doğru sitede tekrardan m beden 1 adet stoğa girdi bende anında siparişi verdim. İnşallah benim siparişim de sizin yaşadığınız probleme benzemez.Bisiklet ne zaman gelecek diye beklerken, Decathlon siparişiniz iptal edildi diye mail attı.![]()
Şu çift renkli gidon bantlarına hastayım decathlon'un. Zamanında Triban 500'de siyah turuncular vardı vinil olanlardan, bulsam da alsam keşke...Satın alanlara hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmaları dileğiyle. Şöyle 1-2 fotoğrafta görsek on numara olacak. Yeni bisiklette tek beğenmediğim şey dümdüz siyah yapmış geçmişler. Misal Ultra 720 AF ile Ultra 940 CF'nin renkleri özellikle de cf'deki hoş duruyor. Her yerde siyah bisiklet görmek sıkmaya başladı, en azından kendi adıma.
Bisiklet dün elime ulaştı. Çalıştığım için akşam 19:00da ancak magazaya gidebildim ztn 20:00de kapaniyormus bide kalabalıktı zar zor kurabildik bisikleti. Ayarlar için bugün ankamall decathlona gideceğim tekrar. Bir de gidon sargisi benim de yirtik çıktı onu degistirecekler. Kargolama şeklinde bi sorun oldugu kesin, gidonu yan koyduklari icin koliye biyere sıkışıyor o sargı, yeni alacaklarda da yırtık çıkarsa şaşırmam. İlk görünüş olarak hoşuma gitti çok hafif gerçekten. Düzgün bir sürüş yapamadım henüz.
@oneolaki neden iptal edilmiş hocam konuştunuz mu? Bir de eski fiyattan mı almıştınız yeni fiyattan mı?