Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

15.05 de verdiğim sipariş dün elime ulaştı, bisikletin kurulumunu yaptım. Gerçekten hem hafiflik hem renk olarak çok tatmin edici. Performansını yolda göreceğiz. Bana geldiğinde gidon bandı yırtıktı mail çektim yardımcı olacaktır decathlon.

Scudo
Tevafuken bisikletçide kurulum amaçlı getirildiğini gördüm.Tam olarak inceleyebilme şansım olmadı. Sele çok konforlu ve şık izlenimi oluşturdu. Ayrıca sele borusuda çok inceydi. Bisikletin sahibi bayramdan 5 gün önce 6500 liraya aldığını söyledi( ki gördüğüm zaman bayramdan sonra 5. gündü sanırım) ama yeni satış fiyatının 7500 olduğunu söyledi.Bu kadar kısa zaman içerisinde ne olduda fiyat bu kadar artırıldı enteresan.

Satın alanlara hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmaları dileğiyle. Şöyle 1-2 fotoğrafta görsek on numara olacak. Yeni bisiklette tek beğenmediğim şey dümdüz siyah yapmış geçmişler. Misal Ultra 720 AF ile Ultra 940 CF'nin renkleri özellikle de cf'deki hoş duruyor. Her yerde siyah bisiklet görmek sıkmaya başladı, en azından kendi adıma.

Dosyalar

• BTWIN-Ultra-940-CF.jpg
    BTWIN-Ultra-940-CF.jpg
    360,5 KB · Okunma: 148
  • ultra 720 af.jpg
    ultra 720 af.jpg
    94,2 KB · Okunma: 151
@MakRo Benimki kapkara ama :( specialized tarmac sl4 elite :( şaka bi yana her bisiklete kapkara uymuyor özellikle parlaksa. Fotograftakilerin renk uyumu çok iyi olmuş, decathlon mavisi :)
@obiwankenobi Tekerine taş değimesin, bol bol tırman :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Yarın sabah m beden sipariş verecektim stoklar tükenmiş. İçime öküz oturdu.

Bugün Optimum mağazasını ziyaret ettim. Eğer yanlış görmediysem L bedeni mağazaya özel, seri sonu olarak 6000 TL fiyattaydı. Fiyatı da çalışandan teyit ettim. İlgilenen varsa mağazayı bir ziyaret etmesini öneririm.

Ben mağazalara dağıtılmadı diye biliyorum

@gg bebe @Mtn. Evet hiç bir mağazanın stogunda gözükmüyor. Seri sonu dediğinize göre gecen seneki ellerinde kalan model olabilir 6.000tl dedigi.

Sanırım sizin baktığınız model 900 AF olan model, optimum mağazasında gördüm iki gün önce ben de. Aşağı yukarı aynı donanıma sahip daha agresif geometrili olan modeli.

Sanırım sizin baktığınız model 900 AF olan model, optimum mağazasında gördüm iki gün önce ben de. Aşağı yukarı aynı donanıma sahip daha agresif geometrili olan modeli.

Bende 900 AF var, o yüzden kesinlikle o olmadığını biliyorum. Disk frenli bir modeldi. Kesin modelden emin değilim ama 7299 TL'nin üzeri çizilip 6000'lik bir fiyat yazıldığını gördüm. Arayışı olan varsa bir bakmak isterse diye bilgi olsun artık.

Bende 900 AF var, o yüzden kesinlikle o olmadığını biliyorum. Disk frenli bir modeldi. Kesin modelden emin değilim ama 7299 TL'nin üzeri çizilip 6000'lik bir fiyat yazıldığını gördüm. Arayışı olan varsa bir bakmak isterse diye bilgi olsun artık.
Benim bildiğim disk frenli yol bisikleti olarak sadece triban rc500 geldi, onun fiyatı da zaten 4500. Acaba bir tane numunelik rc520 geldi de öyle arada kaynadı mı ki? Bu Triban RC520 için o kadar mail attım ki anlatamam, yeterli talep yok dedilerdi en sonuncu cevapta. Olur da bir daha giderseniz bir fotoğraf çekseniz tabi duruyor olursa.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Bisiklet ne zaman gelecek diye beklerken, Decathlon siparişiniz iptal edildi diye mail attı. :(:(:(
Ben bu gün sabahtan akşama kadar stokları kontrol ettim. Sabah istanbul ritim istanbul da 1 adet m beden gözüküyordu fırladım arabaya ama dedim bi arayayım ne olur ne olmaz ben gitmeden önce biri falan alır boşuna gitmeyelim, aradım decathlon ritim istanbulu bana ne dediler beğenirsiniz metin bey siz aramadan 30 dakika önce birisi aldı şu an o bisikleti kuruyorum dedi ve benim içime tekrardan bir öküz oturdu. Akşam a doğru sitede tekrardan m beden 1 adet stoğa girdi bende anında siparişi verdim. İnşallah benim siparişim de sizin yaşadığınız probleme benzemez.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve oneolaki
Satın alanlara hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmaları dileğiyle. Şöyle 1-2 fotoğrafta görsek on numara olacak. Yeni bisiklette tek beğenmediğim şey dümdüz siyah yapmış geçmişler. Misal Ultra 720 AF ile Ultra 940 CF'nin renkleri özellikle de cf'deki hoş duruyor. Her yerde siyah bisiklet görmek sıkmaya başladı, en azından kendi adıma.
Şu çift renkli gidon bantlarına hastayım decathlon'un. Zamanında Triban 500'de siyah turuncular vardı vinil olanlardan, bulsam da alsam keşke...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bisiklet dün elime ulaştı. Çalıştığım için akşam 19:00da ancak magazaya gidebildim ztn 20:00de kapaniyormus bide kalabalıktı zar zor kurabildik bisikleti. Ayarlar için bugün ankamall decathlona gideceğim tekrar. Bir de gidon sargisi benim de yirtik çıktı onu degistirecekler. Kargolama şeklinde bi sorun oldugu kesin, gidonu yan koyduklari icin koliye biyere sıkışıyor o sargı, yeni alacaklarda da yırtık çıkarsa şaşırmam. İlk görünüş olarak hoşuma gitti çok hafif gerçekten. Düzgün bir sürüş yapamadım henüz.
@oneolaki neden iptal edilmiş hocam konuştunuz mu? Bir de eski fiyattan mı almıştınız yeni fiyattan mı?

Dosyalar

• IMG-20200603-WA0005.jpeg
    IMG-20200603-WA0005.jpeg
    946 KB · Okunma: 321
  • IMG_20200603_201056.jpg
    IMG_20200603_201056.jpg
    2,1 MB · Okunma: 312
  • IMG_20200603_201111.jpg
    IMG_20200603_201111.jpg
    2,2 MB · Okunma: 264
  • IMG_20200603_214901.jpg
    IMG_20200603_214901.jpg
    1,1 MB · Okunma: 247
Bisiklet dün elime ulaştı. Çalıştığım için akşam 19:00da ancak magazaya gidebildim ztn 20:00de kapaniyormus bide kalabalıktı zar zor kurabildik bisikleti. Ayarlar için bugün ankamall decathlona gideceğim tekrar. Bir de gidon sargisi benim de yirtik çıktı onu degistirecekler. Kargolama şeklinde bi sorun oldugu kesin, gidonu yan koyduklari icin koliye biyere sıkışıyor o sargı, yeni alacaklarda da yırtık çıkarsa şaşırmam. İlk görünüş olarak hoşuma gitti çok hafif gerçekten. Düzgün bir sürüş yapamadım henüz.
@oneolaki neden iptal edilmiş hocam konuştunuz mu? Bir de eski fiyattan mı almıştınız yeni fiyattan mı?

Hayırlı olsun, decathlon bisikletleri zor begenen biri olarak, oldukça beğendim :) Yol bisikletine geçmeyi planlayan arkadaşlara tavsiye edicem :D Yalnız o tork anahtarı bana satarmısın? :D

@Burak B. Teşekkür ederim. Tork anahtarının bu kadar güzel bişey çıkması beni de şaşırttı. Sadece onu kullanarak bisikleti kendim bile kurabilirmişim takım çantası yok diye hiç açmamıştım koliyi. Ağır olmasa bisiklette bile taşınır o aslnda sele yükseklik ayarına kadar her şey için lazım oluyor 😊

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Burak B.
Geri