Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Hosgeldiniz aramıza :)

Bence kendi bisikletim diye demiyorum ama kabloların dışarıdan gitmesi hoş olmamış, sene 2020? Bendeki model 2014 kadro siz düşünün, karbon maşa alu kadro :) Bana göre artı gelişme olarak arka fren kaliperlerini yukarıya almış olmaları bir artı olmuş. Ön maşa tasarımı biraz kaslı geldi bana ?

J92kNq.jpg

Çok teşekkür ederim :) hocam bu fiyat aralığında ve bu donanımda seçenek olarak bisan rx9500, peugeot r13 gibi seçenekler vardı.Decathlon daha kurumsal bir firma olduğu için btwin tercih ettim.Kablo içinde olsa daha güzel olurdu kesinlikle ama 105 setli btwin bisiklet hep gönlümden geçiyordu :)

Scudo
Son dönem yol bisikletlerinde üst çatalın kadroya bağlantı yeri sadece beni mi rahatsız ediyor? Daha kısa üst çatalın sağladığı rijitlik bu kadar önemli mi gerçekten? Şundan bahsediyorum:

222570 dosyayı görüntüle

Üst çatalın, üst boruya aynı noktada bağlandığı bisikletler daha zarif görünmüyor mu? İkisi de 105 setli alüminyum kadro Van Rysel.

222571 dosyayı görüntüle
Aynı fikirdeyim. Bir ısınamadım geleneksel görünmeyen modellere.

• Beğen
Tepkiler: Feunard ve CNC
Çok teşekkür ederim :) hocam bu fiyat aralığında ve bu donanımda seçenek olarak bisan rx9500, peugeot r13 gibi seçenekler vardı.Decathlon daha kurumsal bir firma olduğu için btwin tercih ettim.Kablo içinde olsa daha güzel olurdu kesinlikle ama 105 setli btwin bisiklet hep gönlümden geçiyordu :)
B'twin sizi üzmez derim güle güle kullanın, zaten çok profesyonel planlarınız yoksa 105 üstü biraz lüks oluyor biz amatörlere :)

Kadro bana da çok sağlam gibi gözüktü. Rijitlik konusunda sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Titreşim konusuna bir bakmak gerek. Ama kabloları keşke içten geçirselerdi, görsel olarak o kadar fark ediyor ki. Gene de bu fiyat bandı için ülkede önemli ve güzel bir seçenek olmuş. Teşekkürler Decathlon'a.

Fiyatı iyi arkadaşlar alınır, üzmez kimseyi. Görselliğe takilmayalim euro olmuş 7 küsür bu fiyata nasıl geliyor onuda anlamış değilim :)

Dağ bisikletlerinde XL kadro getirmemisler.
Mesaj yazip teşekkur ettim.
"Durduk yere beni masrafa sokacaktiniz iyi ki XL getirmemişsiniz. " Dedim

Buyuk kadro lobisi filan mi var ?

Dağ bisikletlerinde XL kadro getirmemisler.
Mesaj yazip teşekkur ettim.
"Durduk yere beni masrafa sokacaktiniz iyi ki XL getirmemişsiniz. " Dedim

Buyuk kadro lobisi filan mi var ?
Aynen bir türlü xl kadro getirmiyorlar. Tek btwin için değil yerli piyasadaki bir çok markada durum bu. Bakıyorsun katalogda sana göre kadro var ama o kadro nerede? Kimse bilmiyor. Zamanında carraro gravel incelemeye gittim kafama da yatarsa ertesi gün gidip alacağım. 58 kadro var ama ne fabrikada var ne mağazada. Öyle olunca ikinci el olarak Btwin ultra 700 af almıştım. Vallahi bisikleti alınca da iyi ki almışım dedim. Satmaya niyetlendim ama içinden bir parça da satma diyor, ilanda duruyor ama büyük ihtimalle satmayacağım. döviz kuru falan derken her şey tavan yaptı. Kaldı ki bir daha 198 birisine nereden nasıl bisiklet bulacağım.

Açıkçası yeni modeli de gayet başarılı ve güzel. Bana göre tek olumsuz tarafı düz siyah olması olmuş. Decathlon bu yıl yaz ortasında 3 yeni model daha çıkartıyor. Gravel-tur-adventure tarzı 3 bisiklette aynı kadroyu kullanıp farklı özelliklerde. Tabi ki ülkemize gelmeyecektir, gelse de o fiyat ile alıcısı çok olmayacaktır.

(link)

2 haftadır aralıksız çalıştım ve sadece yatmak için eve geliyordum. Bugün ki kısa turumdan

221785 dosyayı görüntüle

Son dönem yol bisikletlerinde üst çatalın kadroya bağlantı yeri sadece beni mi rahatsız ediyor? Daha kısa üst çatalın sağladığı rijitlik bu kadar önemli mi gerçekten? Şundan bahsediyorum:

222570 dosyayı görüntüle

Üst çatalın, üst boruya aynı noktada bağlandığı bisikletler daha zarif görünmüyor mu? İkisi de 105 setli alüminyum kadro Van Rysel.

222571 dosyayı görüntüle

üst çatalın kadroya bağlantı yerinin aşağıda olmasında hiçbir sorun yok. rijitlik farkını bu belirlemez. benimkide şu an yukarıda üst boruya bağlı bir merida yol bisikleti hatta bu özellikte başka bisikletlerde kullandım bu da pinarelloydu:))) şaka değil angliru 105 vardı bi dönemde.
senin van rysel bi ise yerlerden çakma ama:)))) önemli olan genel kadro kalitesi. yoksa bmc gibi bir markada çatalın bağlantı yerini aşağıda yapmazdı.
van rysel ise bu fiyata çokta ucuz değil. yurtdışından wiggle merlin vs alışveriş yapmayı biliyorsan merlinde wilier montegrappa 105 vardı. 4500 tl ye. vergiyle 5500 e çok daha iyi bir bisiklet alırsın. hatta 1000 tl yede iyi bir sele ve kitli pedal da alırsın aynı paraya gelir. linki veriyorum. bisiklet alacak olan bu fiyatı asla kaçırmamalı bence.
(link)
1586120262527.png
1586119543322.png

1.73 boy için small mu yoksa medium mu tercih edilmeli? Benim boyu tam sınır olarak belirlemişler. :) 1586193459880.png

@oneolaki ben kendimden örnek veriyim. 1.81 boyda medium kullanıyorum senlinle aynı durum gidon yükseltme aparatı ile daha rahat ediyorum. Ama bu yol bisikleti sonuç olarak konfor 2. planda genelde.

• Beğen
Tepkiler: oneolaki
1.73 boy için small mu yoksa medium mu tercih edilmeli? Benim boyu tam sınır olarak belirlemişler. :) 222686 dosyayı görüntüle
Bence M seçmelisiniz. Aynı boya sahibiz, bir gün Decathlon’da bisiklet denerken S kadro çok küçük gelmişti, dizim gidona değiyordu. M kadroda daha rahat etmiştim

• Beğen
Tepkiler: oneolaki
1.73 boy için small mu yoksa medium mu tercih edilmeli? Benim boyu tam sınır olarak belirlemişler. :) 222686 dosyayı görüntüle
@oneolaki ben kendimden örnek veriyim. 1.81 boyda medium kullanıyorum senlinle aynı durum gidon yükseltme aparatı ile daha rahat ediyorum. Ama bu yol bisikleti sonuç olarak konfor 2. planda genelde.
Bence M seçmelisiniz. Aynı boya sahibiz, bir gün Decathlon’da bisiklet denerken S kadro çok küçük gelmişti, dizim gidona değiyordu. M kadroda daha rahat etmiştim
Yanlışsam düzeltin, bildiğim kadarıyla ve decathlon'un sitesinde de böyle yazıyor
"2 boy arasında kalırsanız küçük bisiklet daha sportif, büyük bisiklet ise sürüş sırasında daha rahat olacaktır. "
Bu ikilemde kalsam ben M seçerdim. Manevra küçğk boy bisiklette daha rahat yapılıyor. Büyük boy da uzun yolda rahat ettiriyor. İleride tercihen gidon boyu kısaltılarak bi nebze "sportiflik" yakalayabilirsiniz.

Kadro geometrisi Canyon Ultimate modeline çok benzer. Canyon 170 boy için için XS önerirken Dechatlon S önermiş, tercih edeceklerin dikkat etmesinde fayda var. Bu arada görsel olarak beğendiğimi söylemek isterim.
@oneolaki
Bence small tercih etmelisiniz. Özellikle s ve xs canyon ultimate modelinin s ve xs ölçülerine çok benziyor. Canyon 172 için xs öneriyor yanlış hatırlamıyorsam.

Ben 80 cm bacak boyu, 174 boy uzunluğu ile Mosso'da 54(M) kullanıyorum. Ama S de kullanabilirim. Teknik veriler vücut olculerimin her iki kadro için de müsait olduğunu söylüyor.

MTB ve yol yarış gelmiş sadece neden flatbarlı fitbike gelmiyor acaba

• Beğen
Tepkiler: ozic
Bir eski triban kullanıcısı olarak yeni modellerin geldigine sevindim. Btwin ve decathlon kullanıcıları üzmüyor. Denildiği gibi kablolar keşke içeriden geçseydi. Yıl olmuş 2020.. Sıfır alacak kadar bütçe olsa düşünmeden alırdım ancak 2.el daha alternatif. Aklında olan alsın 5 10 yıl açık söylüyorum götürür.

Sipariş veremeden L boy tükenmiş, XL 5 tane görünüyor. Alacak olanlar bir göz atsın.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@kubilayt 1 adet L boy stoga eklenmiş. Almayi düşünüyorsan, bilgine.

• Beğen
Tepkiler: kubilayt
Geri