Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Scudo
Ben bunu bisikletten işkillendim biraz hiçbir Avrupa ülkesinde stokta görünmüyor çok enteresan geldi bana
Ben türkiye stoğuna girmeden önce diğer ülkelerin decathlon sitelerinde gördüm 07CF2202-352D-4FFF-B843-799C9DF6539E.png
Ultegra set ile de satılıyor32BC2D7F-1DB1-40A1-88E1-48ACAF14AE70.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
bu bisikletin flatbarlısı gelir mi acaba ?

@canalanplt Genel eğilim bir yol bisikletinin flatbarlı versiyonu yapılacaksa endurance kadrodan çevrilir. Yani endurance kadro olan bir yol bisikletinin flatbarlısı olacaksa olur. Tırmanış ya da aero kadrodan flatbarlı bisiklet pek yapılmaz. Örneğin endurance kadro olan Scott Speedster,Merida Ride, Btwin Triban gibi bisikletlerin flatbarlısı yapılır ki vardır da.
Bu Edr Road Af göründüğü kadarıyla endurance olmadığı için ben flatbarlısının olacağını hiç sanmıyorum.

Genel olarak beğendim biraz cube marka yol bisiklerini andırıyor. Şuanda üzerindeki set bile 4000 civarı, jant seti ve total ağırlığıyla fiyatı beni cezbetti. ve tabi Decathlon müşteri memnuniyetide cabası.

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Decathlon mağazasının yurt dışı sitesinde çok güzel komponentlere sahip yakışıklı kadrolu bisikletleri var. Lanet olasıca kur farkı :D
Mevcut piyasada fiyat-performans anlamında iyi gibi görünüyor ama kadrosu çirkin geldi gözüme :/

Foto varmi arkadaslar

Belki de vazgeçmiş olabilir ?

Evet bisiklet bana ulaştı, kargoda sıkıntı yoktu ama vites fren ayarı için bisikletçiye göstermek gerekiyor ben kendim yapamadım.İlk yol bisikleti deneyimim olduğu için pek değerlendirme yapamıyorum ama avuç içi jelli eldiven kullanmama rağmen avuç içim ağrıdı sebebini bilmiyorum umarım alışırım.Sokağa çıkma yasağı bitince resmini çekmeyi düşünüyorum.
Gidon ayarını iyi bir bisikletçiye yaptırın ve bisikleti sürerken gidonu çok sıkmayın elinizde ağrı kalmaz, eldivenin içindeki jeller eliniz rahat etsin diye değil yere düştüğünüzde avuçiçleriniz yaralanmasın diye var.

benimde merakımda ve takibimde olan bisiklet yakından görmeyi isterim arkadaşlardan resim gelene kadar decathlon açılabilir

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Arkadaşlar ben de ciddi olarak bu bisikleti almayı düşünüyorum, resimler ve yorumlar biraz daha fazla gelse de kararsızlığım gitse.

• Beğen
Tepkiler: Mtn. ve BooJack
@ismail turna aynı fiyat bandında alınabilecek ikinci el bisikletlere örnek sahibinden.com'daki 734353321 ilana bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

@ismail turna aynı fiyat bandında alınabilecek ikinci el bisikletlere örnek sahibinden.com'daki 734353321 ilana bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
Merhaba,

Baktım ilana, bir kaç yönden beğenmedim,
1) Mekanik disk frenler hiç hoşuma gitmiyor, olmuşken hidrolik olması lazım.
2) 105 set diyor ama büyük ihtimal ile (yazmamış) r7000 serisi değil, eski seri.
3) Bu bisikletin ağırlığı 8.8 den fazladır. (mekanik disk olduğu için)
4) Kadro boyu bana uymuyor, benim 51 kadro almam gerekiyor.

Ama bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Birkaç gündür sahibinden.com da baya gezindim, ama çok da bana uygun birşey bulamadım.

Almak istediğiniz bisiklet kötü değil alınır. Ama mesela taa 2015 te çıkardıkları Alur 700 komponent hariç bu bisikletten üstün özelliklere sahip.

Son olarak 797162626 şu ilanı paylaşıyım sizinle. Kalan bütçeniz ile komponentleri yenilemeyi deneyebilirsiniz. ortaya çıkacak bisiklet Road af 'dan daha kaliteli/hafif olacaktır.

Aynı başlıkta yazdığım Alur 700 ile ilgili kendi mesajımdan bir alıntı yapmak istiyorum.

sahibinden'de şu sıra birüsürü Alur 700 ilanı var onları değerlendirin derim. onlarda 105 ama eski seri 10 lu sistem fark etmez derseniz kadro ve maşa o fiyat bandında alınabilecek en kalitelisi. Alın borusu konik. Kablolar içerden geçmeli. Press fit orta göbek. Direct mount frenler. Kaynak silme. UCI onaylı. 32c teker kalınlığına kadar destekler. Tüm fiyat bandlarında aluminyum yol/yarış bisiklet kadrolarını araştırın daha iyisini bulamayabilirsiniz.

Alur 700 ve ultra 700 af aynı kadrolar. direct mount frenlerle birlikte geçen senenin van rysel kadrosu da aynı açılar. Van rysel'in farkı arka fren üste alınmış standar v fren'e çevirmişler. diğerlerinde kadro altında. Bilenler tepki versin yorum ciddiye alınısın. 8-10 bin vermeden önce değerlendirilmesi gerekir.

@ismail turna

@denizt (link) özelden arkadaşa güzel bir alternatif attım ama kendisi bilir elbette.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Foruma girmedim bir süre benim dışımda alan yok mu bu bisikleti kimse fotoraf atmamış 😔

IMAG2470.jpgIMAG2471.jpgIMAG2469.jpgIMAG2474.jpgIMAG2472.jpgIMAG2473.jpg

Pembe kumaş ve açılar için üzgünüm eve alamıyorum bisikleti ve çok rüzgar var😅

Alet şıkmış. Sıfır takıntısı hariç alınır mı bilemedim( mundar bu bisiklet mundar hahah)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri