seyhanh
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Seyhan Hızlı
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Gidon ayarını iyi bir bisikletçiye yaptırın ve bisikleti sürerken gidonu çok sıkmayın elinizde ağrı kalmaz, eldivenin içindeki jeller eliniz rahat etsin diye değil yere düştüğünüzde avuçiçleriniz yaralanmasın diye var.Evet bisiklet bana ulaştı, kargoda sıkıntı yoktu ama vites fren ayarı için bisikletçiye göstermek gerekiyor ben kendim yapamadım.İlk yol bisikleti deneyimim olduğu için pek değerlendirme yapamıyorum ama avuç içi jelli eldiven kullanmama rağmen avuç içim ağrıdı sebebini bilmiyorum umarım alışırım.Sokağa çıkma yasağı bitince resmini çekmeyi düşünüyorum.
Merhaba,@ismail turna aynı fiyat bandında alınabilecek ikinci el bisikletlere örnek sahibinden.com'daki 734353321 ilana bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
sahibinden'de şu sıra birüsürü Alur 700 ilanı var onları değerlendirin derim. onlarda 105 ama eski seri 10 lu sistem fark etmez derseniz kadro ve maşa o fiyat bandında alınabilecek en kalitelisi. Alın borusu konik. Kablolar içerden geçmeli. Press fit orta göbek. Direct mount frenler. Kaynak silme. UCI onaylı. 32c teker kalınlığına kadar destekler. Tüm fiyat bandlarında aluminyum yol/yarış bisiklet kadrolarını araştırın daha iyisini bulamayabilirsiniz.
Alur 700 ve ultra 700 af aynı kadrolar. direct mount frenlerle birlikte geçen senenin van rysel kadrosu da aynı açılar. Van rysel'in farkı arka fren üste alınmış standar v fren'e çevirmişler. diğerlerinde kadro altında. Bilenler tepki versin yorum ciddiye alınısın. 8-10 bin vermeden önce değerlendirilmesi gerekir.
Mesaj ulaştı..@denizt (link) özelden arkadaşa güzel bir alternatif attım ama kendisi bilir elbette.