Scudo Sports

Decathlon Türkiye'de Büyüyor

Umarım stoklarını da büyütür.

Scudo
@gokhantig

Çayderesi Rekreasyon Alanı olarak bilinen ve Avlu Balıkesir olarak isimlendirilen alanda..
Inşaat ruhsatı verildi, yapım ihalesi sonuçlandı..
Temel atma töreni çok yakında..

@edz1903
Türkiye şartlarına göre de spor mağazalarının bim'i diyebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: edz1903
17 mayıs da Maltepe parkın yanına yeni mağaza açıyorlarmış

(link)

Bursa'dan ses yokmudur Mayıs 2. Hafta deniyordu.

Aerofit 900 gibi inanılmaz kaliteli formalar satıyorlardı, gittikçe küçüldüler.Konu eski sayılır zaten.O kadar aradım aerofit 900 bib-short, tekrar almak için.Gerçi alt modelleri bile yok.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Decathlon büyüyor fakat sadece en alt seviyedeki ürünleri üzerinden büyüyor galiba.

Ritim İstanbul'daki mağazaya açıldığı gün gittim. En azından açılışa özel olarak biraz daha üst modeller getirmişlerdir diye ümit ediyordum.

Ancak diğer mağazalarda ne varsa aynıları vardı. Ekstra bir şey göremedim.

@Rocketman

Böyle olması Decathlon'un suçu değil aslında ülkedeki alım gücünün çok düşük olmasından kaynaklanıyor farkındaysan üst model ürünleri olması gerekenden çok daha az satılıyor mesela 900 uzun kollu forma hala stoklarda 150 TL fiyatı var o bile bitmemiş pahalı olan çoğu ürün indirime girmeden satılamıyor bende böyle olmasını istemezdim ama 300 TL ye tayt getirseler kaç kişi alabilecek ki

Büyümemesi mümkün değil özellikle hafta sonları insanlar birbirini eziyor birşeyler almak için

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Özellike bisiklet stokları cok az Ve türkiyeye Küçük bedenleri getirmiyolar Smallden aşagı getirmiyorlar kardeşim iç bacak boyum kısa getirsene xxs yada Xs alayım bende.

Türkiye'deki büyük bir ihtiyacı gördüler ve gerekli yatırımı yaptılar. Şimdi de doğal olarak büyüyorlar.

Biz sporcu bir halk değiliz.

Vücut yapımız spora yatkın olmakla beraber, KAFA yapımız yatkın olmadığı için, bugüne kadar hiçbir yerli firma bu sektöre girmedi (belki de akıl bile etmedi)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Screenshot_20170522-210043_1.jpg
Bursa 15 Haziran da açılacakmış

Yaklaşık iki gündür (veya daha fazla) Decathlon'nun web sitesinden ürünlerin mağaza stoklarını görmek artık mümkün değil. Her ne kadar ancak 24 saat öncesinin güncelini veriyorsa da bunu bilmek önemliydi, çünkü görerek almak istediğiniz ürünler için hangi mağazaya gideceğinize karar verebiliyordunuz.
Dilerim o tuşu tekrar yerine koyarlar.

Tekrar gelmiş o tuş :) Decathlon'a teşekkürler... (23.05.2017)

Eskişehir 'e neden açılmaz anlamak mümkün değil...

HayatatribündenbakanlaR

Antalya'da iki mağazası var yeter artık üçüncüsü açılmasın kampanyası başlatıyorum :)

@Ilter Elmas Yılan hikayesine döndü Bursa'nın açılışı bir aksilik çıkmazsa diye not düşmüş çalışan, kesin değil gibi :(

@Volks

Düşük kalite ürünleri ittirdiği bir ülke olma yolunda gidiyoruz... En üst segment ürünleri gelmedikçe bu görüşü savunacağım. (Bunun bir diğer adı, batıda satılmayan orta düşük kalite ürünlerin doluştuğu çöplük ülke olmak)

Yeni açılan Maltepe Mağazası'nı ziyaret ettim.Güzel düşünülüp bisiklet sürüş peronu yapılmış fakat amacından çoktan çıkmış.Peron çocukların eğlencesine dönmüş.Peron dışına çıkanın mı dersiniz,çığlık atmacamı derseniz hepsi var.
Tırmanış reyonun da akıllara durgunluk veren bir hadiseye şahit oldum.Reyon da ürünleri incelerken deneme için kurulan Slacklining hattından bir kız çocuğu düştü ve kolu ters dönerek kırıldığını gördüm.Öyle orta yere gelişigüzel herkesin deneyeceği şekilde istasyonlar kurmak çok mantıksız.Keza bisiklet içinde geçerli bu.Her an kazaya açık bir durum.

Geri