Scudo Sports

Decathlon Tayt Tavsiyesi

@okuyucuoptik ürünü alalı 2 gün oldu bir kere deneyimleyebildim. süngeri biraz ince geldi daha önceki aliexpressten aldığım tayta göre. ama 2 saatlik sürüş için güzel. sıkıntı yaratmadı, dokusu görünüşü esnekliğini çok beğendim öncelikle. askılar sayesinde kayma yapmıyor ama kışlık bir ürün değil ince biraz, üşütebilir
Anladım hocam peki bu fiyat bandında mı aldınız?

Scudo
@okuyucuoptik evet 230 tlye aldım. Açıkcası aliexpresste de 250tlden aşağı tayt yok o yüzden düşünebilirsiniz. Stok kontrolü yapıp mağazada süngerine bakabilirsiniz ama denetmiyorlar. İade de 60 gün içinde yapılabiliyor.

@Yldrm07 ben spexcelin ürünlerini bulmuştum yorumları iyi, kalite olarakta yakın diye. kargo ve vergiyle beraber fiyat farkı bayağı azalıyor

Van rysel taytla ilgili global sitede birçok olumsuz yorum var dikişler vs ile alakalı. Ama gördüğüm kadarıyla pedi kaliteli ve şikayet yok. 230tl fiyatı düşünüldüğünde mevcut piyasada alınabilir bir tayt.

Selamlar, süngerli olduğu için bu kadar yüksek fiyatlara satılıyor sanırım bisiklet taytlari. Yazlık süngerli taytin üstüne, uzun tayt (50tl) giyiyorum. Hem bel kısmını daha iyi koruyor, hem de cep(!) kısmını:D.

Hava soğudukça da üstüne koşu için kullandığım, daha kalın taytımi gitmeyi düşünüyorum. Deneyebilirsiniz.

Bulursanız Exuma da Hincapie marka tayt tavsiyemdir; ben dizaltı (knicker) ve uzun modelini (250 TL )aldım; yine aynı markaya ait rüzgarlık ve yelekte güzel.

decathlondaki en ucuz tayt neden o kadar ucuz merak ettim fiyatına değer mi almayı düşünüyorum

decathlondaki en ucuz tayt neden o kadar ucuz merak ettim fiyatına değer mi almayı düşünüyorum
Çok ince süngeri var.. yok desek yeridir ancak kısa mesafelerin varsa alabilirsin... Seneler önce almıştım onu şuan yedekte duruyor. Diğer taytlarım kirliyse onu giyebiliyorum tabi birazda sele üstünde kalmaya alıştıgım için..

@okuyucuoptik 20 30 kmlik sürüşlerim için yeterliyse bana da yeterli

Selam, bu tayt ile 1000km den fazla mesafe yaptım. En uzunu 4,5 saatti. Hiçbir sorun yaşamadım.

Tabii, ben pedsiz tayt ile de 2 saate yakın sürüş yapabiliyorum. Sele ile aram iyi sanırım :D

Bu arada, şehir bisikletimi ( mosso legarda) degil sadece bu tayt, + jelli kılıf ile anca kullanabiliyorum. Sele çok önemli bir faktör.

Yani iyi bir sele, tayt ve toto kombinasyonu gerekiyor. Sadece taytı değerlendirmek yanıltıcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Jordanred askılı airmesh taytları 224 tl şuan indirimde. Bunlar daha iyi değil midir? Airmesh ile 8 saatten fazla sürüş diyor sitesinde

@Serkan Mıstınoğlu @_Madmexx _
Teşekkür ederim sağolun muhtemelen alacağım
@_Madmexx _ bende taytsız aralıksız 3 saat gittim yol bisikletiyle ancak sadece gittim 0 konfor bu benim için daha iyi olacaktır muhtemelen

Merhaba dechatlon yol şortu aldım şu an 90 tl. pedi sanki bir tık geride geldi acaba mtb şortu ile yol şortu arasında pedin konumu açısından bir fark varmı. Iade yapıp mtb şortu mu almalıyım. Yol taytı var bende bir sorun olmuyor.

Merhaba değerli forum üyeleri,
Uzun süreli hobi amaçlı bisiklet kullanıyorum, tayt almak istiyorum, haftasonu ya da akşamları çıkıp geze geze bisiklete biniyorum, aralıksız ortalama 1-2 saat pedal çeviriyorum, sonra 15-20dk mola sonra tekrar devam.. Cumartesi yaklaşık 10 saat bu şekilde bisiklet kullandım. Bisikletim carraro sportive 220.
Decathlon da taytlara baktım, ince bir ped var bu iş görüyor mu? sanki prof bisikletçilerin taytındaki sünger daha hacimli ve koruyucu görünüyor, acaba gelişen teknoloji ile daha ince ve daha koruyucu bir hal mi aldı?
Ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim? kullanılan pedin yoğunluğu, kaç kat olduğu, teri dışarı atması ya da kuruması, vs vs
Kullanıcı önerileri yazarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Uzun süreli hobi amaçlı bisiklet kullanıyorum, tayt almak istiyorum, haftasonu ya da akşamları çıkıp geze geze bisiklete biniyorum, aralıksız ortalama 1-2 saat pedal çeviriyorum, sonra 15-20dk mola sonra tekrar devam.. Cumartesi yaklaşık 10 saat bu şekilde bisiklet kullandım. Bisikletim carraro sportive 220.
Decathlon da taytlara baktım, ince bir ped var bu iş görüyor mu? sanki prof bisikletçilerin taytındaki sünger daha hacimli ve koruyucu görünüyor, acaba gelişen teknoloji ile daha ince ve daha koruyucu bir hal mi aldı?
Ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim? kullanılan pedin yoğunluğu, kaç kat olduğu, teri dışarı atması ya da kuruması, vs vs
Şahsi kanaatim bu taytın 4 saat civarı kesintisiz totalde 8/9 saatlik sürüşlere uygun olduğudur. Ter atımı fena değil ve genital bölgeyi de çok yormuyor. Diğer seçenek de noback cycling markasının taytına da göz atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: AtillaTanisik

Ben şu an decathlondan aldığım RC100 model taytı kullanıyorum. Performansı nasıl dersen, 1 2 saat eh işte ama sonrası ağrılı. Benim selemle de ilgili olabilir tabi. Forumdaki arkadaşlar Sora'yı önerdi, peşin fiyatına 9 taksit de yapıyorlar, cumartesi sipariş verdim bugün geldi. Açıp bakma, deneme fırsatım olmadı henüz ama istersen sende bir göz atabilirsin.

• Beğen
Decathlon'da numaralandırıyorlardı ürünleri. Sanırım baktığınız tayt 500 serisi olanı. Daha üst seviyelerde, 900 serisinde silikon kullanılıyordu ama diğerleri süngeri. Sünger ne kadar kaliteli olsa da uzun süre semer (sele) üzerinde kalınca rahatsız ediyor. Tecrübe ile sabittir.
Ancak dediğiniz gibi 1, 2 saatte bir mola veriyorsanız sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Decatlonun rc 500 askılı taytını kullandım kullanmaya çalışıyorum ped tek sağ ve sol olarak tek parça sünger farklı sertlik içeren parça bulunmuyor beni 2 saat idare ediyor oda zar zor soranın taytı da var o daha iyi pedler daha kaliteli daha uzun süreler sürebiliyorum tabi burda sele faktorü önemli bir detay kendinize en uygun seleyi bulursanız sadece genişliği değil dizaynıda önemli bence o zaman sürüşler çok daha uzun sürebilir örneğin sora ile 3saat 45 dakika civarı molasız çevirmişliğim var sonlara doğru acı vermeye başladı biraz kilom var onunda etkisi olabilir....

• Beğen
Geri