Decathlon'nun tekstil ürünleri fiyatına göre iyidir.. Benim de genel tercihimdir. 300 en alt giriş seivyesi ve en ucuz ürün grubunu barındırır. İş görürler ama daha uzun ve daha ciddi bir şeyler yapmak istediğinizde sınıfta kalabilirler. Amma velakin eğer seleniz yeteri kadar jel destekli felansa uzun sürüşlerde de iş görüyorlar. 500 serisi orta düzey. Genel de kırmızı oluyorlar. Biraz daha dolgulu oluyorlar. 700 serisi yoğunluk ve geometrisi daha da iyi oluyor. Ama uzun sürüşlerde jel destekli bir sele üzerinde sanılanın aksine ağrı yapıyorlar. Selenin yapısı da önemli yani. Bu konu çok ilginç. Sanıyorsunuz tayt destekli, sele destekli oh pambık gibi olacak, toto hiç ağrımayacak. Hayır! Ben şöyle bir şey deneyimledim. Taytın desteği ince hatta yok, sele jelli, rahat bir sürüş. Sele sertçe, taytın pedi iyi, yine rahat ediyorsunuz. Bir de evinizdeki koltuğun konforu hiç olmayacak siz de alışacaksınız. Son olarak 900 serisi olabilecek en üst düzey. Hiç kullanmadım ama görünüm olarak 700 serisine çok benziyorlar. Zaten çok fazla satışta olmuyorlar. genelde fiyat olarak ta en pahalı grup. Belki 900 serisinin jel desteği 700 ile aynı olup tekstil kısmı daha nefes alabilir ve kaliteli de olabilir. Üst formada bir tane 900 serisi ürün aldım indirimde. Diğerlerinden farklı. Vücüdu daha iyi sarıyor daha ince daha esnek ve düşünülmüş detayları var. Diğer firmalarda giyime baktığımda arada fiyat uçurumu oluyor. O yüzden en azından giyimde Decathlon'u tercih ediyorum. Ama bu son sezonda öyle kayda değer güzel bir forma felan da göremedim. İndirimlerini kaçırmayın derim..