Scudo Sports

Decathlon rezilliği

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Merhabalar İyi Akşamlar..

Abilerim kardeşlerim bugün bir bisikletli arkadaşımla yaptığımız turun bir kısmında decathlon'a (Bayrampaşa) uğradık ve ilginç bir uygulama ile karşılaştık. Güvenlik bizim yanımıza geldi ve yaşımızı sordu 17 dediğimizde de bizi içeri alamayacağını yönetimin 18 yaşından küçükleri mağazada istemediğini söyledi. Biz şok gayri resmi şekilde mağazaya girip çıktık ama böylee saçma uygulama olmaz bu uygulamadan haberi olan ve neden olduğunu bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Zaten sevmiyordum bu mağaza zincirini şimdi iyice kıllandım :)

İyi forumlar...

Scudo
içeri bisikletle mi girdiniz? decathlonu ben de pek sevmem, ama şayet içeri bisikletle girdiyseniz ve bakım vs. yaptırmayacaksanız almamaları bence doğru bir hareket. ama sadece 18 yaş altını değil, kimseyi almamalılar. eğer bisikletle girmek istiyorlarsa ve bakım yaptırmayacaklarsa.
sözüm meclisten dışarı ama ortalık özellikle motorlu(biraz da bisikletli çok az ama :D mini minnacık) serseriden geçilmiyor.

@cumali55 hayır bisikletleri girşe kilitledik. yaş sordu girerken ve giremeyeceğimizi artık yönetimin istemediğini söyledi. Girip başımı derde sokmayın filan dedi görevli :s

@PaPerOX
bence güvenlik görevlisi sizin tipinizi beğenmedi ve böyle bir öküzlük yapmak istedi. böyle şey olmaz çünkü, millet çoluk cocuğuyla gidiyor yani decathlona ben gördüm.

"Bisiklete o kadar para verirken böyle bi kuraldan bahsetmemiştiniz. Şimdi bisikletime aksesuar almaya geldim ve alınmıyorum öyle mi?" de.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
@cumali55 giyim tarzım ve duruşumun güvenliği rahatsız edeceğini sanıyorum :)

@olympos dedim zaten üstümde b'twin forma ve oradan aldığım gözlük filan vardı. "ben hep buradan alışveriş yaptım ilk kez duyuyorum bunu dedim" o da dedi ki : "artık yönetim istemiyor girip başımı derde sokmayın" dedi ben iptal işte :D

Mağaza yönetimi böyle bir karar aldıysa bunu yazılı yapmıştır. Cama ya da görünen bir yere yazarlar. Ki böyle bir karar almaları makul deği. Bence güvenlik memuru kendisi kafasına göre kural yaratmış. Yoksa yönetimin kararı olsa içeri kesinlikle giremezdiniz.

Mağaza yöneticisini bulup bu bilginin doğru olup olmadığını sorsaydınız.

@PaPerOX
aynen dediğim gibi o zaman.
hanzonun birine denk gelmişsiniz. decathlon gibi bir yerde böyle hanzoları nasıl çalıştırırlar anlamıyorum.

@clubber kaçak girip bir çorap alıp çıktığımız için sormak aklımıza girmedi içerde kimsede bir şey demedi aslında çok mantıklı bu dediğiniz.

@clubber ben müşteri hizmetlerine şikayet etmiştim ama 18 yaşından küçüklerin başına birşey geleceği sebebiyle yanında ebeveyn olmadan almıyorlarmış

@olympos şuan mı şikayet ettiniz acaba ? 17 yaşındayım gencim yani başıma ne gelebilir ki çocuk muamelesi yapıyorlar :mad:

Yahu içerde 6-14 yaş araliginda tonla ürün var, iceriye almama kurali diye birsey olamaz. Ordaki problem olay boyle yasandiysa sayet, guvenlikteki idrak eksikligidir. Muhtemel ki iceri dolusup buldugu bisikleti altina alip magazada cirit atanlar sebebiyle guvenlik uyarilmistir. O da kendince bunu bu sekilde anlamis. Fikrim bu...

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Bence bir daha gidin ve o adamdan bunu ispatlamasını isteyin yoksa da olay çıkartın nasıl sa yaşınız küçük olduğu için hiç bir şey yapamazlar. Ama bunu mutlaka o magaza da ki şef e üst yönetim den birisine(mağaza içi personeli değil) bildirin.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
İsterseniz decathlon com internet sitesi üzerinden mail atın müşteri hizmetlerine, eğer siz mail atmayacaksanız ben konu ile ilgili bilgilendirme isteyecem internet sitesi üzerinden

Geri