Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

hocam, dengeden kasıt giderken sağa sola denge kaybımı?
Yoksa giderken yalpalama gibi mi? teker havalarınızı lastiğin üzerinde ki min-max değerlere göre şişiriyormusunuz?

Scudo
Hocam aldığımdan beri bisikletin lastik havalarına hiç bakmadım tam bakımı yapılı olarak verdikleri için zaten alalı 2 hafta oldu dengeden kastım sağa sola denge kaybı yalpalama yok.bugün bir bisikletçiye gösterdim ön tekerleğe baktı hiç bir sorun yok dedi belkide ben bisiklete alışamadım daha :)

Arkadaşlar merhaba bugün Btwin count 4 sayaç aldım ançak ayarları yapmakta zorlandım ayarları hakkında bilgisi olan varmı acaba ? toplam kilometre bölümüne manuel şekilde bişeyler yazılabiliyor bişey yazmak gerekirmi?Birde lastik büyüklüğünü ne yazacağım bisikletim Btwin netwok 5 XL ayrıca son bir sorum daha var km sayaçını her bisiklete binip indiğimde cıkarıp takacakmıyım üstünde kalsa birşey olurmu?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

count 4 de teker çapını kendiniz girmek zorundasınız bunun için jant ve lastik ölçüsünü alıp şu siteye girerseniz gerekli ölçüyü verecektir , ben emin olmak için kendimde ölçtüm birebir aynısı çıktı . siteden yine bu forumdaki bir konu vasıtasıyla haberdar oldum.

Toplam km yi yeni aldığınız için 0 diyip geçin yeterli :)
Ben cihazı bisikletin üstünde bırakıyorum

Lastiğin etrafında yazıyor olması lazım. Lastiği hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Lastik üstünde yazmıyor ise Decathlon ile bağlantıya geçip öğrenebilirsiniz.

Kullanma kılavuzunda yazıyor olması gerek nasıl yapılacağı ve bisikleti kilitlediğiniz zaman çıkarmanız gerek ki çalınmasın. Ben de count 8 kullanıyorum. Gayet memnunum. İyi bir tercih

çok teşekkürler cevaplar için

arkadaşlar merhaba Btwin Network 5 XL şehir bisikletinin jant ve lastik ebatlarını bilen varmı interneti heryeri aradım yok lastiğin üzerindede yazmıyor deliricem yardımcı olun lütfen

decathlonu ara. Kesin bir bilgi verirler.

jantlarınız 28 inc yani 700mm.
lastik kalınlığı hakkında benimde bilgim yok.
fakat ölcerek birazda olsa bilgi edinebilirsiniz.
yere basan yüzeyi ölçüp mm'ye cevirir iseniz ortalama bir ölcü elde edersiniz.
örneğin yere basan yüzey 3.5cm ise 35mm' eder buda. lastiğiniz 700x35c dir.
bisikletin kullanım koşulu vs göz önüne alınırsada tahminimce o lastik %90 olarak 700x35c dir.

merhaba arkadaşlar bugün Btwin count 4 sayaç aldım sizce nasıl bir seçim? birde tamamen kapatamıyormuyum sayacı? bir sure sonra sadece saat göstermeye başlıyor ama tamamen kapatmayı bulamadım.

Birtan Bey hayırlı olsun. Ortalama bir kilometre sayacı. Orta vadede işinizi görür. Ben de B'twin count 8 kullanıcısıyım tamamen kapatamıyorsunuz. Bir süre sonra Stand-by konumuna geliyor kendisi.

tamamen kapanmaz. ^^ Saati, yaptığın hızı, toplam ve kısa mesafeli hız bilgilerini için yeterli ve ucuz bir ürün. Eksi tarafı ışığı olmadığı için akşam bilgi alamıyorsun.

Kendini uykuya alıyor.Kapama düğmesi yok.Kaliteli ve güzel bir alet.Ben de kullanıyorum ve memnunum.

Bende kullandım bir süre önce ve sattım 1 hafta sonra 20 TL'ye
Ortalama hız ve max hız yok, bu benim açımdan hayal kırıklığı oldu. Araştırmadan almıştım.
Umarım sizin işinizi görür. Malzeme kalitesi kötü değil.

Çok teşekkürler herkese bugün ilk denememi yaptım işimi görüyor gayet güzel. tek korkum janta takılan o küçük aparatın sarsıntılardan dolayı düşmesi :)

@Birtan Kolburan

Sistemli olarak belli aralıklarla bisikletin tüm civataları kontrol edilip sıkılması gerekir. Bunu sistemli olarak alışkanlık yapmak lazım. Yarın ilk iş bunu yapayım bende. ^^ Sana söylüyorum ama bende yapmıyorum. Alışkanlık yaratmam lazım benim de^^

doğru söylüyorsun bende aklıma geldikce bi civata vida kontrolü yapıyorum :) bunu ne kadar sıklıkta yapmak lazım acaba bisikleti her kullandıktan sonra mı yoksa haftada 1 filanmı

@Birtan Kolburan

Bilgim yok. ^^ Özellikle çok bozuk yoldan geldiğinde yapmak lazım. Periyot olarak ne kadar zamanda yapılmalı konusunda bir bilgim yok.

Ayarları yapıldı demişsiniz ama kontrol etmenizde fayda var. Mesela sele ve gidon ayarları nasıl boyunuzla uyumlu mu ?
Yalpalama filan yoksa henüz alışamadınız belki dediğiniz gibi :)

Merhabalar. Okulların tatil olmasıyla birlikte istanbul kadıköyden izmir çeşmeye kadar tur düşünüyorum. bisiklet 63cm(57 kadro) triban 3 yol bisikleti. lastikleri 700x23 daha kalın lastik takabileceğimi zannetmiyorum. yaklaşık 185 boy 95kg yim. tur için alacağım malzemeler tahmini 30 kg olsa gidilir mi bu yol?

gezi mi deseymişim bilemedim şimdi.

Geri