Scudo Sports

Decathlon btwin count sayaçlar hakkında

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Merhaba
bu akşam decathlona gezmeye bakınmaya gitmeyi düşünüyorum
count4 ve count8 olmak üzere 2 tip kablosuz km gördüm .
fiyatlar makul ikisininde işlemcisi aynıdır diye düşünüyorum menü ve özellik dışında performans farkı yoktur.
dolayısı ile bu iki modelden birini kullanan arkadaşlar varmıdır ?
sapma vs. gibi sıkıntılı durumları varmı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim.

Scudo
Count 8 kullanıyorum. Yaklaşık 4000 kilometre oldu. Ayrıca istediğiniz renkte kılıfları da mevcut (Decathlon'un internet mağazasında olmasa da!).

Tavsiye eder miyim? Ederim. Ancak unutmamanız gereken bir şey var: Sayacı gidona bağladığınız ara parçayı, vidalarını söküp kuvvetli bir yapıştırıcıyla yapıştırıp sağlama almanız gerekiyor. İki bisikletimdeki iki sayaçta da vidalar kendiliğinden sökülüp sayaç gidondan ayrıldı. Aklınızda bulunsun.

http://1.bp.blogspot.com/-JZRxyhSQ4Wc/U5FzEwqjTSI/AAAAAAAAAzM/2EfqxnmuPxo/s1600/IMG_1180.JPG

bilgiler için teşekkürler .
yapıştırıcı konusu sorun değil
çift komponentli epoxi kullanabilirim .

bende count 8 kullanıyorum 500 km oldu. tepki verme süresi biraz yavaş ancak tutarlı. şahsen memnunum. bir de ışğı olsa süper olurdu.

bende count 8 kullanıyorum. üründen çok memnunum. tek eksiği ekranında ışık olmaması :)

Ben de Count 8 kullanıcısıyım. Cidden tek eksiği ışığı. Bugüne kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Not: Jantlara taktığınız mıknatıs, teker dönerken alıcının maksimum 2-3 mm uzağından geçmeli. Çok yakınından yani. Buna dikkat edin yoksa bozuk sanıp geri götürürsünüz :)

yorumlar için teşekkürler
1 adet count8 ve kardeşim için bir adet count4 aldım : İkisindende memnun kaldım diyebilirim. Bakalım pil tüketimi yada ömür konusunda neler göreceğiz.
count8 de anlayamadığım anlık hız diye yanal bar şeklinde gösterdiği iki katmanlı gösterge neyi anlatıyor çözemedim :)

@Mert Kulluk

o anki hızının, ortalama hızınla karşılaştırması :)

Hepinize selam arkadaşlar,
Bu hafta yine bir inceleme videosu ile karşınızdayım :) Btwin Count8'in kutu açılımını ve incelemesini yaptım...Şayet profesyonel sporcu değilseniz; kadansa, göğüs bandına ihtiyacınız yoksa, Btwin Count8 beklentilerinizi yeterince karşılayacaktır... :)

Herkese keyifli seyirler, umarım beğenir ve paylaşırsınız ;)

Geri