Scudo Sports

Decathlon başka mağazasından sipariş vermiyor.

Arkadaslar bugun gittim tekrardan izmir decathlona. Departman muduruyle gorustum. Durumu ona anlattim.

bana soyledigi; daha oncesinde bi kac defa bodrum decathlondan gelen bisikletler sikintili cikinca bide ustunde ordaki mudurle problem yasadigimiz icin izmir decathlon olarak urun alisverisi yapamiyoruz. Yani sorumluluk kabul etmiyoruz. Hem orasiyla sorun yasiyoruz hemde musteriyle problem yasiyoruz Olan bize oluyor o yuzden kusura bakmayin Yardimci olamiycam eger baska herhangi bir urun icin yardimci olayim dedi

Dogrusu samimiyetine inandim bisi diyemedim oyle sicak kanli davrandigi icin. magazanin getirtme ihtimali kalmadi. Baska urunlerine bakicam Yada bodruma gitmem gerekicek. Buyuk ihtimal bodruma gidicem. Ancak izmir otogardan otobuse bindigim zaman bodrum decathlona gitmek icin nerde inmem nasil gitmem lazim ?

Scudo
ilginç gerçekten... benim için geçen ay Samsun magazasindan getirttiler. Geçen hafta port bagaj icin mail attim ayni sekilde getirtirler diye ama bana geri donmediler nedense ?! Umarim istedigim bisiklete kavusursun.

@Burcuu iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Triban 3 ten umudumu kestim. Ailem triban 5 almami istedi madem 3 yoksa diye. Ancak yeni triban 5 in 1650 tl edicegini hic dusunmuyorum. biraz bilgilendikten sonra triban 5 hakkinda kotu sonuclar elde edersem carraro cr 052 alicam 2000 tl ye.

1000 lira bütçeden 2000 liraya hayırlı olsun şimdiden

@Fakir Kemancı ister istemez iyi bir yol bisikleti icin 1500 liradan asagisi cok bos urunler. Bugun gidip carraro cr052 yi gordum cok hosuma gitti. 1900 liraya kadar indirebildim. Bi kac alternatif var degerlendiriyorum hepsini :)

Dosyalar

• 20150601_171022.jpg
    20150601_171022.jpg
    188,2 KB · Okunma: 28
Geri