Scudo Sports

Decathlon Ankamall açılıyor

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.327
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Haftanın Kariyer Fırsatı!
Spor tutkunuzu bizimle paylaşmak ister misiniz?
Ankara Ankamall AVM'de açılacak Decathlon mağazası için;
Departman müdürü: (link)
Part time satış asistanı: (link)
Full time satış asistanı: (link)
olabilirsiniz!

Scudo
ooo hayırlı olsun.

Mis gibi oldu benim için güzel haber.

https://ci3.googleusercontent.com/proxy/Jn97A_OTUMzEztrK9xPnWDMHeATiWGU-QIwpdcpTQXGNRvVdeEWxK-1E_gDbcsrddxStO1xPX5qMhGlKzxHPKIpHOnDRsWxbe9JfRE_duyUFK9Yd5DV6Ew=s0-d-e1-ft#http://touch-static-turkey.oxylane.com/523409/523409_1_acilis3.jpg

teee kentparka gitmeye gerek kalmadı.

yarın açılıyor

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Çok güzel hareket. Artık kentparka gitmek zorunda kalmayacağız.
Bisiklet koltuğunda oturarak gitsek de üşeniyor ya insan :D

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@1dost daha önce başvurdum part time iş için ama heralde nasa'ya ceo arıyorlardı ses seda yok :)

her firmanın istediği şeyler ekstra olarak bir spor dalıyla ilgilenmesiydi. eleman alırken çok detaylı bakıyorlar heralde. başvuran arkadaşlarım var ama hiçbirinde ses seda yok.

Saat kaçta açılır? İndirimli ürün olur mu? İzdiham olur mu? Şimdiye kadar hiç mağaza açılışına gitmedim. İzdiham olacaksa gitmem.

Sövecem ama .Bi tane de bursaya açsınlar artık. Her yere ikişer tane açıyorlar. bursa' ya yok. Kazana mı düştük küçükken acaba

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@katran
Ankarada bu 3.su. :)

@katran üzülmeyin. 3 yıl önceki Decathlon kalmadı. Mağazadan birşeyler almadan çıktığım olmazdı. Mutlaka bir kaç uygun urun bulurdum. Hele bir babalar gününde bisikleti yok fiyatına veriyorlardı. Şimdi o fiyatların en az 3 katına bisikletler. :( ilgilenmiyordum o zamanlar. Almayanı dövüyorlardı. Zor kaçtım. Dayak yemeden.

Bisikletin ucuz olduğu zaman arabacı, brent petrolun ucuz olduğu zaman biskletçi olduk iyi mi.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Şu mağazaya ısınamayan bir benim sanırım. At koşum takımlarına veyâ okçuluk malzemelerine ihtiyaç duymadığım için herhalde :)

Sevelim sevmeyelim Decathlon Ankara'da 5 yıl evvel bir boşluğu doldurmuştur. Piyasada bir yer bulmuştur. Genç kesimin onda birinin üstünde Decathlon ürünü bulunur.

Beni de kabul ederseniz, genç kesimin onda dokuzunu oluşturan bireylerdenim :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@7haiku

Ben de orta yaşlıyım. Hocam duygusal düşünmemek lazım. Ben de Digitürk sevmiyorum. Mağdur etti beni biraz. Neyse gene de bu kadar farklı spor ürünü ve hizmeti sunması takdire şayan bence. Serbest piyasacı olduğumdan ne kadar rekabet o kadar müşteri menfaati diyorum.

Yarın kaçta açılır izdiham olur mu ? Yok mu içeriden birileri diyeceğim de fırsat eşitliğine aykırı olur. Kendimle çeliştim şimdi :)

@hogutmen "Ben de orta yaşlıyım." derken beni de orta yaşlı yaptınız :) Genciz daha yav :) İşin şakası, dediğiniz gibi piyasada boşuna tutunmamıştır. Sporu seven, kendince uğraşan birisi olarak arada geziyorum, gezmesem ayıp olurdu, nâdiren de çok uygun fiyatlı bir şey bulursam alıyorum. Hattâ yarın da bir gider bakarım :) Bununla birlikte yüzde yüz pamuklu tişörtleri-çorapları dışında alabileceğim bir şey bulamıyorum; fiyatları başka yerlere nazaran pahalı gibi geliyor bana.
Yarın bisiklet reyonunda alt raflara erişirken kafa kafaya çarpışırız belki :)

@7haiku

Kaskla girelim. Ne olur ne olmaz. Hakikaten mümkünse açılışta orada olanlar uygun gördüğü fiyatları burada paylaşabilir mi? Aman paylaşırken ürünü koltuğunuzun altında tutun. Belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Ucuz yağmurluk, su geçirmez pantolon ayakkabı varsa yazar mısınız buraya. Uyarına gelirse, Poşet moşet te istemem hani :)

Geri