Scudo Sports

Decathlon Ankamall açılıyor

Olay yerinde kimse var mı? Açılışa geleyim, ben de poşet satayım bari. On numara poşet. Bedavanın ilk dönemlerinden kalma. Kaliteden ödün vermeyenler için.
50 Kuruştan veririm. Nostaljik, sağlam, az kullanılmış, kondisyonu iyi durumda.WP_20151223_001.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
Tutturdular .. Tabii ucuzdular.. Şimdi o kadar da ucuz olduklarını düşünmüyorum.. Çaktırmadan çaktırmadan 5 lira 10 lira arttırıyorlar fiyatları.. Bazen arasanız daha ucuza ürün bulabiliyorsunuz.. Pedal ve lastik alırken böyle olmuştu. Ama yine de herşeyin toplu halde olması iyi.. Kentpark'ta hafta sonları özellikle kalabalıktan durulmuyordu.. Bir de ucuz grupta aldığınız şeyler çabuk bozulabiliyor yada tam profesyonel ileri seviye birşeyler isterseniz bulamayabiliyorsunuz.. Böyle zincir mağazalar tüketici açısından avantajlı ama küçük firmalara da yaşama şansı bırakmıyor.. Yani hem seviyorum, hem gıcığım.. :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@hogutmen abi netten alışveriş yapmak zorunda kalıyorum. kargo parası veriyorum. İstediğim gibi bir ürün olmazsa geri göndermek bazen daha zahmetli oluyor. dokunarak almak farklı oluyor. Ankara yı pek sevmesem de (2 yılımı yedi :) ) bazı konularda Ankaralılar gerçekten şanslı. Örneğin Ankara da decathlon var sen varsın havaalanı var:)

• Beğen
@katran

@katran cığım dayanışma yok burada. Bak neler yazdım şimdiye kadar bu konuya. Olay yeri inceleme ekibi hala bir yorum, bir foto atmış değil.
Ankara'da herkes kendine çalışır. (Biraz gaz vereyim. Kızdırayım.) Gemlik'in zeytini @katran 'ı denizi yeter be yav.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
@hogutmen abi bu arada dayanışmadan geçtim bolca sataşma var. evlilik programlarına döndü forum. biz en iyisi kış geldi diye bisikletle birlikte foruma da ara verelim. moral ve vakit kaybı yaşatıyor şu aralar.Tam anlamıyla angarya oldu burası bana.

• Beğen
Başlangıç seviyesi için güzel eşyalar var.
Hayırlı olsun

Olay yerinden bildiriyorum. Gelişmeler birazdan.

Genelde Decathlonu pek sevmem üç dört kez alışveriş yapmışlığım var ama bu gün Ankamall şubesine bir bakayım diye girdim içeri üç beş adım attım ordan bi ses geldi beyfendi çantanızı kutuya koyun diye. Anahtarlı 6 tane kutu koymuşlar oraya mağazanın içinde nerden baksanız 100 kişi dolanıyor çantasıyla. Kimlerin çantasını oraya koycağını kendileri seçiyor sanırım. Hayır oraya 100 tane kutu koysalar eyvallah derim günün her saati 10larca müşteri ağırlayan bi mağaza 6 kutu koyup adam seçerek canta koyun diyorsa kurumsallıkdan bahsetmek mümkün değil. Şu saatten sonra pek bi alışveriş yapmam. İnternet daha hesaplı. Spor mağazası olmaktan çıkıp sıradan bir mağaza olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
la arkadaş bi bursa ya açmadılar şu lanet mağazayı ya :)

Geri