@emin tak
Emin Bey, ben ebay üzerindeki birçok siteden değişik ürünler aldım sorunsuz kapıya kadar geldi. Bende 3 ay kadar önce dealextreme'den bisiklet için sele altı çanta, ikaz lambası vs. birkaç ürün istedim. 25 gün kadar sonra iki tane sele altı çanta geldi biri sağlam diğerinin plakstik bağlantı parçası kırık çıktı. Resimle durumu kendilerine bildirdim, diğer ürünlerin stokta olmadığını söylediler. Oysa ki sipariş verirken stokta var gözüküyordu. Sonra mesajlaştık muadil ürün seçebileceğimi belirtiler, konuşurken ürün seçiyorum stokta var gözüküyor, bana o ürün yok diye mesa j gönderiyor. İşte çok satışları olduğundan siteyi günlük güncelleyemediklerini falan bahsettiler hiç inandırıcı gelmedi bana, madem ürün yok paramı iade edin dedim, neyseki onda bir problem çırmadılar Pay pal hesabıma parayı iade ettiler. Unutmadan şunuda yazayım, kırık çıkan sela altı çantasının parasını iade ettiler ürünü göndermemi istemediler. Durum böyle emin bey, bence orada gördüğünüz ürünün adını ebay üzerinde aratın inanın aynı ürünü aynı fiyata başka bir sitede de bulursunuz. Karago dahil diyorlarsa dahildir, ürün 1,5 dolar gönderirlermi diye düşünmeyin gelir,Ben 2$ 'lık cep telefonu ekranı koruyucusu istedim kargo dahil geldi. Benden size tavsiye internet üzerinden yapacağınız alış verişlerde ödemeyi pay pal üzerinden yapın, viza kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturun alış verişi o kart üzerinden yapın. Parayı pay pal'dan niye ödeyin diyorum çünkü 45 gün içerisinde ürün gelmezse, satıcıyla bir problem çıkarsa pay pal'a şikayette bulunup sorunu çözme şansınız var. kafanıza takılan birşey olursa sorun elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.