Scudo Sports

Dealextreme.com hakkında

bende trek bisiklet forması aldım 1 hafta oldu kargoyu bekliyorum gelince bilgi veririm :D sağlam biyere benziyor gibi

Scudo
@Bahadır Budak

döviz hesabı gerekmez.. senin bankanın o an ki döviz kurunda Dolar ne ise onu TL ye çeviriyor..

@Veysel Şener

Kapıda ödeme olayı yok diye biliyorum. Bir Paypal üyeliği alıp oradan ödemeyi yapabiliyorsun...

@emin tak

Emin Bey, ben ebay üzerindeki birçok siteden değişik ürünler aldım sorunsuz kapıya kadar geldi. Bende 3 ay kadar önce dealextreme'den bisiklet için sele altı çanta, ikaz lambası vs. birkaç ürün istedim. 25 gün kadar sonra iki tane sele altı çanta geldi biri sağlam diğerinin plakstik bağlantı parçası kırık çıktı. Resimle durumu kendilerine bildirdim, diğer ürünlerin stokta olmadığını söylediler. Oysa ki sipariş verirken stokta var gözüküyordu. Sonra mesajlaştık muadil ürün seçebileceğimi belirtiler, konuşurken ürün seçiyorum stokta var gözüküyor, bana o ürün yok diye mesa j gönderiyor. İşte çok satışları olduğundan siteyi günlük güncelleyemediklerini falan bahsettiler hiç inandırıcı gelmedi bana, madem ürün yok paramı iade edin dedim, neyseki onda bir problem çırmadılar Pay pal hesabıma parayı iade ettiler. Unutmadan şunuda yazayım, kırık çıkan sela altı çantasının parasını iade ettiler ürünü göndermemi istemediler. Durum böyle emin bey, bence orada gördüğünüz ürünün adını ebay üzerinde aratın inanın aynı ürünü aynı fiyata başka bir sitede de bulursunuz. Karago dahil diyorlarsa dahildir, ürün 1,5 dolar gönderirlermi diye düşünmeyin gelir,Ben 2$ 'lık cep telefonu ekranı koruyucusu istedim kargo dahil geldi. Benden size tavsiye internet üzerinden yapacağınız alış verişlerde ödemeyi pay pal üzerinden yapın, viza kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturun alış verişi o kart üzerinden yapın. Parayı pay pal'dan niye ödeyin diyorum çünkü 45 gün içerisinde ürün gelmezse, satıcıyla bir problem çıkarsa pay pal'a şikayette bulunup sorunu çözme şansınız var. kafanıza takılan birşey olursa sorun elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

@Veysel Şener

Hiç bir yabancı sitede kapıda ödeme diye birşey yok, mal gelmeden önce parayı pay pal veya viza hesabınızdan çekerler.

@Bahadır Budak

Bahadır kardeşim, yurtdışı alış verişlerde ödemeyi birkaç usülde yapabilirsin. Kendi adına bir viza kartı varsa onunla yapabilirsin. Veya olan kartına bağlı bir sanal kart oluşturursun alış verişi onunla yaparsın(ben bunu tavsiye ederim.) veya pay pal diye bir başka para gönderme sistemi var orada bir hesap oluştura bilirsin ki bu hepsinden daha güvenli olur.:in:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Budak
Eledim eledim 20 dolarlık bi alışveriş yaptım ..Bi gelsin gerisi de gelir..Güzel siteymiş..Bundan başka siteler bilen varsa lütfen belirtsin...Teşekkürler

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için fakat Paypal'da kredi kartımı kabul etmedi o yüzden direk Visa hesabından ödemeyi yaptım...

Oldukça güvenilir bir site ancak biraz tok bir satıcı. Dünyanın dört bir yanına kargo bedelsiz ürün gönderdikleri için muhtemelen çok yoğun çalışıyorlar. Sipariş sonrası biraz sabırlı olmak gerekiyor. Teslimat 3 günde de yapılabilir 30 günde de.

arkadaşlar site gerçekten varmı diye kendinize sorduğunuz birçok parçayı bulabiliyorsunuz ben bikaç kez alışveriş yaptım bazen gerçekten stoklarında olmuyo ve baya bekletiyorlar böyle bir durumda hemen alışverişi iptal edip paranızı geri alabiliyorsunuz ben şimdiye kadar hiç problem yaşamadım fiyatlarıda uygun güzel bir site

250 dolara kadar (eğer yanlış hatırlamıyorsam bi kac sene once oyleydi) free shipping ve tek kalemde geliyor. (Eğer 250 dolardan fazla alıs veris yapacaksanız 2 yada daha cok kalemde yapmanızı tavsiye ederim. yoksa ekstradan shipping ücreti gelebilir.) ürünleri secerken ayrı ayrı almayın. eger yapabiliyorsanız tek seferde alın ki aynı anda hepsi elinize geçsin. yoksa parca parca geliyor günleri farklı olarak. biz 3-4 kişi sürekli alışveris yapıyoruz o siteden. daha bugune kadar hiç bir sıkıntıyla karsılasmadık. kapıya kadar geliyor. 0.75 dolarlık usb card reader bile geldi kapıya o kadarını soyleyim. eger yapabiliyorsanız bir kac arkadas birlesip aynı urunden bırden fazla almaya bakın. örneğin: heybe alacaksınız yada sele cantası. 1 den fazla aldıgınız her urun ıcın ekstra ındırımlerı oluyor. biz 3 tane helikopter sıparıs etmıstık. tanesı 24 dolardan 20 dolara kadar dusmustu. toplu alımlarda aynı urunlerde yani gercekten cok guzel ındırımlerı oluyor. ama urun secerkende defolu olup olmamasına yada kargo esnasında zarar gorup gormeyecegı konusunda epey bı dusunmenız gerekır. ona gore parcalar sıparıs edersenız ugrasmak zorunda kalmazsınız.
Siteyi bir çok sefer kullandım. Kullanmak isteyenlerede tavsiye ederim.

Not: adresi açık bir şekilde yazmalısınız. yoksa şirket sorumluluk kabul etmiyor.

Ya ben gidiyorum Çine abi...Adamlar uçmuş..Laptop,kamera yada araba sarj cihazı varsaonunla şarj edebildiğin herşeyi, güneş enerjisiyle doldurun bataryaları..Tam kamp malzemesi..ve 33 dolar.Yani reklam gibi mi konuşuyorum bilmiyorum:( ama illa ki birilerinin işine yarar bu..

(link)

adamlar aşmış kendilerini :) bu arada yurt dışından alınan ürünlerde sınırlama var mı ? mesela 2 ayda bir mi 1 ürün alabiliyoruz ?

@Hasan Kılınç

Öyle bir sınırlama yok. istediğin kadar ürünü istediğin süre aralığında alabilirsin. yeterki stokta ürün olsun. yoksa gelmesi uzun sürebilir biraz.

Siteye güvenebilirsin En düşük ulaşım zamanı 1 hafta en fazla 2 ayı bulabiliyor ama sağlam bir şekilde elinizde oluyor. Fakat sitede DİKKAT ETMENİZ GEREKEN OLAY 150$ ı aşarsanız tek seferdeki alışverişinizde Burası TR gümrükte takılabiliyor onun için bu miktarı aşmamanızı tavsiye ederim ve ürünler çin malı olduğu için fiyatlar uygun fiyata göre ürünlerde gerçekten kaliteli

• Beğen
Tepkiler: emin tak
@Mustafa UÇAR

Çok sağol arkadaşım. ben 250$ oldugunu hatırlıyordum. bilgimi tazelemede yardımcı oldugun icin sagol.
bu arada gümrük göz ardı edilecek bir rakam değil arkadaşlar. fiyat 2 ye katlanıyor.

@Alper Sarıkaya

2 ayda bir, yılda 5 defa ve 150 dolar sınırını aşarsanız gümrük vergisi alınıyor. Bu da yüzde 18 - 20 gibi olmalı sanırım. Ayrıca aynı göndericiden aynı alıcıya art arda gönderilen kargolar tek bir ürün parçalanarak gönderildi gibi düşünülerek tek bir paket olarak toplam fiyat üzerinden değerlendirilebiliyormuş.

Ücretsiz kargo meselesi de kesin bilmesem de duyduğuma göre şöyle; Çinden dünyanın her yerine sürekli ihracat yapılıyor. Bunu da genellikle konteyner kiralayarak yapıyorlar. Bu firmaların çalıştığı kargo şirketleri de kiralanmış ve sizin bölgenize gelecek olan konteynerlere sizin ürününüzü de ekliyorlar, ya da aracı şirketler vasıtasıyla bir konteyner dolusu mal olunca gönderiyorlar. Bu da uçak vb. kargolara göre neredeyse bedavaya geliyor. Tabi dolmuş gibi dolunca kalktığından teslimat süresi belli olmuyor.

@ilker çelikcan

sene başından beri eBay'den 15e yakın ürün aldım.. Böyle bir sorunla karşılaşmadım.. Gümrük sadece aldığınız kurun 150'sini geçerse alınıyor diye biliyorum (150$ , 150€, 150£ gibi)..

Merhabalar hemen hemen hepsini okumaya çalıştım ancak atladıklarım olabilir.
Kısaca cevaplar vereceğim;

Shipping free çünkü dünyanın en büyük hava yolu trafiği çinde var ve neredeyse her ülkeye haftada 3gün uçağı var adamların. Free shipping sisteminde ülkelerin yerel posta servislerini kullanıyorlar yani kargonuz elinize ptt ile geliyor.

Kargolar 15 ila 60 gün arasında elinizde oluyor.
Ürünlerin kalitesi farklı sitelerden araştırmakta fayda var zira bazı ürünler çok dandik olabiliyor.
Ürün arızalı çıkarsa direk atın çöpe çünkü değişimi ölüm.

En son 2 ay önce 900 lümen lamba aldım ultrafire 4 adet bir pirde şarj cihazı aldım 50 dolar falan tuttu sanırım lambanın anahtar butonu arızalı cıktı yatıyor kenarda :)

aynı ürünü 2'den fazla alırsanız gümrükte takılır, pil, batarya gümrükte takılır, silah aparatları gümrükte takılır... (şans işi birazda)

100 dolardan fazla ürünler gümrükte takılır.

Ürünleriniz zarfta geliyor eğer büyük ebatlarda ürünler alırsanız gümrükte takılır...

Geri