arkadaşlar ben de sipariş verdiğimi söylemiştim şöyle miydi böyle miydi derken hiç endişelenmeye gerek olmadığını gördüm.
farklı tarihlerde bi kaç parça ürün sipariş etmiş olmama rağmen hepsi bu gün (15gün içinde) elime ulaştı.
aldığım ürülerin hepsinin linkini veriyorum
yorumlarımı da yazcam ki size de fikir olsun.
pedli tayt şort: (link)
alınca hemen giydim denedim gayet güzel bi ürün,
yazın sahil bölgelerinde tek başına giyilebilir fakat iç taraflarda biraz garip karşılanabilir
çünkü çok kısa ve ped olmayan kısımları fileli kumaştan yapılmış. respirasyonu çok iyi. tavsiye ederim. jelli sele almak yerine daha ekonomik ulduğu için tercih ettim.
eldiven: (link)
siyah ve sade bi ürün, bantlarındaki shimano yazısı kabartmalı lastikle yapılmış elime tam oturdu,
tahmin edeceğiniz gibi üst tarafları iyi hava alıyor. iç tarafıysa çoğu eldivende olduğu gibi mink pıtır pıtır sert plastikle kaplı,
yine her eldivende olduğu gibi belirli bölgeler sünger yastıklı yapılmış.
elinize giydiğinizde baş parmağınızın bitimine gelen bölgede havlu kumaş var ter silmek için düşünülmüş çok kullanışlı bi ayrıntı.
bu ürünü de tavsiye ederim fiyatı da uygun.
küçük flaşörler: (link)
bu küçük ışıkları bilmeyeniniz yoktur galiba

aslında pek memnum kalmadım çünkü ışığı beyaz değil de kırmızı-mavi-yeşil yanıyor,
bi de benm gördüklerimin aksine biraz daha hacimli yapılmış sele borusuna fln taktığınızda çıkıntı duruyor.
almak isteyenler bulabilirlerse daha küçüğünü bulup alsınlar.
ürünün açıklamasında boyutları yazıyor
çakmak taşı ve paraşüt ipi: (link)
(link)
bu çakmak taşlarından ne zamandır almak istiyordum sonunda geldi.
çok beğendim baştan aşağı sürüldüğünde baya kıvılcım çıkarıyor.
aslında gereksiz bişeydi bunun yaptığının çok daha iyisini her çakmak yapabiliyor
ama kendini doğaya yaklaştırma isteği buna yöneltiyo insanı

paraşüt ipi de bence doğaya kampa gidenlerin kesinlikle yanında bulundurması gereken bişey,
30metre uzunluğunda ve 140kg a kadar yük taşıyabiliyor. insanın doğada neyle karşılaşacağı pek belli olmyor hafif de bir ürün, sırt çantaında taşınabilir daima.
aldığım diğer ürünlerse Özcan arkadaşımızın aldığı aydınlatmadan 3 tane ve bir de çengelli anahtarlık bunlar için açıklamaya gerk yok zaten
umarım yorumlarım yararlı olur.