Scudo Sports

Dealextream siparişim geldi (ön far inceleme)

Teşekkürler Özcan.
ben de senin lambadan ve skully arka lambadan sipariş verdim (4 dolar erdoganlar bisiklette 12 avro) uzun zamandır almak istiyordum iyi oldu.
yalnız ilk sipariş esnasında hat koptu para çekildi ancak sipariş iptal oldu ''sipariş geri ödenecek'' yazıyor. bankayı aradım para çekilmiş denildi. Geri ödeme konusunda sıkıntı yasarmıyım sence??

Scudo
tracker numarası nasıl alıyoruz

Bence dealextream ile -aparat bulabildiğiniz takdirde- uğraşmanıza gerek yok. Ben Burdur'da bile -ki istediğinizi bulma şansınızın en düşük olduğu şehirlerdendir- üst katında elektronik eşyalar satılan yerel bir marketten 20TL'ye aldım zoomlu. 3 farklı çeşit vardı hatta, biri ilk sayfadaki Wattonların aynısı, su geçirmez. Burada bile 3 çeşit bulunuyorsa ben biraz bakının çevrenize derim internetten sipariş vermeden önce.

İncelemeniz çok yararlı oldu benim için ,hemen sipariş geçicem

Bu sabah yeni bir haber daha..
Artık fiyat ayarlaması yapmaya gerek kalmayacak kadar sınır aşağı çekildi.Yazık ..
150€ sınırı bu sabah itibariyle 75€ ya indirildi.
Ne alacaksanız toplu alın 1000/2000 € gibi ödeyin gümrüğü yani %18 vergiyi , gene ucuz türkiyeden gene ucuz...
Benim alacaklarım 400 Pound tutuyor.Valla basıp alacağım.Bu iş gerçekten sinir bozucu oldu.. 400 Pound tutarı alışverişim türkiyeden alsam 828 Pound a geliyor. Gümrük ödesem 472 Pound a geliyor......

Haber linki veriyorum.
(link)

Saygılar.

Bunun çok daha üst modelini kullanmaktayım 120 TL gibi bir fiyata almıştım :D fakat senin ürününüde kullandım ve aydınlatması mükemmel , uzun göstermesi mükemmel , gece sürüşünde kendinizi farkettirmek için flash mükemmel.

DealExtreme sipariş vereli 12 gün oldu hala paketleme diyor sayfasında.Bu normalmidir dealextreme için ?

Aynı durum bendede var. Aynı gün ayın 10 unda falandı sanırım hem dealextreme hem buyincoinsden siparis verdim buy incoinsdeki cin gümrügünü gecti 5 günde cok hızlılar. Deal extreme hala pakaetleme asamasında ürünü tedarik edemedi.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
@özcan parlakoğlu

Merhabalar, çantadan memnunmusunuz=? Sele altı çanta yerine bu modelden almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

@emre gülaydın

çantadan memnunum , elime geçeni atıyorum içine:in: yalnız alırsanız telefonu, telefon yerine değilde çanta bölmesine koyun, gündüz güneş vuruyor telefona ısınıyor. onuda bugün farkettim =)

• Beğen
Tepkiler: emre gülaydın
@Ozan Güneri

başka ürünlerde aldıysanız diğerlerinin tedariki bekleniyordur, aksi halde o kadar uzun sürmüyor. 3 günde kargoluyorlar

benim siparişim 14 gündür temin etme sürecinde. alt tarafı toplamda 37 dolarlık 6-7 parca ürün sipariş ettim. Bakalım ne zaman gelecek :)

Ilk mesajdaki fardan ve (link) adresindeki arka emniyet farindan birer adet siparis etmis bulunuyorum. Gazamiz mubarek ola :)

@Uğur Recep AKGÜL

kaç gündür bu sitenin adını hatırlamaya calısıyordum, yahu kuruş(coins)lu muruşlu birseydi neydi neydi diye.. tesadüf oldu ama iyi oldu =)

arkadaşlar ben de sipariş verdiğimi söylemiştim şöyle miydi böyle miydi derken hiç endişelenmeye gerek olmadığını gördüm.
farklı tarihlerde bi kaç parça ürün sipariş etmiş olmama rağmen hepsi bu gün (15gün içinde) elime ulaştı.
aldığım ürülerin hepsinin linkini veriyorum
yorumlarımı da yazcam ki size de fikir olsun.

pedli tayt şort: (link)

alınca hemen giydim denedim gayet güzel bi ürün,
yazın sahil bölgelerinde tek başına giyilebilir fakat iç taraflarda biraz garip karşılanabilir
çünkü çok kısa ve ped olmayan kısımları fileli kumaştan yapılmış. respirasyonu çok iyi. tavsiye ederim. jelli sele almak yerine daha ekonomik ulduğu için tercih ettim.

eldiven: (link)

siyah ve sade bi ürün, bantlarındaki shimano yazısı kabartmalı lastikle yapılmış elime tam oturdu,
tahmin edeceğiniz gibi üst tarafları iyi hava alıyor. iç tarafıysa çoğu eldivende olduğu gibi mink pıtır pıtır sert plastikle kaplı,
yine her eldivende olduğu gibi belirli bölgeler sünger yastıklı yapılmış.
elinize giydiğinizde baş parmağınızın bitimine gelen bölgede havlu kumaş var ter silmek için düşünülmüş çok kullanışlı bi ayrıntı.
bu ürünü de tavsiye ederim fiyatı da uygun.

küçük flaşörler: (link)

bu küçük ışıkları bilmeyeniniz yoktur galiba :)
aslında pek memnum kalmadım çünkü ışığı beyaz değil de kırmızı-mavi-yeşil yanıyor,
bi de benm gördüklerimin aksine biraz daha hacimli yapılmış sele borusuna fln taktığınızda çıkıntı duruyor.
almak isteyenler bulabilirlerse daha küçüğünü bulup alsınlar.
ürünün açıklamasında boyutları yazıyor ;)

çakmak taşı ve paraşüt ipi: (link)
(link)

bu çakmak taşlarından ne zamandır almak istiyordum sonunda geldi.
çok beğendim baştan aşağı sürüldüğünde baya kıvılcım çıkarıyor.
aslında gereksiz bişeydi bunun yaptığının çok daha iyisini her çakmak yapabiliyor
ama kendini doğaya yaklaştırma isteği buna yöneltiyo insanı :)
paraşüt ipi de bence doğaya kampa gidenlerin kesinlikle yanında bulundurması gereken bişey,
30metre uzunluğunda ve 140kg a kadar yük taşıyabiliyor. insanın doğada neyle karşılaşacağı pek belli olmyor hafif de bir ürün, sırt çantaında taşınabilir daima.

aldığım diğer ürünlerse Özcan arkadaşımızın aldığı aydınlatmadan 3 tane ve bir de çengelli anahtarlık bunlar için açıklamaya gerk yok zaten :D

umarım yorumlarım yararlı olur.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bildik
castelli takımı sipariş verdim forma ve askili bib şort. 17 gün oldu hala gelmedi ebay'dan aldım gene ebay'dan kış için termal takım aldım. 6 günde elime geçti şans birazda

@önder aşık

EBAY daki satıcılar kargo konusunda cok daha hızlı bence.Amerikadan 4 günde gelen siparişim oldu(en ucuz USPS posta ile).Ortalama bir haftada siparişler geliyor.Fark nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama ebay daha hızlı dealextreme göre.

Geri