Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@Kaşif

kaşif 26 temmuza kadar elinin iyileşmesi lazım

alıntı
Abi senin hava atmaya ihtiyacın yok.Seni her zaman aramızda görmek isteriz,teklife bile gerek yok.Eminim katılan bütün arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır.

lafın gelişi dostum ciddi değilim mecaz yapıyorum yalnız galba geleceğim

Scudo
@TOYGAR YONTGAN

evet galba öyle oldu şimdi aydosdan dönüşüm tek olacaktı buda sıkıcı gerçi yol yakın bana ama alıştık ya uzun yollara gitmeye dayanamıyor insan kısa mesafe kesmiyor beni bizim darubcuların a takımının keza öyle düşündüklerini hissediyorum bir de çok sıcak olacak bu arada arkayı toplarım gene
arka takım kaptanlığına devam eski mesleğimiz nasıl olsa
fazla su içilmesi tehlikeli olabilir gerçi nefret ediyorum trafikten ama ara sıra yapmak lazım her vakit trafikte pedallamak ne bileyim bana zor geliyor

Saat 8.30 civarında orada olacağız, ama sende cep telefonu yok,
bir terslik durumunda seninle nasıl haberleşeceğiz dumanla mı?:D

@kudu

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
Murat hocam benim rampa eşimdir :D
Onunla rampalarda beraber sürünmüştük :D
Kartepe'ye o çıkarsa ben de çıkarım bak bırakmam tek başına :D :D
@murat ilhan

Sevgili Tolga, nişanın hayırlı olsun, merida da hayırlı olsun.:) :)
İnsan hayatı hep böyle yeni güzel heyecanlarla sürse ne hoş olur yahu :) :)
"zor taşlı yollara vurmam bunu" deme sakın,
zor yollara girmeden olmaz, ya kendini vuracan taşlı zor yollara ya bisikleti,
sen bisikleti vur gitsin :D
Serhad
DARUB cazcısı

@paramedik34

@serhad k

şimdi serhad hocam benim dönüşüm tek olacak biraz benim için zor bir durum
olmazsa darub -b takımı aydosu topuklarken biz a takımı kilyosa doğru bir topuklayalım hasan -sado ve kerem kilyosda 26 temmuzda darubun ağır antramanı var kurtdoğmuş
bu hafta böyle oldu kaşifin elinin durumu ciddi olabilir
darub bir kayıp verdi galba hemde en iyi adamımız gazi oldu tüh böyle şansın

Kudret hocam günlerdir Aydos'a gideceğiz diye plan yapıyoruz,
sen de geleceğini sürekli yazıyorsun
sonra tura 20 saat kala ben vaz geçtim başka tura gideceğim diyorsun.
Sağlık olsun. İyi turlar. :) İyi turlar kaptan.:)

@kudu

@serhad k

kızmak yok darılmaca yok derim dönüşüm tek olacak aydosdan sorun orda sadece onu hatırlatmak istedim

dostlarım romalılar
öncelikle kartepeye katılacak arkadaşlarımın dikkatine
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
vardır hasan dostum telefon ederek bir öneride bulunmuştur
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet wural dostum karadeniz turuna çıkmaktadır herhalde gelemiyecektir hüseyin dostum mtb alma durumundadır
henüz bu iki arkadaşımın durumu netleşmemiştir
vural uzun ise gelecektir hasan onbaşı gelecektir kaşifin elinin durumu nasıl olur bilemiyoruz sado bülent kerem büyük olasılıkla geleceklerdir
gerçi kerem o yolu tek başına çıkmıştır belki bizimle gelmek istemeyebilir cagan gelecektir
bu durumda durumu kesin olmayanlar
kerem hüseyin wural ve kaşiftır
gelecekler
cagan sado bülent hasan onbaşı- vural uzun
cagan tatilde olduğundan ailesi ile onu pek fazla meşgul etmiyoruz
cagan ın taraklı olayını çok istediğini biliyoruz yalnız artık doğu ekspresinin dönüş saatleri işkence olmaktadır
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana -hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim

26 temmuz kurtdoğmuş antraman kartepeye hazırlık
1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bu son kartepe turu olabilir allahın hakkı üçtür fazlasına gerekte yok gibi
bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir

@kudu

OOooooo Kudret abi yeni aynakol mu yaptın?
Hayırlı olsun
Bu sefer göle sokma da paslanmasın bari abi orta göbeği:D

Haftaya arazi lastiklerini takmak gerek.
Maratonlar dinlensin biraz bari.
Kurtdoğmuşu da özlemiştim doğrusu

@paramedik34

Hayırlı olsun Tolga.
Güle güle kullan kazasız belasız

@sado

dediğin doğru bir daha zor sokarım suya
sado bisiklet bayağı hafifledi yarım kilo 10.500 deyim bu beni tenbelleştirecek
ağır bisikletlerle antraman daha iyi pazar kilyosdayız darub a takımı selam size

dostlarım romalılar
öncelikle kartepeye katılacak arkadaşlarımın dikkatine
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
vardır hasan dostum telefon ederek bir öneride bulunmuştur
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet wural dostum karadeniz turuna çıkmaktadır herhalde gelemiyecektir hüseyin dostum mtb alma durumundadır
henüz bu iki arkadaşımın durumu netleşmemiştir
vural uzun ise gelecektir hasan onbaşı gelecektir kaşifin elinin durumu nasıl olur bilemiyoruz sado bülent kerem büyük olasılıkla geleceklerdir
gerçi kerem o yolu tek başına çıkmıştır belki bizimle gelmek istemeyebilir cagan gelecektir
bu durumda durumu kesin olmayanlar
kerem hüseyin wural ve kaşiftır
gelecekler
cagan sado bülent hasan onbaşı- vural uzun
cagan tatilde olduğundan ailesi ile onu pek fazla meşgul etmiyoruz
cagan ın taraklı olayını çok istediğini biliyoruz yalnız artık doğu ekspresinin dönüş saatleri işkence olmaktadır
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana -hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim

26 temmuz kurtdoğmuş antraman kartepeye hazırlık
1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
3-sado-:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bu son kartepe turu olabilir allahın hakkı üçtür fazlasına gerekte yok gibi
bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir

@kudu

Kudret abi plaj havlunu ve parmak arası terliklerini unutma

@sado

valla sado ben deniz analarından tırsarım birde bisikletlerle plaja sokmazlarsa
nöbet tutacağım bisikletlerin başında inşallah para alınmıyordur bisikletten vural bir kez gitmişti bilir o durumu

Dümeni yavaş yavaş Uludağa doğru kırmak lazım Kudret abi.
Kartepenin suyu çıktı damacana 5 tl'ye satılıyo :)
2 Ağustos Kartepe turu Uludağ'ın antrenman turu olucak belki de benim için
İlham kaynağımız Aytekin Erzan zehiri verdi bir kere zaten.
Panzehir Uludağın zirvesindedir.

@kudu

Karadeniz'de deniz anası olmaz be abi
Plaja bisiklet almama gibi bir durum da olmaz zaten.
Valla sen beni dinle abi hava çok sıcak Kilyos'a gidip serinlememek olmaz.

@sado

valla 9 ağustosa uludağı bir konuşalım sado müsaitsen veya 16 ağustos
bu pazar teferruatlı bir biçimde konuşuruz araştırdığım kadarıyla deniz yoluyla bursaya ya ulaşmaca yenikapıdan bursaya pazar için 15 haziran
23 ağustos arası yaz tarifesi var sorun şu ki yenikapıda saat 07.30 da kalkan feribotu nasıl burdan yakalıyacağız kadıköyden ve bostancı üzerinden ve üsküdardan deniz yoluyla yenikapıya doğru saat en geç 07.00 de olmamız gerekecek
not
evet üsküdardan 06.30 da var eminönüne evet bununla geçeriz

not
araştırdım pazar günü saat 07.10 da kadıköyden eminönüne ordan hızla topuklayarak yenikapıya ulaşırız arada fazla mesafe yok 07.30 feribotu yakalanır yalnız sorun vapur eminönüne kaçta varır ucu ucuna oluyor

@kudu

Merobüse biner karşıya geçeriz rahat rahat yetişiriz o zaman.

uludağ 2540 rakım vay anasını derim
gidiş
saat 06.00 da üsküdarda buluşulur 06.30 da üsküdardan eminönüne geçilir ve ordan yenikapıya topuklanır fazla mesafe yok haritadan baktım 07.30 bursa feribotu yakalanır fiat tarifesi hadi 30 ytl diyelim bisiklete 4 ytl gidiş dönüş 68 ytl rakamlar tahmini
bursadan topuklanacak uludağa
dönüş
en son bursadan yenikapıya 22.30 da var bu saat bizim için risk demek
eğer akşam 20.00 yenikapı feribotuna yetişirsek mükemmel olur
1 saat 15 dakika sürüyor 21 .15 de yenikapıdayız ordan topuklayarak eminönüne geliriz saat 23.00 e kadar üsküdara vapur var
akşam sekiz feribotunu yakalamak önemli
kadıköye en son vapur eminönünden 21.00 de kalkıyor pazar günleri böyle
en kötüsü 22.30 a kalırsak ki olabilir o vakitte kadıköye ve üsküdara geçişler yok metrobüsler kaça kadar işliyor ona bakmak lazım
gidiş metrobüslede olabilir gidiş sorun değil sorun dönüş saatleri
durum bu metrobüs yoksa işimiz motora kalır

bursadan uludağa bir mesafe var oranın çabuk alınması gerekecek
sıcak dez avantaj olacak artı 1300 rakıma durmadan sıcakta çıkmak gerekecek geriye kalan 1240 rakım daha var bu iş bir güne nasıl sıkıştırılır olmazsa sabaha kadar bankta bekleriz

Geri