Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@TOYGAR YONTGAN

temennim inşallah bu forumdaki tüm bisiklete binenlerin yıllarca bu işi sürdürebilmesidir aksi takdirde havada kalır gerçek olay bir işi sonuna kadar götürmek ve onun takipçisi ve militanı olmak evet olay budur bisiklet sadece yazın binmek için değildir allahın karında kışında yağmurunda da binmek demektir bu forumdaki herkesi allahın kışında karında ve yağmurunda da bisiklet binmeye ve olayı asla bırakmamaya davet ediyorum bisiklet geçiçi bir
heves değil çünki beşikten mezara kadar bir yol bisikletin tarifi budur

bisiklet nedir ?
bisiklet alelade bir araç değildir o bir amaçtır çarpık uygarlığa karşı bir tepkidir herkes bisiklete biner ama binmeden binmeye fark vardır adrenalin çoşkusu yaşamak isteyenler bisikleti hızlı kullanırlar tabi bazende bedelini ağır öderler bazıları yoğun iş hayatından sonra hafta sonu bisiklete binerler biraz kafayı dinlerler ama sonra hafta başı gene cehenmem iş hayatına dönerler
bazıları vardır ömrü billah hep bisiklete binmiştir ve bisiklet onlar için bir nevi taşıt olmuştur böyleleri azdır ve onlar marjinaldir
bisiklet bize hizmet etmemeli biz ona hizmet etmeliyiz onun dilinden anlamalıyız ona bakmalıyız ve ona saygı göstermeliyiz yaşamda herkesin bir felsefesi olmalı yoksa insan boş gelip boş giden bir küp mü olmalı kafamızın içinde bir et parçası var beyin o bizde bizim içimizde düşünüyor o bizi yönlendiriyor bu işi kaç kişi tersine çevirmiştir acaba evet beynine hakim olma durumu duygularınızı kontrol edebilme yetisi ve yaşamda kuvvetli bir felsefeyede sahip olmak vay anasını bisiklet ve felsefe bence iç içe bireyin kendini tanıması kendini çözümlemesi ve ruhunun aküsü ise bisiklet evet ruhumuzu besleyen başka şeylerde olabilir bisiklet sadece bunlardan biri
insan yaşamında insana bu kadar yakın ve dost bir icat varmı bilmiyorum şu bir gerçekki bisiklet kıyamete kadar insanla beraber yürüyecek

Scudo
Roma'lı Kaşif'in bileği günden güne daha iyi gidiyor ama bilek hareketlerimde hala acı var. Bu yüzden saygıdeğer arkadaşlarım bu hafta sizinle gelemeyeceğim ama belki Bostancı'dan bir uğurlama yapabilirim. Yalnız kalbim sizinle atacak . Hepinize saygı ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
@Kaşif

sorun etme dostum iyice dinlen derim

alo serhad hocam
şimdi aydos turna katılım en son durum
1-kudu
2-serhad
3-cezeze
4-volkide volki
hasan dostum telefon etti gelemiyor kaşif iyileşmedi
bu durumda ben aydosun giriş kapısında olacağım orada buluşalım derim

Ben Merida aldım..
Hani 20 inç,
Hani şu yeşil olanlardan..
Hani şu maşasının yanlarında iki düğmeli olandan..
Hani o düğmenin biri maşayı kitliyo..
Hani ötekide sertlik ayarı yapıyo..
Hani arkada deore attırıcısı olan..
Hani gazladın mı giden beee..
Yauv anlayın beah işte..

@paramedik34

önce benimle bir kurtdoğmuş antramanına geleceksin(kartepe ön hazırlık 26 temmuz offroad kurtdoğmuş) senden tam 10 kilo alacağım ondan sonra kartepeye seni süreceğim benim elimden kurtulamazsın dostum :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@kudu

Abi memnuniyetle kilolarımı sana teslim edebilirim.. Ancak 26 temmuzda aile arasında nişan yapacağız:D

Bugün bostancı-pendik elemanlarına takıldım.. Pazar günü Kilyos var.. Salı Şile-Ümraniye.. Yavaştan yavaştan sıkıyorum abi olayı.. Hadi bakalım:rolleyes:

@paramedik34

hazır olduğun zaman kartepeye bilgilendir beni derim
sonra bana çok dua edeceksin

not
kaşif bostancıya gelme çünki hasanda yok ben yukardan kartala gideceğim sahilden değil serhad hocam ben yukardan gelerek kartal sapağından girerek real de beklerim sizi

dostlarım romalılar
öncelikle kartepeye katılacak arkadaşlarımın dikkatine
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
vardır hasan dostum telefon ederek bir öneride bulunmuştur
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet wural dostum karadeniz turuna çıkmaktadır herhalde gelemiyecektir hüseyin dostum mtb alma durumundadır
henüz bu iki arkadaşımın durumu netleşmemiştir
vural uzun ise gelecektir hasan onbaşı gelecektir kaşifin elinin durumu nasıl olur bilemiyoruz sado bülent kerem büyük olasılıkla geleceklerdir
gerçi kerem o yolu tek başına çıkmıştır belki bizimle gelmek istemeyebilir cagan gelecektir
bu durumda durumu kesin olmayanlar
kerem hüseyin wural ve kaşiftır
gelecekler
cagan sado bülent hasan onbaşı vural uzun
cagan tatilde olduğundan ailesi ile onu pek fazla meşgul etmiyoruz
cagan ın taraklı olayını çok istediğini biliyoruz yalnız artık doğu ekspresinin dönüş saatleri işkence olmaktadır
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim

26 tennuz kurtdoğmuş antraman kartepeye hazırlık
1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bu son kartepe turu olabilir allahın hakkı üçtür fazlasına gerekte yok gibi
bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir

@paramedik34
Dostum Merida'n hayırlı olsun,Kazasız sürüşler inşallah.Kilyos yollarında Merida'yı deniyeceksin yani.Bu arada takip ediyorum sıkı form tutuyorsun,kasıktaki ağrı geçmiştir umarım.

serhad hocam kartal sapağından geleceğim ve real de sizden önce olurum cezeze ile senle orda buluşuruz

@murat ilhan

vay vay vay bizim ihtiyar fosil gelmiş seni bir yakalayacağım kartepenin tepesine süreceğim
:D :D :

duyuru
beyler bu topikte merida reklamı yasak burda karbon bisiklet reklamları olabilir
şaka şaka:D :D

@murat ilhan

Abi anımsar mısın bilmem ama bir keresinde size hayalimin bir merida olduğunu söylemiştim.. :cool:

Gerçekten güzel bir bisiklet.. İlk başta kadro 20 inç olduğu için büyük mü diye düşündüm.. Ama satan arkadaş sağ olsun test etmeme izin verdi.. Sonra satın aldığı merida bayisine götürdük.. İlgili kişi muayene etti, garantisini kontrol etti.. Alet çok temiz ve uzun turlarda tam bana göre ancak zor taşlı yollara vurmam bunu:rolleyes: .. Yazık ya meridaya.. Çok saol..

@TOYGAR YONTGAN

Uzun bir aradan sonra pedallamak güzel, e tabi dostlarla pedallayınca daha da güzel..

Kasığımdaki sorun geçti, Allah'dan daha büyük bir sıkıntı olmadı.

Gidemediğim turların acısını çıkarıyorum bu aralar.. Önümüzdeki tüm hafta salı günü binebileceğim bir tek sonra o hafta işler güçler;)

Sizde de oluyormu bilmiyorum ama bisikletforumun gitgide yavaşladı. Sayfalar arası geçiş zor oluyor.

@paramedik34

evet sponsörler azalınca galba durum böyle aynısı banada oluyor
hepten göçmezse iyidir

serhad hocam ben sizden önce kartal sapağından sapar real de sizi beklerim orada buluşuruz

@murat ilhan
İlhan abim saygılar Merida'ları yanyana görmek istiyoruz.Biliyorum Pazar günü sende turdasın ama istiyoruz işte

@TOYGAR YONTGAN

bende carbon scale 30 la geleyim bari yeni ayna kolumlada hava atarım s lx :D :D :D :D

@kudu
Abi senin hava atmaya ihtiyacın yok.Seni her zaman aramızda görmek isteriz,teklife bile gerek yok.Eminim katılan bütün arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır.

Tamam Kudret Abi Bu haftayı sadece yazışarak atlatacağız. 26 Temmuz'u Kurtdoğmuş'a çevirmişsiniz anlaşılan.

Geri