Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@serhad k

serhad hocam 19 temmuzda aydosa çıkarız orda bir gölet var gölete gireriz sonra piknik yaparız güzel yerler var orada hepimiz saat 08.30 da kartal iskele önünde buluşuruz

Scudo
:rolleyes: kudret abi 12 temmuz çene dağı turu için dönüşümüz izmitten trenle olacak biletleri aldınızmı hava durumu yağmurlu gözüküyor kartepeye giderken yıkandığımız gibi yıkanacağız galiba neyse yağmurlukları alalım yinede :rolleyes:

@Hasan Bahri Toros

hasan dostum
dönüşte bilet buluruz kaygılanma gene doğu ekspresi bu arada
hasan tren gene geç gelir izmite biliyorsun

12 temmuz çene dağı
2-serhad arka takım kaptanı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7- zekili br arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner tuzlada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim eğer bir kişi gelirse hasan gene tuzlaya trenle gel sana cepten ulaşacağız endişelenme

kontenjan 12 kişiliktir

darub-team

Tura başladığımız noktaya en yakın tren istasyonu hangisi?
Sanırım ya Kaynarca ya da Tersane İstasyonu.
Bilen birisi doğrusunu yazar mı? Yanlış istasyonda inmeyelim.

@serhad k

kartaldan pendiğe giderken dört yol ağzı var orada ışıkların orası ordan yakacığa çıkacağız hangi tren istasyonu diyorsan kartal olabilr çünki kartaldan 500 metre sonra çıkacağımız noktaya ışıklara geleceğiz fazla mesafe yok

Çenedağı turundan bahsediyorum ben.
Bisiklet yolunun bittiği noktada buluşacağız ya işte o noktaya
en yakın tren istasyonu Kaynarca mı tersane istasyonu muydu?
Volkan sen bilirsin ..
@kudu

@serhad k

volki bilir evet volkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooooooooooooooooooooooo
nerde bu adam

not
serhad hocam haritadan baktım kaynarca yakın gözüküyor

Roma'lı Kaşif şöyle der: Kartepe'ye ikinci kez çıkmak için izin programımı 2 hafta kaydırmayı planlıyorum. Bu sefer 9 Ağustos ve 16 Ağustos gezilerini kaçırıyorum. Özellikle 16 Ağustos gezisi bayağı zengin gözüküyor bu geziyi ilerde tekrar edermiyiz?

kudret abi nasılsın iyimisin uzun zamandır görüşemedik siz rampacılar almış başınızı gitmişsiniz. başlığı takip edemedim. bu pazar ki turunuz nasıl bir tur. katılsam sıkıntı yaşar mıyım.

@gogogo

şimdi derimki eski e-5 yolundan gideceğimiz için bu yolda ne kadar rampa var bilmiyorum çünki ilk kez gidiyorum yalnız çok seneler önce bu eski yoldan gitmiştim hatırladığım kadarıyla hereke taraflarında sıkı rampalar olabilir dönüşümüz izmitten trenle ve bostancıda ineceğiz

dönüş trenle olacaksa çok sorun olmaz heralde. buluşma yeri ve saati ile ilgili durumlar nasıl bir güncelleme yapabilirsen eğer iyi olur. bir de tura o gün kendimi güçlü hissedersem ve bir aksaklık olmaz ise katılmayı düşünüyorum.

12 tenmuz çene dağı
2-serhad- arka takım kaptanı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7-zekili--bir arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner tuzlada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim eğer bir kişi gelirse hasan gene tuzlaya trenle gel sana cepten ulaşacağız endişelenme

kontenjan 12 kişiliktir

darub -team

hava durumu- 27 derece-şimşek - yağmur

darub ne şimşekten korkar ne sağanak yağmurdan korkar ama depremden korkar yerin yedi kat aşağısına inmek kim korkmaz

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@gogogo

yalnız bu ana kadar ne kadar bisikleti boşlayıp boşlamadığını bilmem gerekiyor aksi takdirde gidiş sadece 80 km bu yolu alabilecekmisin kendine güvenin tammı

@kudu

kudret abi bisikleti malesef boşladım ama pazara kadar antrenman yapacağım ayrıca sıkıntı yaşarsam yada çok zorlanırsam önceden yaptığım gibi gerisin geri dönerim ama sadece 80 km nin beni iptal edeceğini sanmıyorum. maksat beraber olmak sizleride görmüş olmak gidebildiğim kadar giderim dedim. eğer bir bütünlük bozulması gibi bir durum yaratacaksam başka zaman farklı bir güzergaha gideriz. kaptan sensin tavsiyeni dinlerim herzaman. ;)

@gogogo

bu turda olmaz dostum pedalşörlerin hepsinin performansı yüksek ve hiç biri darubun turlarını kaçırmadıkları gibi hafta içi antraman yapan arkadaşlarım bu yüzden senin geri dönmeni de istemediğimden 19 temmuz da aydosa çıkacağız mesafe kısa kartaldan yakacığa tırmanacağız orada bize katılabilirsin dostum

uludaga gelırsenız beklerım beraber cıkabılırız telefrık ıle bısıkletlerı cıkartma ıhtımalımız vardır bısıklet ucretı sadece 3 tl dır ıniiş zaten 1 baskadır 30 km boyunca sırf rampa aşağıdır:) saygılarımla

@kudu

o zaman 19 temmuzda görşmek dileğiyle sizlere de iyi turlar diliyorum. ben de 19 temmuza kadar rampa çalışayım bari yoksa sizlerle baş etmek çok zor. tam bir panzer tümeni oldunuz önünüze gelen devriliyor.

bu arada resim pek karizma durmuş senin ama asker selamı mı veriyorsun yoksa şapkanı mı tutuyorsun anlamadım. :)

tekrar görüşmek dileğiyle

@kurtulus16

valla dostum teşekkür ederimde biz şu anda iki kez kartepe turu yaptık ekim ayı dahil kartepe turlarımız devam edecek
10 mayısta kartepenin 1300 rakımına çıkıldı ve geçen 5 temmuzda 1640 yani zirveye çıkıldı ekim ayından sonra önerinizi dikkate alabilirim

Geri