Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@gogogo

darubun adamları ki sabittir ve sayımız 13 kişidir darub bir nevi disiplindir disiplini severiz uzun yola çıkmak disiplin gerektirir haftanın üç günü rampa çalışmak darubun vazifesidir aksi takdirde dökülürler hepimiz bunu çok iyi biliyoruz benim bisiklet karbon olunca her gün biniyorum 1973 den beri durmadan biniyorum ve bu yaşımda da bunun faydasını geçen kartepede gördüm 18 km lik dik rampayı hiç durmadan 1 saat 50 dakikada çıktım bülent dostum 1 saat 20 dakikada çıktı ve beni geçti bana 30 dakika fark attı evet o 23 yaşında ben 51 yaşındayım tabi beni geçecek üstelik bisikleti karbon da değil çalışmak ve gene çalışmak bülent dostum kartepede çok çalıştı ve semeresini gördü işte darubun durumu budur çalışmak çalışmak paso rampa

darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz -aydos kartal iskelesinde buluşmaca yakacıktan aydosa doğru
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -ballı kayalar -tuzladan yukarı pendik kurt köy bağlantısından eski ankara asfaltına ulaşmaca gebze organize sanayi bölgesini geçerek pelitli ve tavşanlıyıda aşarak ballı kayalara ulaşmaca
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere

Scudo
derecemı yukseltmek ıstıyorum ama eksılere dusurduler:S eksık harf kullanıyorum diye:S artık dıkkat edıyorum saygılarımla (admin )

• Beğen
Tepkiler: serhad
12 tenmuz çene dağı
2-serhad- arka takım kaptanı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7-zekili--bir arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner tuzlada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim eğer bir kişi gelirse hasan gene tuzlaya trenle gel sana cepten ulaşacağız endişelenme

kontenjan 12 kişiliktir

darub -team

hava durumu- 27 derece-şimşek - yağmur

darub ne şimşekten korkar ne sağanak yağmurdan korkar ama depremden korkar yerin yedi kat aşağısına inmek kim korkmaz

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Buluşma noktasına banliyö treni ile gelenler KAYNARCA istasyonunda inecek.
haritayı tekrarlıyorum
http://i41.tinypic.com/10p5cfm.jpg

12 tenmuz çene dağı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7-zekili--bir arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner kaynarcada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim eğer bir kişi gelirse hasan gene trenle gel kaynarcada in sana cepten ulaşacağız endişelenme

kontenjan 10 kişiliktir

darub -team

darub ne şimşekten korkar ne sağanak yağmurdan korkar ama depremden korkar yerin yedi kat aşağısına inmek kim korkmaz

darub-dağ bisikletlileri rampa grubu
kurucusu kudret kurtcebe
kod adı robocop-kudu -karbon apaçi-cavuş steiner
arka takım kaptanı -ve darubun tur organizötörü serhad kaptan
izmit bölge baş temsilcimiz çoşkun ayaz
adapazarı bölgesi baş temsilcimiz bülent bayer

üyeler
cezeze :boese157: :boese157: :boese157:
kaşif :boese157: :boese157: :boese157:
kerem :boese157: :boese157: :boese157:
volki :boese157: :boese157: :boese157:
wural :boese157: :boese157: :boese157:
hasan :boese157: :boese157: :boese157:
hüseyin :boese157: :boese157: :boese157:
cagan :boese157: :boese157: :boese157:
sado :boese157: :boese157: :boese157:

bu kemik kadrodur değişmeyecektir yukardaki üyelerimiz darubun turlarında ter dökmüşlerdir kendilerine teşekkür ederim ve serhad baba çoşkun baba keza onlarda ter dökmüşlerdir bülent dostum bizi kartepede yalnız bırakmamıştır bu 13 kişi darubun istatistiğine göre turlarda hep görev almışlardır hepinize teşekkür ederim
darub kontenjanı kapalı tutmaktan yanadır bunun nedeni mevcut kadronun performansının etkilenmemesidir çünki ter döken kazanırdan hareketle hiç ter dökmeden darubun turlarına gelmek isteyenler iki kere düşünmelidirler çünki geride kalmaları söz konusudur

darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

birinci panzer tümeni :46: :46: :46: :46:

darub-dağ bisikletlileri rampa grubu
kurucusu kudret kurtcebe
kod adı robocop-kudu -karbon apaçi-cavuş steiner
arka takım kaptanı -ve darubun tur organizötörü serhad kaptan
izmit bölge baş temsilcimiz çoşkun ayaz
adapazarı bölgesi baş temsilcimiz bülent bayer

üyeler
cezeze :boese157: :boese157: :boese157:
kaşif :boese157: :boese157: :boese157:
kerem :boese157: :boese157: :boese157:
volki :boese157: :boese157: :boese157:
wural :boese157: :boese157: :boese157:
hasan :boese157: :boese157: :boese157:
hüseyin :boese157: :boese157: :boese157:
cagan :boese157: :boese157: :boese157:
sado :boese157: :boese157: :boese157:

bu kemik kadrodur değişmeyecektir yukardaki üyelerimiz darubun turlarında ter dökmüşlerdir kendilerine teşekkür ederim ve serhad baba çoşkun baba keza onlarda ter dökmüşlerdir bülent dostum bizi kartepede yalnız bırakmamıştır bu 13 kişi darubun istatistiğine göre turlarda hep görev almışlardır hepinize teşekkür ederim
darub kontenjanı kapalı tutmaktan yanadır bunun nedeni mevcut kadronun performansının etkilenmemesidir çünki ter döken kazanırdan hareketle hiç ter dökmeden darubun turlarına gelmek isteyenler iki kere düşünmelidirler çünki geride kalmaları söz konusudur

darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

birinci panzer tümeni :46: :46: :46: :46:

@kudu

kaptan hertaraf alev alev hayırdır:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Arkadaşlar bir gün de Karaca Arboretumuna gidelim
ayrıntılı bilgi:

(link)

Demin telefon ile bilgi aldım:
Açık olduğu saatler
Ctesi 13.00-17.00
Pazar 10.00-17.00
Giriş: 5 lira
öğrenci 2 lira

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
@serhad k

serhad kaptan 26 temmuzda gidelimmi ne dersin samanlı köyü güzel bir yer

@cezeze

darubcular
alev alev yanarız biz
göklere sığmayız biz
yedi düveli döveriz biz
namımız yürür
şanımız darub olarak kalır

samanlı köyünü tuttum 19 temmuz olabilir yada 26 temmuz

@Bülent Bayer

bir aksilik olmazsa darub pedalşörlerinin isteklerini göz önünde tutarak 26 temmuz olabilir fakat konuşmak için erken kesinleşşin derim

turlar aşağıdadır yalnız darub pedalşörlerinin isteklerine göre değişim olabilir

darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz -aydos kartal iskelesinde buluşmaca yakacıktan aydosa doğru
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -ballı kayalar -tuzladan yukarı pendik kurt köy bağlantısından eski ankara asfaltına ulaşmaca gebze organize sanayi bölgesini geçerek pelitli ve tavşanlıyıda aşarak ballı kayalara ulaşmaca
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere

12 tenmuz çene dağı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7-zekili--bir arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner kaynarcada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim eğer bir kişi gelirse hasan gene trenle gel kaynarcada in sana cepten ulaşacağız endişelenme

kontenjan 10 kişiliktir

darub -team

alev alev yanarız biz :boese157:
göklere sığmayız biz :smily143:
rampaları tararız biz :000002158
rüzgara kılıç sallarız biz
yağmura kurşun sıkarız biz :2gunsfiri
çamurları döveriz biz :violent-s :brutal324 :10: :box2:
karı eritiriz biz
yedi düveli döveriz biz :10: :box2: :violent-s :brutal324
namımız yürür :smily143:
şanımız kalır :winkenlux
adımız darubtur bu biline :smily143:
herkes titresin ve kendine gelsin :46: :46: :46: :46: :46:

abi bana söznüz var ölürüm vallahi 26 temmuzda taraklıya gidemezsek:(
gözünü seviyim kudret abi gidelim şu taraklıya 26 temmuzda

• Beğen
Tepkiler: sado
@cagan0403

tamam merak etme yalnız serhad baba gelmezse sadoda gelmezse resimleri kim çekecek bu gezide resimsiz olur hep resimli olacak değil ya
yahu sürekli resim içinmi gidiyoruz kardeşim yani de yani

26'sında ben Taraklı'ya geliyorum zaten. :)
Karaca'ya bir ctesi yarım günlük bir tur da yapabiliriz.
Saat 13.00'de açılınca giriş yapar 3000 çeşit bitkiyi doya doya inceler
bol bol fotoğraflarını çekeriz. Bitkilerle biraz haşır neşir olalım. :)
@kudu

12 tenmuz çene dağı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6-hasan
7-zekili--bir arkadaşı

kontenjan 10 kişiliktir

darub -team

alev alev yanarız biz :boese157:
göklere sığmayız biz :smily143:
rampaları tararız biz :000002158
rüzgara kılıç sallarız biz
yağmura kurşun sıkarız biz :2gunsfiri
çamurları döveriz biz :violent-s :brutal324 :10: :box2:
karı eritiriz biz
yedi düveli döveriz biz :10: :box2: :violent-s :brutal324
namımız yürür :smily143:
şanımız kalır :winkenlux
adımız darubtur bu biline :smily143: