Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Alo merkez uyuma :) İznik gezisinin fotoğraflarını Coşkun Hoca ve ben yükledik.
Kandıra tarafına Ağustos sonunda gideriz daha zaman var.
Çağan gelirim der gelmez. Çünkü Çağan
sadece taraklı tarafına gezi yaparsak gelir. :p
Diğer gezilere geldiği görülmemiştir. :)

Scudo
@serhad k

hemen bakıyorum uçarak
cagan arka takım kaptanı raporu doğru ben karışmam serhad doğru der

@Aytekin Erzan

baba uludağ yatar bekler seneye belki benim derdim sürekli kartepe
artı hiç durmadan 18 km çıkarak birde keçi yolundan çamurla kille savaşarak 600 metre yukarı çıkmışım artık ölsemde gam yemem

Aytekin bey Uludağ mı dediniz?
Bir pazar çıkalım isterseniz beraber
Ben varım.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Aytekin Erzan

o adam benim önümde benle beraber hiç durmadan çıktı arkadaş 18 km yi bir saat yirmi dakikada aldı finale doğru ben tempomu düşürdüm eğer zirve yolu bulsaydı önce o çıkardı eminim kesin

12 temmuz çene dağı:smily143:
2-serhad arka takım kaptanı :smily143:
3-volki :smily143:
4-cezeze :smily143:
5-zekili -bir arkadaşı

hepimiz tuzlada bisiklet yolun bittiği yerde saat 08.30 buluşalım bu arada gidiş eski e-5 den çene dağı dönüş izmitten trenle
zeki dostum izmitten esenlere otobüsle dönerler

kontenjan 12 kişiliktir
darub -team
havadurumu
şimşekli yağmurlu serin hava 27 derece

darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz ballı kayalar -ballı kayalar tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -aydos zirve
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere

tüzük
darub
1-robocop- başkan
2- serhad arka takım kaptanı tur organizötörü
3- çoşkun ayaz izmit bölge baş temsilcimiz
4-bülent bayer adapazarı baş temsilcimiz

üyeler
hasan
cagan
cezeze
kaşif
orion
sado
hüseyin
wural
volki

bu kadro kemik kadrodur değişmeyecektir

darub -team

ben ormanların yüksek dağların adamıyım uygarlığın düşmanıyım onun içinde dağ bisikletine aşığım

@Kaşif

kaşif bostancı saat 07.00 de buluşuyoruz geç kalma ordan tuzlaya birlikte gideriz

12 temmuz çene dağı
robocop
serhad
volki
kaşif
cezeze
zekili-bir arkadaşı ile

güzergah
tuzla bisiklet yolunda saat 08.30 da buluşmaca ve ordan eski e-5 den çene dağına hücum

darub-team

12 temmuz çene dağı
2-serhad arka takım kaptanı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6- zekili br arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner tuzlada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim

kontenjan 12 kişiliktir

darub-team

tüzük

kudret kurtcebe -robocop kudu başkan
serhad arka takım kaptanı tur organizötörü
çoşkun ayaz izmit bölge baş temsilcimiz
bülent bayer adapazarı bölge baş temsilcimiz

üyeler

hasan
cagan
kaşif
orion
sado
hüseyin
wural
volki

bu kadro kemik kadrodur değişmeyecektir

12 temmuz pazar günü hava şimşekli yağmurlu gözüküyor 27 derece

darub -team

a-kadro- darub
robocop -kudu -çavuş steiner -başkan:46: :46:
bülent -adapazarı bölge baş temsilcimiz -darubun hastası:46: :46:
sado:46: :46:
cagan:46:
kerem:46:
kaşif:46:
wural:46:
hasan:46:
hüseyin:46:

bu kadro kar tepede görev almıştır yalnız cagan ikinci kartepe turuna gelmemiştir karnesinde bir eksi vardır
ilk kartepeye gelenler -sadık dostum sevdiğim insan bülent bayer -onunla zirveyi birlikte pedallamak çok zevkli idi cagan gelmiştir sado gelmiştir

darub -b -kadro
serhad kaptan arka takım kaptanı ve tur organizötörümüz kendisi bu forumun en iyi organizötörüdür kendisini kutlarım
ve çoşkun ayaz dostum kendisini tanımak büyük şans izmit bölge baş temsilcimiz kendisini kutlarım
volki -önceleri tenbellik yapmasına rağmen serhad kaptanın zorlamasıyla turlara katılmıştır kendisini kutlarım
cengiz dostum- bizi boşlamamasını istiyoruz mümkün olduğu kadar bize katılmasını istiyoruz çünki onu seviyoruz

darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz ballı kayalar -ballı kayalar tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -aydos zirve
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere

:46: tek kuru kafa olanlar bir kere kartepeye gelmişlerdir iki tane olanlar iki kez kartepeyi devirmişlerdir

bu benim hatam özür dierim cengiz dostum teknik bir hata oldu hemen düzeltiyorum

üyeler
cezeze
hasan
cagan
kaşif
orion
sado
hüseyin
wural
volki

12 temmuz çene dağı
2-serhad arka takım kaptanı
3-kaşif
4-cezeze
5-volki
6- zekili br arkadaşı

şimdi kaşif saat 07.00 de senle bostancıda buluşacağız hemen tuzla bisiklet yolunun bittiği yere topuklarız bu arada herkes oraya doğru topuklar zeki dostum 06.35 vapuruyla haydarpaşaya gelir trene biner tuzlada iner dönüşümüz izmitten trenle olur zeki dostum esenlere otobüsle gider ben dönüşü bisikletle yapabilirim

kontenjan 12 kişiliktir

darub-team

Ballikayalar turunun büyük bir kesimi Çenedağı turu güzergahına da ait olduğu için
gelecek hafta Ballıkayalar turu yapmak sıkıcı olabilir bence bir ay sonraya atalım onu. Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
Benim için farketmez, biraz bekleyelim belki öneride bulunan olur
olmazsa sen bir yer seçersin.
@kudu

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
Geri