Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
@cezeze

durun durun heyecanlanmayın isterseniz şöyle yaparız isteyen dönüşü bisikletle yapar isteyen trene biner demokraside çareler tükenmez

@kudu

ortalama 10 saat bisiklet üzerinde demek 160 km.:D

2 ağustos kartepeciler kartepe 0ffroad 1640 topiğini kullanın derim

evet kartepenin birincisi 18 km lik otele kadar olan rampayı bir saat yirmi dakikada çıkan bülenttir tüm darub şilahşörlerinin önünde kendisini kutlarım

darub-team

abi beni de darub listesine ekle. sizlerden biraz uzaklarda ikamet ediyorum ama katılabildiğim kadar tüm rampa orjanizasyonlarına katılırım.

rampalarının ustasıyım, darubun hastasıyım:)

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@Bülent Bayer

her zaman her yerde darubun demirbaşı bülent dostumuz
rampaların şampiyonu rampaların korkulu rüyası

darub-dağ bisikletlileri rampa grubu
kurucusu kudret kurtcebe -kod adı robocop-kudu çavuş steiner karbon apaçi
serhad arka takım kaptanı
çoşkun ayaz izmit bölge temsilcimiz
hasan ultra rampacı avrupa şefi baş sorumlusu

üyelerimiz
1-bülent ultra rampacı supersonik rampa üstadı ve şampiyonu(18 km lik otele kadar olan rampalık yolu tam bir saat yirmi dakikada çıkarak rekor kırmıştır)
2-sado ultra rampa şampiyonu supersonik
3-kaşif -4 üncü boyut
4-wural demirbaşımız şaşmaz dostumuz
5-hüseyin
6-cezeze
7-volki
8-cagan
9-kerem

darub -team

darub -team
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub-performanstır-rampadır -gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub-nedir darub dostluktur kişiler arasında gerçek maskesiz dostluktur darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların uykusu gelir düz yollarda darub nedir uzun yol tecrübesidir uzun yollarda tekniğini konuşturabilme yetisidir darub hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur güzergahlarımız hep rampalı olacaktır kartepe ise bizim en bi kral güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir rüzgara karşı 30 km basmak demektir evelallah işte bu kadar

serhad baba birinci seçenek uygun herkes için iyi gidiş pendikten sahilden dönüş trenle evet uygun dönüş doğu ekspreside olabilir en sağlamı adamlar artık beni tanıdı yahu

12 temmuz çene dağı
1- robocop (belki ben aynı yoldan dönebilirim)
2-zekili -iki arkadaş geliyor
3-volkide volki
4-cezeze
5-serhad arka takım kaptanı
hepimiz tuzlada bisiklet yolun bittiği yerde buluşalım derim bu arada zekili dostum cebini verirsen memnun olurum evet eski E5 uygundur

kontenjan 12 kişiliktir

darub-team

dağ bisikletlileri rampa grubu-darub
kurucusu -kudret kurtcebe kod adı robocop-kudu-karbon apaçi-çavuş steiner anadolu yakası sorumlusu
arka takım kaptanı serhad kaptan
çoşkun ayaz darubun izmit bölge baş temsilcisi
bülent bayer-darubun adapazarı baş temsilcisi
hasan -avrupa yakası baş temsilcisi

üyeler
kaşif
cengiz
hüseyin
sado
wural
cagan
kerem
volki

kontenjan kapalıdır yukardaki ekip darubun demirbaşlarıdır bundan sonra darubun turlarına gelecek pedalşörler için darub konseyi toplanarak karar verecektir
fakat darubun amacı her zaman kontenjanı kapatmaktan yanadır çünki turlarımız zordur bu yüzden herkesi alamayız
darub-team:Skull-175

12 temmuz çene dağı
robocop
volkide volki
cezeze
zekili- bir arkadaşı
hepimiz tuzlada bisiklet yolun bittiği yerde saat 08.30 da buluşalım derim bu arada zekili dostum cebini verirsen memnun olurum evet eski E5 uygundur
dönüş doğu ekspresini yakalamaca uygun olur (izmitten)
darub team
kontenjan 12 kişiliktir

hava durumu-beyler yaşadınız şimşekli ve yağmurlu vede yaşadınız serin artı 27 derece

12 temmuz çene dağı
robocop
volkide volki
cezeze
zekili- bir arkadaşı

hepimiz tuzlada bisiklet yolun bittiği yerde saat 08.30 da buluşalım derim bu arada evet eski E5 uygundur (d-100)
dönüş doğu ekspresini yakalamaca uygun olur (izmitten) zeki dostum siz izmitten esenlere otobüsle dönerseniz iyi olur derim çünki doğu ekspresi hep geç gelmektedir haydarpaşaya geç varır karşıya geçemezsiniz
darub team
kontenjan 12 kişiliktir
bu yolu ilk kez gittiğim için rampaların fazla olduğunu sanmıyorum

hava durumu-beyler yaşadınız şimşekli ve yağmurlu vede yaşadınız serin artı 27 derece

diğer turlar
19 temmuz ballı kayalar
26 temmuz aydos zirve

kudret abi 26 temmuz aydos yazıyo söz vermiştin 26 temmuzda taraklı turu yapıcaktık onu hatrım için düzeltebilir misin?:(

@cagan0403

hay allah nasıl yaptım bu hatayı kafam karıştı bu kartepe beni fena çarptı aklım orda kaldı 2 ağustos çabuk gelsede gitsek yahu

19 temmuz ballı kayalar
26 temmuz taraklı -bedava meyve suyu biz bekliyor opecte

@kudu

tamam o zaman 26 temmuz taraklı turu trenle alifuatpaşadan topuklamaca:)
10 km rampa bizi bekliyo:D dönüştede 10 km rampa

12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz ballı kayalar -ballı kayalar tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos poyraz köy istanbul içi anadolu yakası bol rampalı poyraz turu
bostancı start-dudullu-çekmeköy-cumhuriyet cad-çengeldere çad-zerzevatçı yolu-şehit çengiz cad-beykoz cad-riva cad-dereseki ali bahadır yolu anadolu feneri yolunu takiple poyraz dönüş aynı güzergah

16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos -aydos zirve
30 ağustos serindere

tüzük
darub-dağ bisiklet rampa grubu
kurucusu robocop -kudu-anadolu yakası şefi
izmit bölge baş şefimiz çoşkun ayaz-
serhad kaptan -arka takım kaptanı
hasan avrupa yakası baş şefi -
bülent-adapazarı baş temsilcimiz
asli üyeler
cagan -asli üye
cezeze -asli üye
sado-asli üye
kaşif-asli üye
orion-asli üye
wural -asli üye
volki-asli üye
hüseyin -asli üye

bu kadro kemik kadrodur değişmeyecektir

darub -team

ben ormanların yüksek dağların adamıyım uygarlığın düşmanıyım onun içinde dağ bisikletine aşığım

ağustosta bigün kandıra yapabilriz aslında serhadi abi önermişti izmitten 43 km yol çok güzel bu haftasonu arabayla geçtim inişli-çıkışlı bi yol ve süper inişleri var pedal çevirmeden rahat 60-70 km hıza ulaşmak mümkkün:):p:D

@cagan0403

23 ağustos olabilir evet serhad baba nın o.k yine kaldı bu iş
9 ağustosda serhad baba yok

Geri