Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
@serhad k

bundan benim haberim olmadı cezeze derhal 50 şinav çek:D
volki işe geç kaldı oda 50 şinav çekecek:D

@serhad k

aslında bilakis konaklamalı olsa illaki gelirim.Ama bu akşam Bodrum yolcusuyum. Haftaya pazar dönerim.:cool:

Siz de tam benim olmadığım hafta ayarlamışsınız be hocam.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
gerçekleştirdiğimiz darubun turlarında varılan istatistik sonuçta en fazla pedal emeği olanlar

1-robocop-kudu anadolu şefi
2-serhad arka takım kaptanı
3-çoşkun ayaz-izmit bölge şefimiz
4-hasan -avrupa şefi
5-cagan
6-cengiz
7-sado
8-kaşif
9-bülent -adapazarında olduğundan bize kartepede eşlik etmiştir bu yüzden en zor etapta bizimle olmuştur bülent her vakit demirbaştır ve de bizimle emek vermiştir en zor etap olan kartepede

calbiyik dostumda çok emek vermiştir ama kendisi izmire tayin olmuştur volki dostum arasıra gelir kerem arasıra wural ve hüseyin dostum yeni kadrodur onlarında daruba emek vereceklerinden şüphem yoktur

darub -team
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları

darub-performanstır-rampadır -gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub-nedir darub dostluktur kişiler arasında gerçek maskesiz dostluktur darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların uykusu gelir düz yollarda darub nedir uzun yol tecrübesidir uzun yollarda tekniğini konuşturabilme yetisidir darub hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur güzergahlarımız hep rampalı olacaktır kartepe ise bizim en bi kral güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir rüzgara karşı 30 km basmak demektir evelallah işte bu kadar

turlarımız
5 temmuz kartepe
12 temmuz-çene dağıtuzla üzerinden gebze oradan e-80 den çene dağına ulaşmaca dönüşte gebzeye geliş gebzeden trenle eve dönüş
19 temmuz-ballı kayalartuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklıhaydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan
2 ağustos kartepe - darub pedalşörleri isterse yapılır
9 ağustos -poyrazköy
güzergah sahilden değil gidiş bostancı üzerinden dönüş yine bostancıya
16 ağustos eski ipek yolu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos serindere
30 ağustos -aytepe -gidiş bostancıdan -yakacıktan tırmanmaca

darub doğu ekspresi ile yolculuk eder darub yemek vagonunda yolculuk eder darub yemek vagonunda çayiçer kahve içer darub en fazla kahvaltı eder
ama vagonda darub yemek zinhar yemez
@kudu

Biz Volki ile birlikte yarın sabah yola çıkarak İzmit'ten Coşkun Kaptanı
alıp İznik seferini gerçekleştireceğiz.
Akşam İznik'te pansiyonda kalıp pazar günü dönüyoruz.
Size de Kartepe'de iyi turlar diliyoruz.
:) :)

@serhad k

uleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
yandım kartepede şimdi iyimi kıskandım helikopterle izniğe geleceğim:D :D :D :D :D

gerçekleştirdiğimiz darubun turlarında varılan istatistik sonuçta en fazla pedal emeği olanlar

1-robocop-kudu anadolu şefi
2-serhad arka takım kaptanı
3-çoşkun ayaz-izmit bölge şefimiz
4-hasan -avrupa şefi
5-cagan
6-cengiz
7-sado
8-kaşif
9-bülent -adapazarında olduğundan bize kartepede eşlik etmiştir bu yüzden en zor etapta bizimle olmuştur bülent her vakit demirbaştır ve de bizimle emek vermiştir en zor etap olan kartepede

calbiyik dostumda çok emek vermiştir ama kendisi izmire tayin olmuştur volki dostum arasıra gelir kerem arasıra wural ve hüseyin dostum yeni kadrodur onlarında daruba emek vereceklerinden şüphem yoktur

darub -team
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub-performanstır-rampadır -gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub-nedir darub dostluktur kişiler arasında gerçek maskesiz dostluktur darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların uykusu gelir düz yollarda darub nedir uzun yol tecrübesidir uzun yollarda tekniğini konuşturabilme yetisidir darub hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur güzergahlarımız hep rampalı olacaktır kartepe ise bizim en bi kral güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir rüzgara karşı 30 km basmak demektir evelallah işte bu kadar

dostlarım romalılar
şimdi ne demiştik 12 temmuz çene dağı haritadan inceledim gidiş ya d-100 karayolu yada e-80 kara yolu bol bol karbonmonoksit yemece artı serhad baba daha önce buraya gitmişti resimlere baktım kel bir tepe ne ağaç var nede doğru dürüst bir orman onca yolu kel bir dağ için mi gideceğiz birde ballı kayalar ormanlık bir bölge ise önceliğimizi oraya verelim derim bu konuyu darub konseyi konuşalım derim evet yeni gölet olarak denizli göleti var oraya hiç gidilmedi tuzla üzerinden kurtköy pendik bağlantısını takiple ilk sağdan eski ankara asfaltına ulaşmaca ordan balcığa ve mollafenerine ve son olarak denizliye ulaşmaca dönüş aynı güzergah - evet önerilerinizi bekliyorum gerçi herkes yatmıştır şimdi
not
isterseniz kartepe olabiilr 12 temmuzda artı hemide gölette var

evet performans turu olarak ideal gözüküyor sadece bir öneridir
şile.
bostancıdan start tuzla bisiklet yolun bittiği yerden kurtköy pendik bağlantısından yukarı ilk sağdan saparak kurtdoğmuş yoluna ulaşmaca sağdan stabilize yolu takiple bıçkıdereye girmeden oruçoğluna ulaşmaca ulupelitten geçerek sağ dan eski şile yoluna ulaşmaca sonrası erenler -ahmetli ve dört yola ulaşmaca şileye girmeden nefes almaca dönüş şile- istanbul yolu üzerinden sofular -doğançili -sahilköy- kurna -karakiraz -ishaklı- reşadiye -alemdar -dudullu -iç erenköy -bostancı
evet sakat bir tur :boese157: :boese157: :boese157:
not
yukarda kartepe olabilir yazmışım 12 temmuz için o aydos olacak

@serhad k

allah derim yaşa var ol arka takım kaptanımız yaşasın darub yaşasın serhad kaptan vede volki vede çoşkun babo yaşayın

serhad- arka takım kaptanı
çoşkun ayaz-izmit bölge temsilcimiz
volki demirbaş darubun asli üyesi

çavuş yarın için size bol şans kalbim sizinle umarım hedefe ulaşırsınız...
Hotelden sonra yol çok bozuk dikkat derim.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Aytekin Erzan

evet aytekin resimlerden anladığım kadarıyla işimiz var bozuk yolda

@Aytekin Erzan

hay allah senin müstakını versin :D :D :D gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sannnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa be yahuuuuuuuuuuuuuu

Geri