Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
@OrionForEver

eyvallah hocam hallettim ve gönderdim bakalım işe yarayacakmı katılım fazla olursa belki büyük şehir bir şeyler yapabilir

1-robocop-çavuş serhad-arka takım kaptanı
2-cezeze
3-hasan
4-kaşif
5-porter evren

gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz kaşif ve evren saat 07.00 de bostancı adalar iskelesinde buluşmaca
serhad dostum gelirken farklı bir güzergahtan gelecek onunla yalovada buluşuyoruz
darub
kontenjan 10 kişiliktir

çavuş selam
bu aralar yeni bir antreman programı üzerinde çalışıyordum ( Hard Ride ) sert sürüş olarak algılayabiliriz ilk deneme gayet başarılı
toplam sürüş mesafesi: 110km
toplam sürüş süresi: 3saat 45 dakka

@Aytekin Erzan

aytekin hoca çalışır konuşmaz bazıları hep konuşur ama o hep çalışır sözümüz meclisten dışarı bu arada aytekin soğuksu rampalarında 40 dereceye yakalandık dönüşte ise poyraz bize vadidede geçit vermedi zannetmiyorum kartepede böyle rüzgar olsun yalnız sıcağı yiyeceğimiz aşikar yol üzerinde bol bol su var korkumuz yok çıkını çok hafif yememizde yarar var bu arada tepede de pankart açacağız darub pankartı tam 2 metre

@kudu

kudu;

06.40 senin evin ordayım.Ordan beraber gideriz bostancıya.

@porter3434

tam aşağıda 06.40 da bekliyorum evren dostum hemen bostancıya iner kaşifi alır topuklarız pendiğe 08.15 e kadar vaktimiz var

@kudu

sıcak ve rüzgar sıkıntı olabilir fakat tırmanıtken rüzgar alacağımızı sanmıyorum
sıcakta çevirmeye gelince yüksek kansantrasyonla aşabiliriz.....
darub o pankartı açacağına inanıyorum....

@Aytekin Erzan

evet hasan dostum tekstilci o hazırladı sağolsun
darub pankartı 2 metre

28 haziran -su düşen
2-cezeze
3-hasan
4-kaşif
5-porter evren
6-sado

gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz kaşif ve evren saat 07.00 de bostancı adalar iskelesinde buluşmaca
serhad dostum gelirken farklı bir güzergahtan gelecek onunla yalovada buluşuyoruz
darub
kontenjan 10 kişiliktir

12 temmuz alifuatpaşa trenle taraklı turu yapalım derim:) çok iyi olur(Y)

@cagan0403

evet katılıyorum sonra çene dağınada gideriz pendik üzerinden
benim aklım soğuksu rampaları ve taraklı artı birde bedava meyve suyunda kaldı serhad baba ne der cengiz- vural- hasan -kaşif-çoşkun baba neder bir bakalım hep birlikte karar verelim konsey toplansın darub konseyi

@kudu

soğuksuya çıktıktan sonra 10 km taraklıya yol iniş çok geniş bir yol ve trafiği az
bu nedenle taraklı dönüşü de rampalı olucak tam bize göre:D :D :) :)

@cagan0403

tamam tam daruba göre

not
gidiş
doğu ekspresi ile ali fuat paşada ineriz hemen opet istasyonundan bedava meyve suyu içmece allah ben kavanoz getireceğim bu sefer
dönüşte ali fuat paşadan yaparız

daruba en fazla destek veren pedalşörler bu dostlarım beni yalnız bırakmamıştır

1-cagan
2-hasan
3-kaşif
4-serhad
5-cezeze
6-bülent
7-calbiyik
en fazla destek olan arkadaşlarım vede dostlarım bunlardır bu 7 kişi bana yeterde artar bile bundan sonra gelecek arkadaşlarımında en az onlar kadar destek vermelerini isterim eminim bu yedi altın adam rampaları devirmekten zevk almışlardır vede zevk alacaklardır kartepe güçlü bir sınav yeridir ve darubun gündeminde her vakit olacaktır ve asla kartepenin zirvesinden vazgeçmeyeceğiz ve her pazar rampalı yolları devirmektende bıkmayacağız
darub

calbiyikin gitmesi üzücü olmuştur

Arkadaşlar Bu pazar gene çok güzel bir rampa turu olacağına inanıyorum. Şu taraklı seferinide Romalı Dostlarımızla beraber icra edip fethedeceğimize bütün kalbimle inanıyorum. Yalnız benim bisikletin amartisörü arıza yaptığından tamire verdim inşallah yarın alacağım. Kudret abi senin içinde kaldığı gibi benimde içimde kaldı o beleş meyva sularında inşallah dediğiniz tarihlerde Oradaki meyva sularını içmeye başlayacağız. cagan abi sen nezaman online oluyorsun olmazda resimleri senin mail adresine göndereyim.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
2-cezeze
3-hasan
4-kaşif
5-porter evren
kontenjan 10 kişiliktir
gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz kaşif saat 07.00 de bostancı adalar iskelesinde buluşmaca evren seni 06.40 da evimin önünde bekliyor olacağım
darub
kontenjan 10 kişiliktir

istatistik
daruba en fazla destek veren pedalşörler bu dostlarım beni yalnız bırakmamıştır

1-cagan
2-hasan
3-kaşif
4-serhad
5-cezeze
6-bülent
7-calbiyik
en fazla destek olan arkadaşlarım vede dostlarım bunlardır bu 7 kişi bana yeterde artar bile bundan sonra gelecek arkadaşlarımında en az onlar kadar destek vermelerini isterim eminim bu yedi altın adam rampaları devirmekten zevk almışlardır vede zevk alacaklardır kartepe güçlü bir sınav yeridir ve darubun gündeminde her vakit olacaktır ve asla kartepenin zirvesinden vazgeçmeyeceğiz ve her pazar rampalı yolları devirmektende bıkmayacağız
darub

calbiyikin gitmesi üzücü olmuştur

şimdi eskihisardan topçulara geçtiğinde yalovada kaçta olursun topçular ve yalova arası bayağı mesafe var pendiğe gelseydin iyi olurdu derim

28 haziran su düşen
1-robocop
2-serhad- arka takım kaptanı
3-kaşif
4-hasan
5-cengiz
6-evren
7-sado

Geri