Scudo Sports

Dana olmak

@Hackless Merak ettiğin terimlerin hepsi için forumda sayfalarca cevap yazılı. Forumun arama çubuğu veya google kullanmak yerine başka bir konunun ortasında kolay bilgi peşinde olman hoş karşılanmıyor esasen. Oraya mavi ekran fotosu alıp koyana kadar ufak bir arama ile sayfalarca bilgiye ulaşabilirsin. Konuyuda bölmemiş kişisel mevzulara girmemiş olursun. Her şey hazır önünüze gelsin istiyorsunuz asıl sıkıntı bu. Yoksa burada herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor aksini hiç görmedim ben.

@Hackless
Kimsenin sana hakaret etmediği bir ortamda insanlarla böyle konuşman mevzusunu yine sana bırakıyorum. Belki farkına varırsın.

Scudo
Yaptığı kendini rezil etmekten başka birşey değil ki, bariz anlaşılıyor bisiklet ile o eforu sarfetmedigi ayrıca Strava flagged yapıyor bu tarz danalıkları. Sanırım yapmış bile sıralamalarda ismi bile yok

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@BerkEvren
2018'de "Google ne?" lafı ve diğer arkadaşın "Batıyor mu?" lafı hakaret değil, benim "Yozlardan nefret ediyorum" şeklinde fikrimi belli etmem hakaret... Bravo. "Batıyor mu?" diyene zaten birşey demiyorumda siz daha nazik olabilirdiniz. İnsanları tanımadan her cümle her kelime bu kadar rahat yazılamaz. (Bilgisayar, internet ve teknoloji konularında bilgili olduğum için o cümle bana hakaret gibi.)

Geri kalanında ise haklısınız, biraz araştırmam lazımdı sormadan önce, kusura bakmayın.

@Pamuk
Profil sayfanda açılmıyor, kimsin bilmiyorumda istersen forumun sahibinin oğlu ol, şikayetlendin.

@Hackless
Gerçekten ikiside hakaret değil. Sen biraz gerginsin bence.

@Hackless
Birine yoz dersen bu hakarettir her koşulda...

@Hackless
Asıl o sebeple 3 terimi bize sorup, link atılmasını beklemen forumda yazan onlarca insana hakaret.

@mühendis
Adam haklı beyler dağılalım :D

@Serkan Mıstınoğlu

Strava 3 adet dosya formatı kabul ediyor : GPX, TCX ve FIT (sanırim hepsi Garmin'in esas aldığı formatlar)

Bunlardan GPX ve TCX text tabanlı, yani anlayacağınız Unix/Linux üzerinde "vi" ile, Windows'ta "notepad" ile kolayca değiştirebileceğiniz dosyalar.
GPX: (link)
TCX: (link)

Fit ise binary olmakla beraber spesifikasyonu açık bir format, işi bilen birisi istediği gibi değiştirebilir.
FIT: (link)

Sırf ona buna hava atmak için değiştirilmiş veriler üzerinden yorum yapıyor olabilirsiniz. Memleketimizin bugünlerde içinden geçtiği kolayca değiştirilebilir dijital deliller ile ilgili sınavı gözönüne alırsanız, aman dikkat derim ben.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@BerkEvren

1) Batıyor mu hakaret değilse yaptıklarım size fena batmış kusura bakmayın tekrardan.

2) 2 + 2 nasıl 4 ise hiç tanımadığı, sıfır sohbeti olan adama "Batıyor mu?" diyende "YOZ" dur ve bu bir tanımdır. Kaç tane münakaşa, tv programı, sempozyum, karşılıklı atışma izledim "Yozsun, yozsunuz, yozlaşmış" ı hem terim hem kişisel söylev olarak duydum ama "Batıyor mu?" "Battı mı?" gibi birşeyi duymadım. Gidin dışardan tanımadığınız birine "Batıyor mu?" diyin bakalım tepkileri ne olacak :)

3) Bir fizik terimini Google veya birsürü platform olduğu halde Fizik hocasına sormanızın sebebi, onun özet, genel ve daha açık bilgiyi size aktarabilmesi ve açıklayıcılığıdır. Araba lastiğini Google'a sormak başka, sanayi ustasına sormak başka birşeydir. Umarım bu sefer neden sorduğumu anlamışsınızdır.

Konuyu böldüğüm için herkesten ve konu sahibinden şahsi olarak özür diliyor ve bir cümle daha sarfetmiyorum. Bazı şeyleri düşünüp yazarken 10 defa düşünüp 1 kere yazın ve lüften daha geniş, daha kapsamlı düşünün. İyi forumlar.

@Pamuk
Bravo sana insan sarrafı :)

• Beğen
Tepkiler: mrfelicity
Tam başlığa uygun davranmaya başladık sanırım :) kırmayalım birbirimizi.Biz futbol kafası taşımıyoruz taşısaydık dün akşamki gibi rezalet çıkardı.
Biz bisikletçiyiz.O yüzden germeyelim forumu.Hadi sağlıcakla...

@Hackless
Ağır bir odaklanma ve saygı sorunun var. Yaş aldıkça geçmesini umalım...
@Serkan Mıstınoğlu çok çıkıldı konudan kusura bakma.

Bu arada elektrikli bisikletlerin artmasıyla yakın zamanda segment / KOM kalmayacak gibi geliyor bana. Strava'nın bununla ilgili bir önlemi var mı acaba? Bilen duyan var mı?

@BerkEvren

Akıl yaşta değil baştadır.

@Pamuk
Çok güzelmiş bu ne? lmgtfy ception :bsmagryr::ssrtcbya:

Kurban bayramı erken gelmiş bu sene sanırım :D yine vizyondalar

Valla o degilde Sarıyer maden tarafından değilde rumeli fenerine cikan bir rampa varki egim bir ara 17 kere çıkıyor en insaflı kısmı bile sanırım 10 larda ve 1-1 buçuk belkide 2km gibi uzunlukta, arkadaşın biri Bakırköyden Sarıyer e kadar normal 25 lerden gelmiş,ama rampayı helalinden 60 km lerde çıkmış(kom kapmıştı)ben belki kötü niyetten uzak araca binip stravada açık kaldıysa unutma ihtimaline verdim...ekran resmi koyacaktım bulamadim,belki farkına varıp silmiş olabilir..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Segmentlere baktığımda şehir içinde değil otobanda Tekstil Kent bölgesinde 150 km hıza ulaştığını görüyorum. 41 saniye boyunca 150 km ile gitmiş. Ortalama değer olabilir. Ama otoban olduğu için o hızlara çıkması normal. Zaten sonraki segmentlerde hızı düşmüş. Birçok kişi motorunu kullanıp Strava kaydı yapıyor. Ben araba seyahatlerimi dahi kaydediyorum.

@muratcolakoglu
Otobanda isterse 240 ile ortalama yapsın kimsenin umrunda olmaz ama bunu bisikletle yapsın yapabiliyorsa. Strava motor yada araba ile tutulmuş kayıtları sergilemek için değildir, tabiki kendini tatmin etmek için motor ile kayıt tutan olur ama sonra böyle forumlardada adı Danaya çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Bigpatron

İnsan kendi hesabı altında istediği kaydı tutar. Bundan kime ne? Engel ya da kural var mı konuda?

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Geri