Scudo Sports

Dana olmak

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.877
Bisiklet
Cervélo
Strava'da denk geldiğim ilginç bir durumdan bahsetmek için bu konuyu açtım. Şikayet var kısmına açma sebebim ise, bu şahıs şehir içinde 170 km/h hızı görmüş ve bunu strava ile kayıt etmiş. Bu şahsı şikayet etmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şehir içinde bu hıza ulaştığı için bir trafik canavarı, motosiklet üzerinde Strava açtığı için de bir dana olduğunu düşünüyorum. Yani trafik canavarı bir danayla karşı karşıyayız arkadaşlar. :naslyany:

Danamizin Strava kaydi;
(link)

İyi forumlar, danasiz gunler dilerim :snzdglsn:

unnamed (3).jpg

Scudo
adamın el bileği kondisyonunu kıskanmayalım şimdi :D

şaka bi yana, strava ile yol bilgisayarı özellikleri kazanmayı istemiş gibi, yoksa çok acıklı bir özgüven eksikliği hikayesi çıkar ortaya :D

Edit: ben de birisi ben gibi kilolarından şikayet ediyor diye atladıydım konuya :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Tamam istatik tutacaksında hız sınırlarını aştığın zamandaki istatikleri tutma . Şikayet etsek o hızı yaptığın yer bile belli . Hız yapmak ayrı bir danalığı , bunu starava ile kayıt etmesi ayrı bir tanalık . Silmeden şikayet edelim de aklı başına gelsin . İstanbulda ki üyelere duyurulur.

Komlar kolay alınmıyor ya :) nerede hileci, motorcu, araba arkası yapan varsa @Serkan Mıstınoğlu nu buluyor üzmeyin adamı :snzdglsn:helalin var abi kaç yıldır bisikletle geçemiyorlar seni geçende dana oluyor flagı yiyor sonra

Gizlilik ayarlarında kaydedilen performansı sıralamaya dahil etme/etmeme gibi bir ayar vardı değil mi? Yani illa yol bilgisayarı olarak kullanacaksa hiç sıralamaya girmeyip gizli gizli de takılabilirdi ama sanırım ego tatmini..

Ortalaması 60 üzeri :D :D :D

Strava'da şikayet etme özelliği varsa toplu halde şikayet edelim bence. Böyle saçmalık olmaz.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Buradaki yorumları okuduktan sonra "Alien olmak" diye konu açıp kendi fotoğrafımı koyacam. Bu nedir ya hiçbirşey anlamadım; strava ne, kom ne, flag ne? :D

images (29).jpeg

Böylelerinin segment hızlarını, ortalamalarını, program sapmalarını vs bildireceğimiz bir yer yok mu ? Bizden başkası strava'yı aldatır mı, bunu yapar mı onu da bilmiyorum :acpsnr:

@BerkEvren
Bu terimlere genel olarak yabancı olduğumu kastetmeye çalışmıştım ama anlamamışsınız :)

@Hackless

Google'dan öğrenin diyor, siz de anlamamışsınız.

@specific
Google'ı bildiğim halde gelip size sormamın bir sebebi var heralde sizde bunu anlamamışsınız :)

@Pamuk
Neden bu kadar agresifsiniz? Bu kadar yazıyı yazana kadar "Güzel kardeşim şu şudur bu bu" yazsanızda böyle bir ekosistem oluştursak ya? Niye herkes herkese laf yetiştirmeye çalışıyor sürekli? 2 kelime yabancı kelime yazdım diye İngiliz veya Amerikan literatürünü bileceğim diye bir kaide yok. İnsan gibi şaka yollu sordum ama sizin amacınız ve psikolojiniz başka. Yok adama köylü der gibi "Google var", yok "Batıyor mu?" filan. Hayır birde yazdığım adam cevap vermeden başkasının onun savunması filan. Hakkaten yoz insanlardan nefret ediyorum.

Not: Google var diyip iki saniyede link atamayıp çeneye vurmakta ayrı bir ironi.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Geri