Scudo Sports

Dalyan Bisiklet Muhtarlığı 10 Mayıs 2009 Bahar Klasiği 2. Trans Sandras Turu

Scudo
Benim kameramdan...

(link)
Tura başlangıcından 5km kadar sonra tırmanış başlıyor. 200lü rakımlardayız.

(link)
Rakım 500m. civarı... Su Molası! ;)

(link)

(link)
Sandras zirvesi gözüktü...

(link)
Alan köyü ve yaylası. Rakım 1200m. Yol artık toprak.

(link)
Rakım 1314m.

(link)

(link)
Aşağıdan Bilal abi geliyor...

(link)

(link)
Karlı tepelerden gelen Sandras suyu vadi içinde dereler ve şelaleler oluşturmuş... 360 derece mükemmel manzara!

(link)

(link)

(link)
Öğle yemeği molası... Rakım 1560m.

(link)

(link)

(link)
Kar başlıyor.

(link)

(link)
Bu kar yürüyüşü 7-8 km yaklaşık 2 saat sürdü.

(link)
Gökçeova gölü...
İnanılmaz doğa. Rakım.1750m

(link)

(link)

(link)

(link)
Artık inişe geçiyoruz... Köyceğiz ovası manzarası! :D :D

Selamlar...

Levent ve tum katilimci arkadaslar.
Soylenecek tek soz var: Bravo.
Bilen bilir 1800 m rakimi, hele sifirdan cikmanin ne demek oldugunu bir de toprak yolda.
Herhalde 2 -3 gun sonra kendinize gelebilmissinizdir.:)
Tebrikler.
Selamlar

@Ahmet Mumcu

Sevgili Ahmet Abi, mesajına teşekkürler , biz senin eline yinede su dökemeyiz akşama evde oluyoruz nede olsa , bize yine Dünyaları gösterdin teşekkürler.

geziye katılan tüm arkadaşların ayağına ve emeğine sağlık
yine gezinizi buralardan takip edenleri mest ettiniz
gezilerinizin sona ericek olması ben dahil birçok arkadaşları üzecek

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
Sevgili Leventçiğim. 4 ay gibi kısa bir sürede bu turu yapabilecek gücü ve inancı bende sağladığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır her şey için sana minnettarım.ayrıca Ekrem Abi ve Bilali de azmi için tebrik ediyorum

• Beğen
bir daha ne zamana düşünüyorsunuz böyle bir turu, atlayıp otobüse gelesim geldi... Bisikletime zarar vermeyecek bi taşımacılık bulursam, burdanda bikaç kişiyi organize edip katılabiliriz sizlere:rolleyes:

• Beğen
süper..tam benlik ama çok km aramızda..dağlar ah dağlar ....çok güzel anlatım olmuş elinize sağlık..orada gibiyim.

• Beğen
@sistem

O güc ve inanc sende zaten olmasaydı biz hiç bir şey yapamazdık ,seni tebrik ederim sabah turlarına haftaya başlıyoruz görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: sistem
@denizderin

Seneye daha geniş bir katılımla düşünüyoruz , o zaman forumda ilan ederiz , ilginize teşekkür ederiz görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: denizderin
Supersiniz dostlar,

Gercekten fotograflarınızı ve muhtesem performasınızı gorunce buyulenmemek elde degil...

Bol pedallı saglık günler dilerim sizlere,

Saglıcak ile kalın,

• Beğen
İşte BİSİKLET SEVGİSİ işte doğa sevgisi . Zorluklar, havanın soğukluğu ve kar da izler bırakmak bu sevgiye değmezmi? Hepinize tebrikler.
Bu arada ekibinizden Ekrem beyin bize mesajına teşekkürler.Bu gün Lüleburgaz'da dinleniyoruz. Antrenmasız çıktığımız iki gündür karşıdan kuvvetli esen rüzgarla pedallamak biz 78 ve 71 yaşlarındaki bisiklet sevdalılarını yordu.

Hepinize ve hepimize sağlıklı bol pedallı günler diliyorum . Sevgilerimizle..

• Beğen
İşte BİSİKLET SEVGİSİ işte doğa sevgisi . Zorluklar, havanın soğukluğu ve kar da izler bırakmak bu sevgiye değmezmi? Hepinize tebrikler.
Bu arada ekibinizden Ekrem beyin bize mesajına teşekkürler.Bu gün Lüleburgaz'da dinleniyoruz. Antrenmasız çıktığımız iki gündür karşıdan kuvvetli esen rüzgarla pedallamak biz 78 ve 71 yaşlarındaki bisiklet sevdalılarını yordu.

Hepinize ve hepimize sağlıklı bol pedallı günler diliyorum . Sevgilerimizle..

• Beğen
@İrfan Can

selçuk üniversitesinden irfan can adlı bir arkadaşım vardı.orada okuduysanız 05056408398 nolu telefonuma çağrı atar mısınız

Manzaralar,etap,tur herşey çok güzel .Ayaklarınıza sağlık.Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
İnsanlara dağ bisikleti sürdüklerini hatırlatan bi konu olmuş.

Manzaralar mükemel.

Ellerinize ve pedalarınıza sağlık..

• Beğen
`sizleri tebrik ediyorum gercekten guzel bir tur olmus sahane resimler manzara mukemmel bundan iyisi olnmazdi sizleri hayranlikla izledim yolunuz acik olsun bisikletle hepinize iyi eglenceler.

• Beğen
abi herşey süper söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten elinize emeğinize sağlık inşallah devamı gelir

• Beğen
Geri