Scudo Sports

Dalyan Bisiklet Muhtarlığı 10 Mayıs 2009 Bahar Klasiği 2. Trans Sandras Turu

Scudo
Levent Abi,
Geçen sene biz de, Denizli tarafından Sandras dağlarına tırmandık. Denizlinin Beyağaç ilçesinden çiçek baba zirvesindeki 2150 rakımda kartal gölüne ulaşmıştık.
Muhteşem bir doğa muhteşem yerler..
Bu sene ki diğer proje, yine sandras dağlarını beyağaçtan aşıp tamamen toprak olan 37 km lik yoldan Köyceğiz'e inmek... Ordan dalyan'a geçmek umarım sözde kalmaz da başarırız..

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
Vallahi kıskana kıskana okudum yazıyı.Ne zaman böyle yazılar okusam hemen arkadaşımla"baba otobüsler alır mı ki bizim düldüller" "gider miyiz biz de" diye hayallare dalıyoruz. Sadece hem denize girip hem de bir sonraki gün karda bisiklet sürdüm diyebilmek için bile yapılır o rota.Enfes bir rota enfes manzaralar şahane fotograflar. Tebrikler

• Beğen
(link)

arkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü genel sekterle görüşme yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika

istanbul bisiklet yolu için anket

Ya bayılıyorum sizin şu doğa turlarınıza çok imreniyorum valla biraz daha kullanayım bisikletimi biraz daha pişeyim satıp direk MTB alcam.Şimdi arkadan amortisörlü Sedona'm var diye eziliyorum :D

• Beğen
Geri