Arkadaşlar merhaba
Birazdan bahsedeceğim şeylerden sıkça bisiklet kullanan çoğu kişi mağdurdur.
Yağmurlu ve aşırı yağışlı havalar birçok kez bisiklet kullandım.
Islanmayı sevmediğimden değil ama en büyük sorunum arka lastiğin attığı suyun doğruca popomu ve sırtımı ıslatması.
Şimdi bazı arkadaşlar çamurluk tak diyicek.Hepsini denedim.
Hem yol bisikletinde çamurluk güzel durmadığı için hemde bacaklarımın ıslanıp üşümesinden dolayı çamurluk sorunumu çözmüyor.
Gelelim yapmak istediğim ve size sormak istediğim sorulara
Aşırı soğuk ve yağmurlu havalarda bisiklet kullanırken giymek için dalgıç kıyafeti almak gibi bir fikrim

Biraz araştırma yaptım decathlon'da 150 tl gibi bir meblağ'ya güzel bir dalgıç elbisesi buldum.
Tahminimce çoğu forum üyesi dalgıç kıyafetiyle bisiklet sürmenin aşırı terletici ve rahatsız birşey olduğu hakkında yorum yapıcak
Şöyle birşey söylemek istiyorum.
En son BİSİKLETLİ ULAŞIM PLATFORMU'nun zeytinburnunda gerçekleştirdiği Bisikletli Ölümleri Dursun eyleminde hava yağışlı ve son derece soğuktu
Hayatımda ilk defa o kadar çok üşüdüm.Ve bu fikir ilk olarak orda aklıma geldi.
(EYLEMİN LİNKİ)(Beni fark et yazan pankartı tutan benim
)
Konumuza geri dönersek
Dalgıç kıyafeti ile bisiklet binilebilir mi?
Dalgıç kıyafetleri suyu geçirir mi ?
Biraz araştırma yaptım 3-5-8 mm gibi seçenekleri olan kumaşları varmış.
Tahminimce 3 mm olan elbise ile rahatça bisiklet sürülebilir.
Az önce dediğim sadece çok soğuk ve yağışlı havalarda bisiklet binerken giymek için böyle çözüme başvurdum.
Eğer olmaz derseniz su geçirmeyen bisiklet taytları ve elbileseleri hakkında biraz bilgilendirme ve link yardımında bulurnursanız çok sevinirim
İYİ AKŞAMLAR
(link)
buda baktığım elbiselerden biri
Birazdan bahsedeceğim şeylerden sıkça bisiklet kullanan çoğu kişi mağdurdur.
Yağmurlu ve aşırı yağışlı havalar birçok kez bisiklet kullandım.
Islanmayı sevmediğimden değil ama en büyük sorunum arka lastiğin attığı suyun doğruca popomu ve sırtımı ıslatması.
Şimdi bazı arkadaşlar çamurluk tak diyicek.Hepsini denedim.
Hem yol bisikletinde çamurluk güzel durmadığı için hemde bacaklarımın ıslanıp üşümesinden dolayı çamurluk sorunumu çözmüyor.
Gelelim yapmak istediğim ve size sormak istediğim sorulara
Aşırı soğuk ve yağmurlu havalarda bisiklet kullanırken giymek için dalgıç kıyafeti almak gibi bir fikrim
Biraz araştırma yaptım decathlon'da 150 tl gibi bir meblağ'ya güzel bir dalgıç elbisesi buldum.
Tahminimce çoğu forum üyesi dalgıç kıyafetiyle bisiklet sürmenin aşırı terletici ve rahatsız birşey olduğu hakkında yorum yapıcak
Şöyle birşey söylemek istiyorum.
En son BİSİKLETLİ ULAŞIM PLATFORMU'nun zeytinburnunda gerçekleştirdiği Bisikletli Ölümleri Dursun eyleminde hava yağışlı ve son derece soğuktu
Hayatımda ilk defa o kadar çok üşüdüm.Ve bu fikir ilk olarak orda aklıma geldi.
(EYLEMİN LİNKİ)(Beni fark et yazan pankartı tutan benim
Konumuza geri dönersek
Dalgıç kıyafeti ile bisiklet binilebilir mi?
Dalgıç kıyafetleri suyu geçirir mi ?
Biraz araştırma yaptım 3-5-8 mm gibi seçenekleri olan kumaşları varmış.
Tahminimce 3 mm olan elbise ile rahatça bisiklet sürülebilir.
Az önce dediğim sadece çok soğuk ve yağışlı havalarda bisiklet binerken giymek için böyle çözüme başvurdum.
Eğer olmaz derseniz su geçirmeyen bisiklet taytları ve elbileseleri hakkında biraz bilgilendirme ve link yardımında bulurnursanız çok sevinirim
İYİ AKŞAMLAR
(link)
buda baktığım elbiselerden biri