Scudo Sports

İnceleme Dahon Vitesse D8 Mango

@iogee hayırlı olsun çok güzel model ve renk tercih etmişsiniz.

Hep söylüyorum merak etmen bisiklet seven herkes bir gün katlanır da a-la-cak :):):)

D8 i benim de bir zamanlar çok incelediğim ve almaya niyetlendiğim bir model idi ancak nasip başka modellere imiş.

İncelemeniz de oldukça fevâid.
Detaylı çekimlerinizde fark ettim bu modelin bana göre tek kusuru orta göbek eski model kullanılmış. Yeni nesil rulmanlı göbek olabilirdi.

Tekrar hayırlı olsun.

Scudo
Elinize sağlık bende bu modeli düşünüyorum kız arkadaşım için çok güzel inceleme olmuş

Güzel anlatımınızdan dolayı tebrik ederim. Ben de iki bisiklet arasında kalıp tasarımından dolayı Tern d8 yi beğendim. Severek de kullanıyorum. Antakya'ya beklerim.

@iogee dahonunuz hayırlı olsun inceleme anlatımı ve fotoğraf detayları çok güzel olmuş
tercih etmek isteyenler için gayet bilgilendirici bir içerik Bende 15 gün önce siyahını aldım
Keyifli bir sürüşüvar kazasız yollarınız olsun..

Hayırlı olsun; Türkiye'ye gelen ilk partiden bu bisikleti alan ilk kişilerden biri benim....:) Yaz başında almıştım, benim için yeterli oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@iogee Öncelikle inceleme için teşekkürler.

Mevcut olarak kullandığım Schwinn Slicker bisikletimin yanına bir katlanır almayı düşünüyorum. Aklımda da Vitesse D8 var. İhtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum açıkçası. 2016 modellerinin gelmesini bekledim fakat renkleri hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden, görür görmez hasta olduğum 2015 Mango rengini almayı düşünüyorum.

Eğer bir aksilik olmazsa en geç 10 gün sonra alacağım. Sorum şu; Sizin de incelemenizde bahsettiğiniz NEOS 8 vites sistemi tam olarak nedir? Forumda da baktım ama pek bir bilgi bulamadım. Dahon D8'in bu sistemle upgrade edilebileceği söyleniyor. Bisikleti alınca vites sistemini bu şekilde değiştirmek gerekir mi? Artısı ne olur?

Teşekkürler tekrar..

@Taha Gökdeniz
Katlanır bisikletler için üretilmiş arka aktarıcı kendileri. Avantaji bisiklet ustundeyken cikinti seklinde durmuyor. Vites gecisleri daha seri ve bazi vites oranlarinda ses yapabiliyor shimano sistemler. Ama bir lastik gibi bence önemli degil. Şu an üzerinde bulanan altus sistemi gayet yeterli. Mango rengini bulmakta zorlanabilirsiniz. Özel mesaj yazarsaniz mevcut mağazadan bahsederim.

Çok güzel ve okuması keyifli bir inceleme olmuş. Fotolara da bayıldım, zaten tip olarak bayılıyorum bu bisiklete (rengine de ilk görüşte vurulmuştum sizin gibi) :D Birkaç kez sahilde bisiklete binerken yanımdan geçmişti bu mangolar, her seferinde gözüm kaldı takip ettim onları :D
Kazasız sürüşler, keyifli pedallamalar...

@iogee Bu güzel inceleme için tekrar teşekkür etmek istedim. Bugün itibarıyla mango renkli bir Vitesse D8 sahibiyim :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Burcuu ve @Taha Gökdeniz tesekkur ederim iyi sozleriniz icin ayrica Taha tekrardan hayirli olsun pismam olmayacaksin :)

Güzel anlatım. Emeğinize sağlık. Dahon Satış Temsilcisi gelse, anlatsa detay verse vs. bu kadar keyifli ve tatmin edici olamazdı.

• Beğen
cok guzel ve ogretici olmus

ayni bisikletin 2016 versiyonunu asagidaki link'ten satin alinabilir

(link)

Arkadaşlar guzel sozleriniz icin tesekkurler. Dahon satis temsilcisi iş olarak baktigi icin benim kadar zevk almaz bu bisikleti incelese :)

• Beğen
@iogee Merhaba, incelemeniz için teşekkürler. Almayı düşünenler için faydalı bir yazı olmuş, fotoğraflar da oldukça detaylı.
Vitesse D8'in 2016 ve 2015 modelleri arasında bir fark var mı, inceleme fırsatınız oldu mu? 2016'nın 2015'e göre artıları var mı, yoksa tam tersi 2015 mi tercih edilmeli? Başka bir başlık altında, lastiklerin 2015'te daha iyi olduğunu yazmıştınız sanırım, yanlış hatırlamıyorsam?
Ben siyahını almayı düşünüyorum, siyah olanın 2015'i daha güzel açıkcası, 2016'nın siyahını beğenmedim.
Bir de MU D8, Mariner ve Vitesse D8 modelleri arasında çok fark var mı?

• Beğen
Yedek boya olayı süpermiş :harika: Katlaya katlaya kullanın :D

@iogee Sorularıma şunu da eklemek istiyorum, vaktiniz varsa tabi.. Yeni gördüm bu modeli, Dahon Ciao i7
linki: (link)

Göbekten vitesli bir model. Sizce nasıl?

@iogee ellerinize sağlık,keyifle binin bisikletinize.

Bir sorum var

bisikleti katladığınızda,tekerlekleri üzerinde sürülebiliyor mu rahatlıkla? Taşıması falan nasıl acaba?

Mango rengini bulabilecegim bir yer var mi? Internette biraz arastirma yaptim bulamadim.

Geri