Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

merhaba d8 bisikletimden pedala bastıkça ve engebeli yola girince direksiyon kısmından son 2-3 gündür gaçır gucur sesler gelmeye başladı neden olabilir acaba

Scudo
Fren kolları olabilir mi?

Fren kolları olabilir mi?

Yok ,direksiyon boyunu uzatıp kıstığımız yer yada katladığım yerden
hatta direksiyon boyunu kırmızı noktanıın altına indirdiğimde ses azalıyor,ama önceden yoktu

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yedek iç lastik olarak ne kullanıyorsunuz ya da Dahon'da bulunan iç lastiklerin marka / modeli nedir bilen var mıdır? Yedek iç lastik almayı düşünüyorum da, her türlü 20'' iç lastik uyumlu onu kestiremiyorum. Misal şu (link) uygun mudur acaba. Teşekkürler.

merhaba d8 bisikletimden pedala bastıkça ve engebeli yola girince direksiyon kısmından son 2-3 gündür gaçır gucur sesler gelmeye başladı neden olabilir acaba
gidon uzatma kısaltma mandalını iyice sıkın sorununuz gidecektir.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yedek iç lastik olarak ne kullanıyorsunuz ya da Dahon'da bulunan iç lastiklerin marka / modeli nedir bilen var mıdır? Yedek iç lastik almayı düşünüyorum da, her türlü 20'' iç lastik uyumlu onu kestiremiyorum. Misal şu (link) uygun mudur acaba. Teşekkürler.
20x1.75 ölçüsünde herhangi bir madka alabilirsiniz, iç lastikte kalitenin bir önemi yok, güncel fiyat listesi 20/25 tl civarında bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: panhandler

20x1.75 ölçüsünde herhangi bir madka alabilirsiniz, iç lastikte kalitenin bir önemi yok, güncel fiyat listesi 20/25 tl civarında bilginiz olsun.
Teşekkürler...

Merhaba gidon açma kapama menteşesinin içindeki beyaz takozun önündeki somunu sıktığınız zaman sorununuz çözülmüş olacak :)

teşekkürler.
Merhaba gidon açma kapama menteşesinin içindeki beyaz takozun önündeki somunu sıktığınız zaman sorununuz çözülmüş olacak :)
teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kubiilay
Herkese merhabalar. Dahon d8 bisikletim için ekteki resimdeki düzenekten alıp duvara asmak istiyorum çünkü yerden tasarruf etmem lazım artık. Almadan önce size de danışmak istedim. Kullanan varsa yorum alabilir miyim? Veya böyle bir şey katlanır bisikletler için kullanışlı oluyor mudur?

resim_2021-05-19_194455.png

Ben de aranıza katıldım artık sevgili dahoncular. Bana sol ayna ve aksesuar önerisi olan olursa çok sevinirim

Dosyalar

• D4D25C94-DBA9-47AA-AF7F-A1C445FE1C4E.jpeg
    D4D25C94-DBA9-47AA-AF7F-A1C445FE1C4E.jpeg
    144,6 KB · Okunma: 72
  • Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Hoşgeldiniz.
Öncelikle kask, eldiven, gözlük, on arka ışık seti güzel olur.
Decathlon gidon aynası, yedek lastik içi, plastik levye, bakım gerektiğinde zincir yağı, multitool şeklinde Allen anahtarları ve tornavidalar, sünger, kurulama bezleri.
Bir de, pedal kolları katlanır ayağa çarptığında boyasını kaldırabilir, şeffaf kaplama ile kaplamanizi öneririm...

IMG_20210528_134904.jpg
Bu mekanizmanın ayarını bilen varmı hafif boşluk var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hangi kısımda boşluk var?

Yardımlarınız için Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
Bluetooth hoparlör kullanan var mı aranızda? Nereye nasıl taktınız jbl clip 4 nasıl olur acaba? Zefal ayna aldım geçen kelepçeli olan ama hiç olmadı 🥴

Bluetooth hoparlör kullanan var mı aranızda? Nereye nasıl taktınız jbl clip 4 nasıl olur acaba? Zefal ayna aldım geçen kelepçeli olan ama hiç olmadı 🥴
karabina ile sele altına asabilirsiniz ama sürüşte sallantısı ve tıkırtısı rahatsız edibi olabilir

Ayna uymadı mi

Geri