panhandler
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Mehmet yılmaz
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Fren kolları olabilir mi?
gidon uzatma kısaltma mandalını iyice sıkın sorununuz gidecektir.merhaba d8 bisikletimden pedala bastıkça ve engebeli yola girince direksiyon kısmından son 2-3 gündür gaçır gucur sesler gelmeye başladı neden olabilir acaba
20x1.75 ölçüsünde herhangi bir madka alabilirsiniz, iç lastikte kalitenin bir önemi yok, güncel fiyat listesi 20/25 tl civarında bilginiz olsun.Arkadaşlar iyi akşamlar. Yedek iç lastik olarak ne kullanıyorsunuz ya da Dahon'da bulunan iç lastiklerin marka / modeli nedir bilen var mıdır? Yedek iç lastik almayı düşünüyorum da, her türlü 20'' iç lastik uyumlu onu kestiremiyorum. Misal şu (link) uygun mudur acaba. Teşekkürler.
Teşekkürler...gidon uzatma kısaltma mandalını iyice sıkın sorununuz gidecektir.
20x1.75 ölçüsünde herhangi bir madka alabilirsiniz, iç lastikte kalitenin bir önemi yok, güncel fiyat listesi 20/25 tl civarında bilginiz olsun.
Merhaba gidon açma kapama menteşesinin içindeki beyaz takozun önündeki somunu sıktığınız zaman sorununuz çözülmüş olacakmerhaba d8 bisikletimden pedala bastıkça ve engebeli yola girince direksiyon kısmından son 2-3 gündür gaçır gucur sesler gelmeye başladı neden olabilir acaba
teşekkürler.gidon uzatma kısaltma mandalını iyice sıkın sorununuz gidecektir.
20x1.75 ölçüsünde herhangi bir madka alabilirsiniz, iç lastikte kalitenin bir önemi yok, güncel fiyat listesi 20/25 tl civarında bilginiz olsun.
teşekkürler.Merhaba gidon açma kapama menteşesinin içindeki beyaz takozun önündeki somunu sıktığınız zaman sorununuz çözülmüş olacak![]()
265456 dosyayı görüntüle
Bu mekanizmanın ayarını bilen varmı hafif boşluk var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba küçük dokunuşlar yapıp menteşe sertliğinin ayarlayabilirsiniz265456 dosyayı görüntüle
Bu mekanizmanın ayarını bilen varmı hafif boşluk var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
karabina ile sele altına asabilirsiniz ama sürüşte sallantısı ve tıkırtısı rahatsız edibi olabilirBluetooth hoparlör kullanan var mı aranızda? Nereye nasıl taktınız jbl clip 4 nasıl olur acaba? Zefal ayna aldım geçen kelepçeli olan ama hiç olmadı 🥴
Ayna uymadı miBluetooth hoparlör kullanan var mı aranızda? Nereye nasıl taktınız jbl clip 4 nasıl olur acaba? Zefal ayna aldım geçen kelepçeli olan ama hiç olmadı 🥴
Ayna uymadı mi