Sberkay
Üye
- Tepki
- 22
- İsim
- Saim
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Size de hayırlı olsun, isim vermemişti ama Royal Mavi seçimi yapan bir arkadaştan bahsetmişti. Ben de fıstıki yeşili seçtim ki dikkat çekip çalınsın@jettthasan Yeni bisikletinizi güle güle iyi günlerde kullanın, para verem kişilerden biride benim Özkan beye
Ben royal maviden yana tercihimi yaptım, son bir hafta içinde ise, yükseltme aksesuarlarım elime ulaştı, hepsini tek tek görsel olarak paylaşacağım. 😊
@Sberkay Çok teşekkürederim.

Merhaba,@jettthasan 6 aylık Turuncu marinerimi satalı 15 gün oldu, Bu bisikletimede epeyce setup işlemleri yapmıştım geçmiş bir kaç sayfada paylaşmıştım bir göz atabilirsiniz229916 dosyayı görüntüle
@jettthasan 6 aylık Turuncu marinerimi satalı 15 gün oldu, Bu bisikletimede epeyce setup işlemleri yapmıştım geçmiş bir kaç sayfada paylaşmıştım bir göz atabilirsiniz229916 dosyayı görüntüle

@Cihanmt Merhaba, aradan üç yıl geçmiş ama Espresso D24 aldınız mı naptınız? Ben de yeni almayı düşünüyorum ama 26” jant katlanınca çok büyük kalıyor toplu taşıma sorun olabiliyor tarzı paylaşımlardan dolayı kararsızım.Merhabalar espresso d24 hakkında yorum yapabilecek var mi arkadaşlar
valla arıyorum malum sitelerde yok. bekliyorum daha biraz.@Muratcan G bir dönem Türkiye 'ye geldi bulunabilir aslında
Artık ilandayız,Ufak bir turdan kareler 🖖