Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@Kubiilay Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın:) Göbek konusunu araştırıcam, ihtiyaç duyarsam eklerim belki ben de bisikletime, şimdilik söküp takmada pek sorun yaşamadım ama ilerde neden olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Kubiilay
Scudo
@jettthasan Yeni bisikletinizi güle güle iyi günlerde kullanın, para verem kişilerden biride benim Özkan beye :)

Ben royal maviden yana tercihimi yaptım, son bir hafta içinde ise, yükseltme aksesuarlarım elime ulaştı, hepsini tek tek görsel olarak paylaşacağım. 😊
@Sberkay Çok teşekkürederim.

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@jettthasan Yeni bisikletinizi güle güle iyi günlerde kullanın, para verem kişilerden biride benim Özkan beye :)

Ben royal maviden yana tercihimi yaptım, son bir hafta içinde ise, yükseltme aksesuarlarım elime ulaştı, hepsini tek tek görsel olarak paylaşacağım. 😊
@Sberkay Çok teşekkürederim.
Size de hayırlı olsun, isim vermemişti ama Royal Mavi seçimi yapan bir arkadaştan bahsetmişti. Ben de fıstıki yeşili seçtim ki dikkat çekip çalınsın:kötü: Paylaşımınızı bekliyoruz, Özkan beyle görüşmemde; eski bisikletimden ekipmanlarım var dedim, ama sizin yükseltmelerinizi merakla bekleyeceğim.

• Beğen
@jettthasan 6 aylık Turuncu marinerimi satalı 15 gün oldu, Bu bisikletimede epeyce setup işlemleri yapmıştım geçmiş bir kaç sayfada paylaşmıştım bir göz atabilirsiniz :)477A12EB-1B92-4120-87BB-BA9BF4726EE7.jpeg

@jettthasan 6 aylık Turuncu marinerimi satalı 15 gün oldu, Bu bisikletimede epeyce setup işlemleri yapmıştım geçmiş bir kaç sayfada paylaşmıştım bir göz atabilirsiniz :)229916 dosyayı görüntüle
Merhaba,
bu bisikletin her yönü güzel olmuş da; Rockbros bisiklet zili bana süper geldi. Yeni bisiklete takıp deniz kenarı Davutlar-Güzelçamlı bisiklet ve yaya yolu var, keyifli sürüş yaparken, 90 desibel kornoya bir basarsam deniz içinde ki balıklar bile kaçar.... Sizin keyifli bir hobiniz var, ben de eski vovsvos cuyum o zamanlar ben de modifiye ile uğraşırdım, yaşlandıkça uzaklaştım. Elimize geçince paylaşımlar, yenilikler burada yerini alacaktır.

Arkadaşlar Dahon Mu D10 bisikletim var 52t aynakol Ankara yokuşlarında zorluyor, aynakolu 50t yapmayı düşünüyorum; daha önce aynakol küçülten veya küçültmeyi düşünen oldu mu veya bütün fikirlere açığım

@jettthasan 6 aylık Turuncu marinerimi satalı 15 gün oldu, Bu bisikletimede epeyce setup işlemleri yapmıştım geçmiş bir kaç sayfada paylaşmıştım bir göz atabilirsiniz :)229916 dosyayı görüntüle

Eski bisikletiniz de çok güzelmiş. Üzerinde Shwalbe lastikleri de mevcutmuş. Bu arada epey ince düşünülmüş ekstralar var, onlar da gözümden kaçmadı:)
Yeni aldığınız bisikletin kasası hatta üzerindeki desenine kadar aynı olduğu düşünülürse mandallı göbekler dışında bir farkı yokmuş bisikletinizin aslında 👏

• Muhteşem
@jettthasan Teşekkürederim, hobilerim bitmiyor ben aynı zamanda profesyonel RC pilot yarışçısıyım, 1/5 scale benzinli model araçlar ile ilgileniyorum :)

Birkaç tanıdığım arkadaşımda Vos voscu, ilginç bir şekilde zehir Veriyor insana gerçekten.. :)

Rockbros zil en son gittigidiyorda satılıyordu, 140 tl gibi bir rakama sahip, Sizin için video çektim fakat, dosya boyutu nedeni ile paylaşamadım.

Selam. Uzun süredir aklımı kurcalayan Nexus göbekten vitesli bir katlanır bisiklet isteğimi nihayet gerçekleştirdim. Malum sitelerden birinde Dahon Vitesse İ7 bulup aldım. Kondisyonu, temizliği gerçekten çok çok iyi.
Daha önce Vitesse D8, Vybe D7, Tern Link modelleri olmak üzere epeyce katlanır bisiklet kullandım. Fakat göbekten vitesin yarattığı konfor ve akıcılık gerçekten bir başka. Üstelik daha önce kullandığım modellere nazaran gerçekten çok hafif. Evde bir de Tern Link A7 var. Gelince bir baktım, gerçekten ona nazaran daha hafif. Bisikletin en büyük eksisi gidonun yükseklik ayarlı olmaması. Belki bisikletçilerde bulabilirim yükseltilebilir gidon. Bu konuda önerisi olan varsa duymak isterim.

WhatsApp Image 2020-06-13 at 13.41.31.jpeg

Merhabalar espresso d24 hakkında yorum yapabilecek var mi arkadaşlar
@Cihanmt Merhaba, aradan üç yıl geçmiş ama Espresso D24 aldınız mı naptınız? Ben de yeni almayı düşünüyorum ama 26” jant katlanınca çok büyük kalıyor toplu taşıma sorun olabiliyor tarzı paylaşımlardan dolayı kararsızım.

Boardwalk Türkiye'ye neden getirilmiyor? Usa.dahon sitesinde gördüğüm kadarıyla marinerden daha uygun fiyatlı ve tasarımı da daha güzel. Komponentleri mariner kadar iyi değildir belki ama tasarım için komponentten ödün verecek insanlar vardır bence (mesela ben).

Türkiye'ye gelmeyen o kadar çok model var ki... Bir ara farklı ülkelerdeki Dahon resmi sitelerine bakmıştım. Fark ettim ki onlarca model içerisinden maksimum 4-5 tanesini görmüşüm Türkiye'de. Neyi dikkate alıp da model çeşidini bu kadar sınırlı tutuyorlar merak ediyorum ben de.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TheAhmet
Geri