@tugrulboraerkil Hayırlı olsun, aldın mı sen de P20, güle güle kazasız belasız kullan, binlerce km yap

Hangi renk, siyah-beyaz mı aldın?
Tern Verge P20 benim katlanır bisiklete bakışımı değiştirdi. Geçen hafta aldım, hafta sonu sahilde hafta içi de Kurtköy'de %6-15 farklı eğimlere sahip rampalarda test ettim ve vites aralığı sayesinde hepsini de zorlanmadan geçtim. Üstelik SPD falan da yok, direk kendi pedalları...
Katlanır deyip geçmeyin, üst modellerinde kullandıkları kaliteli ekipmanlar sayesinde (göbek, jant seti, çekiş sistemi, tekerlekler vs.) büyük abilerini aratmıyorlar. Ancak alt modellerde mesela SRAM X9 gidiyor, yerine Shimano Tourney geliyor, FSA aynakol gidiyor, çelik no name aynakol geliyor vs. Kadro aynı bile olsa aynı zevki alamıyorsunuz bisikletten çünkü akmıyor. Ancak bütün bunlar da maalesef maddi külfet demek. Ben Verge P20 ile bütçemi epeyce aştım ama artık aldık bir kere. Aynı paraya ayfon 6 alıp 3 sene olmadan atacağıma kaliteli bir bisiklet evladiyelik olarak durur, en azından ilerde çocuğum kullanır diyorum, avunuyorum