Scudo Sports

Dağlardan inişte dikkat etmek lazım karşıdan araç geliyorsa panik yapmamalı

Scudo
0.29 daki gidonu ani çevirme olmasa gayet rahat bir şekilde devam edebilirmiş arkadaş, panik yapmamak gerek

Soğukkanlı kalmak gerçekten önemli bir husus. Geçenlerde hafif süratli bir şekilde sağa dönüş yapacağım sırada aniden sağımda gözüken bir arabadan kaçınmak adına bayağı bir geniş girdim dönüşe. Sonuç olarak karşı şeride geçip ışıklarda bekleyen bir arabaya çarparak durdum. Sol omuz, kasık ve diz bölgelerimde videodaki bisikletlininkilere benzer yaralanmalar oluştu. Yol bisikletinde yeniyim, inşallah zamanla tecrübeyle soğukkanlı kalmayı da öğreneceğiz.

tamamen tecrübesizlik. viraj çizgisini bile belirlememiş hızıyla alakasız ve öngörmemiş.

Müzik dinliyordum videoyu görünce kapadım müzüğümü kahveyi yudumlayarak nerede nasıl düşecek diye baktım heyecan ile.

Saate güldüm :)))))))) Ulan o kadar teknik giyiyorsun o saat ne. Geçmiş olsun şeker oğlan

Videonun yorum kısmındaki en isabetli açıklamayı da ekleyeyim.

Özetle; triathlon bisikletleri virajlar için uygun değil, Continental Gatorskins antrenman lastikler de virajlar için uygun değil.

upload_2015-6-28_10-2-19.png

Geçmiş olsun hızında verdigi direksiyon sertligi ani bilek hareketindeki titreşime tepki vermiş normal :)

lnce teker,her zaman risktir.

@soner kalaycıoğlu bahsettiğiniz "ince" tekerler bu tarz dönüşlerde çok daha iyi herhangi bir mtb lastiğine göre.

ama kaza titreşimden olmuşsa,ince teker titreşimi ememez..

sebebini bilmiyorum ancak daha deneyimli biri o kazayı yapmazdı.

Ön tekerin kaymış olabileceğide kimsenin aklına gelmiyor. Sonuçta fizik kanunları çerçevesinde çalışan bir alet bu. T800 serisi bir terminatör değil.

Geri