Scudo Sports

Dağ bisikletinizin lastiklerini böyle görmeyi sevenler?

Osman Tuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
1.084
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar, evet dağ bisikletinizin lastiklerini böyle görmeyi sevenler? Çamurlu, tozlu, pis :) Ama eğer lastik böyleyse o hazzı çoktan tatmışsınız demektir :)

Normalde böyle dururken;
https://i.hizliresim.com/2kk6AE.jpg

Bu sabahki gezimden sonra böyle tozlu görünüyor.
https://i.hizliresim.com/N44nvL.jpg

Daha çamurlu bir ortamda süremedim ama bekliyorum o zamanı :)

Scudo
bulunduğum oda 33 derece, azıcık bile esmiyor... her iki fotoğrafa da bakıp bakıp duruyorum. süper bir yaşama sevincin olmalı. hayattan her zaman böyle keyif almanı dilerim.

@belgen Teşekkürler. Valla bizim burası da esmiyor, oturduğum yerde sırılsıklam oldum, Kilo veriyor insan böyle :D
@ozan erdem Pardon reizzz :) Konuyu sana vereyim :D Bu arada 2. resimde ki plastik mavi kapak bana geldi sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
@Osman Tuğrul

Estafurullah,ben ayda yılda bir böyle kirletiyorum içim acıyor bisiklet kirlendi diye :) Her gün böyle kirletip her gün yıkamaya erinmeyenler var :) özellikle de dh,fr tarzı sürenler.Kazasız belasız sürüşleriniz olsun önemli olan o,sevgiler. . .

@ozan erdem Evet, çok doğru dediniz kazasız belasız sürmek önemli, yalnız ben dağa doğru gittikçe köpekler bana bela oluyor o sıkıntı :D
Bende biryerde okumuştum, bisikleti benzinlikler deki tabanca yada hortumla yıkamayın gibi vs. bende bezi yıkayıp yıkayıp siliyorum, pinpiriklilik başa bela :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Ben pek kirli lastik sevmiyorum açıkçası :D benim Würth'den aldığım bi yanak parlatıcı cilam var 5 Litrelik Her temizlediğimde onu sürerim . Ayıptır söylemesi gözlerin benim üzerimde olmasını severim abiler :koptum:

Yok abi bulamadım eski resimlerine bakım bakıp duruyorum.Yenisini aldım bende carraro crp 710 bu çarşamba geliyor.

@onurdemir inş. Bunda da bi hayır vardır. Umarım carraro sağsalim gelir. Hayırlı olsun şimdiden

Geri