Scudo Sports

Dağ bisikletine yol lastiği takarsam :)

Ben cst 1.15 i hussara taktım. içine patlak onleyici şerit koydum. Lastikten en az 5-6 diken çıktı serit ve lastik sayesinde hiç patlama sorunu yaşamadan devam ettim yoluma. Hız konusunda katılıyorum hız artıyor

Dezavantajlarına gelince. benim cst dış lastiği yarılmaya başladı ve değiştiriyorum. Ayrıca hafif kumda bile (doğa turlarında) tekerlek tamamen batıyor ilerlemiyor.

Ama denenmiş bir olaydır ve kullananlar var ama bende 1.15 yerine 1.50 daha uygun olur diye düşünüyorum.

İyi Sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Ercx
Scudo
Arkadaşlar merhaba .. bende lastiğimi değiştirmek istiyorum , lastik konusunda detaylı incelemem yok ama bisikletçiden önce size bir danışayım dedim :D ben buna ince bir yarış yol lastiği taktırmak istiyorum , üstündeki mevcut lastikleride kışın kullanıcam ; sizce iyi olurmu ? bu alete ince lastik iyi gidermi ? fotoğrafı : Fotoğraf bulunamadı.

arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı;

soru: Mtb bisikletime Schwalbe crazy bob (2.36) dış lastik taktım. ve asfaltta kullanıyorum. hatalı bir seçim mi yapmışım?

ben aktif pedaldan bu lastiği aldım asfalttasürüş mükemmel tavsiye ederim
(link)

biraz sonra yeni lastik almaya gideceğim.fakat aklım karışmış durumda:(
kimi cst 1,15 çok iyi demiş.kimi de cst 1.15 çok patlıyor demiş.
1.15 mi 1.40 mı almalıyım?siz ne önerirsiniz:eek:

Bende dağ bisikletime 26*1,50 Byte marka dış lastik aldım.Asfaltta hız farkı inanaılmaz arttı..Tavsiye ederim.

@ozantuna

Takalı 400 km oldu yanlışlıkla camdanda defalarca geçtim sert çukurada hızlı girdim henüz patlamadı :)

@janny

arkadaşlar önerir misiniz bu şekilde kullanmayı yoksa çok farketmez almışken ikisini de yol lastiği yap mı dersiniz. bendeki 2 lastik de dişli şuan

@dikmenfaruk

Malesef biraz hatalı olmuş.Sağlık olsun ...

ben 29 jant bisiklete şehir içinde gezmek için tur lastiği takmak istiyorum olurmu ki?

26 jant mtb bisikletime yol lastiği takmak istiyorum? 650 km genellikle asfalt uzun yol yapıcam, sizce yol lastiği mantıklı mı, öyleyse marka, model, ya da tür tavsiye eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
Geri