Scudo Sports

Dağ bisikleti yükseltmek

@Recephan Yılmaz Dusuk seviye bir bisikleti yukseltmenin cok bir mantigi olmasa da soyle bir guzelligi vardir. Paran oldukca yukseltirsin, elindeki parcalari uyguna elden cikarirsin, böyle gider ve bu isin sonunda mesele kadrosete gelir onuda musait sekilde degistirirsin sonunda bunlarla ugrasirken hem eglenir-ogrenir, hem bisikleti apirgireyt asamalarinda daha iyi tanimanin yaninda bisikletsiz kalmadan daha kaliteli bir makinaya kavusursun. Ben bu yontemi basarmis biri olarak jantlardan baslamani oneririm
O kadar parça varken neden jant hocam? Yol bisikletinde etki tartışılmaz ama dağ bisikletlerindeki durumu bilmiyorum.

Scudo
O kadar parça varken neden jant hocam? Yol bisikletinde etki tartışılmaz ama dağ bisikletlerindeki durumu bilmiyorum.
En bariz hata yukseltmelere vites setinden baslamaktir. Ben oncelik Lastik, jant > grup set diyorum

4000 tllik bir bisikleti yukseltmek mantiklimi? (Kadro carraro big 1027 2018)

Nedenki? Bisikletmi iyi değil?

Nedenki? Bisikletmi iyi değil?
O bakimdan değil hocam konu basligi mtb olduğundan Yukseltme isi iki yönlü isler :
1. Tur bisikletine evrilme sureci.
2.Bisikleti hafifletme ve donanim yukseltme sureci.
Her ikiside cok ucuza cikmayan ve ihtiyaca yönelik isler

Yok ben arazi bide parklarda falan atlama ziplama yapiyorum. Bu bisikletle oluyor birazcik ama jant falan alsam daha iyi olmazmi yani?

Yok ben arazi bide parklarda falan atlama ziplama yapiyorum. Bu bisikletle oluyor birazcik ama jant falan alsam daha iyi olmazmi yani?
Atlama ziplama bisikleti değil hardtrailler. Endura yada Allmontain alacaksın

Abi hangi parayla alayım 😫😀😊

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato Parklarda atlama zıplama için dirt jump daha uygun olmaz mı? Ben mi yanlış biliyorum?

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Downhill ve atlama ziplama icin endura.Atlama ziplama icin dj. (Bence)
@mariokaldato Abi ben bu bisiklette agirligimi arkaya iyi versem downhill denecek kadar olmasada dağ inişi falan yapabilirmiyim? Kadro şeklimin hala neye en uygun olduğunu çozemedim.

Downhill ve atlama ziplama icin endura.Atlama ziplama icin dj. (Bence)
@mariokaldato Abi ben bu bisiklette agirligimi arkaya iyi versem downhill denecek kadar olmasada dağ inişi falan yapabilirmiyim? Kadro şeklimin hala neye en uygun olduğunu çozemedim.
Iniş her türlü yapilir hocam yeterki bir ucuruma yada sakat bir tumsege denk gelmeyin

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Sevgili @mariokaldato yanlış hatırlamıyorsam daha önce çelik tur bisikletinizi hoplama zıplama bisikleti yapma projeniz vardı başarılı olmadı mı ?

• Hahaha
  • Beğen
Son düzenleme:
  • Hahaha
  • Beğen
Çelik gövdeli bir Bisan Atlas'ım vardı. Gazete bisikletleriyle aynı. Merdivenlerde falan az kahrımı çekmedi. Sonra bir Zoom çatal takıp dağ, tepe inmeye başladım. Tamam bir Redbull Rampage değil ama bir çocuk için çok fenaydı. Tabi sonra üst boru sele altından kırıldı. Çelik ya, bir kaynak, biraz boya, devam 🙂.

Merhaba bütçe aralığım 2500-3000 27.5 jant bir bisiklet önerebilir misiniz ? (MTB VE SIFIR)

Sıfır pişmanlıktır.

Geri