Scudo Sports

Dağ Bisikleti! - Video

Scudo
vaaay gerçekten harikaymış, özellikle sonlara doğru adrenalin iyice dorukta.. inan sürmüş kadar oldum güzel paylaşımdı teşekkürler.. böyle yollar ben görmedim ama inşallah gören birileri vardır :)

• Beğen
Tepkiler: Bora Borahan
2.45 dakikadan sonraki kısımda, sanki ben sürüyormuşum gibi oturduğum yerde benim bacaklar kasılmaya başladı =))

Güzel paylaşım. Gerçekten adrenalin dolu tabi yapanalr için. Biz izlemekle yetindik. Nerde bizde böyle parkur. Vardır vardır da biz bilmiyoruzdur. Karadeniz'in daglarıdna patikalarda vardır buna benzer böyle olmasa da diye düşünüyorum .

• Beğen
Bu sürüş tarzına downhill deniyor.
Tahminimce bu kadar gelişmiş eğimlere sahip olmasada aydos ta BRC team ın yaptığı bir iniş parkuru var. Buda takımın videosu : (link)

• Beğen
@Orhan Yıldırım

Videonun hepsini izleyemedim (malum 25 dk olunca :) ) fakat güzel parkurlar olduğunu düşünoyorum, benim gibi bir amatör için fazlasıyla yeterli. :D

Çok yüksek adranelin.. gerçekten parkurları iyi bilmek lazım,ağaçlara girmek var :) video çok güzel teşekkürler..

• Beğen
güzel paylaşım:in: tabi bisikletler downhıll mtb nin dallarından biri belkide en uç noktası . (extreme):)

Geri