Scudo Sports

Dağ Bisikleti Tavsiyesi

@Berke1903

Tabi, orası ayrı. Fiyatı çok; bakımda üste para verse yeridir. :D

Scudo
Merhaba ben carraro710almayi düşünüyorum fikriniz ve kullanan varsa yardım istiyorum lütfen

Tekrar merhaba. Bütçeyi iyice kasıp 1250 liraya kadar çıkardım, sanırım. :) Sanırım diyorum çünkü hâlâ karar veremedim ne alacağıma.
Sedona 720 iyi gibi duruyor. Performans'a telefon ettim, numaramı vereceğim, geldiğinde bana haber verecekler. Bu çok önemli değil; önemli olan şey bisiklet hakkında yapacağınız yorumlar.

1250 lira fiyat girmiş Performans Bisiklet internete. Pazarlık yaparım ama ne kadar düşer bilmiyorum. Belki 1 kuruş inmeyecek bile. Bu fiyata Sedona 720'yi almalı mıyım?
Ürünün sayfası burada: (link)

Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam Sahibindende Var Bir Tane Salcano
(link)

Edit Yorumların Tamamını Okudum Ama Ankara Gibi Yerde Servis Sorunu Olacağınada Pek İnanmıyorum Deneyin Bence Oradaki Bayilerde.

@MustafaNR

Ankara'daki servisleri biliyorum. Bir sorun olduğunda evime yakın olana götüreceğim haliyle, o satıcılar da servisler de berbat. Söylediğiniz bisiklete de baktım daha önce, 2. ele zaten hiç ısınamadım. Bir de "Salcano"ya 1250 vermek istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın, bilgim çok fazla yok Salcano hakkında ancak marka takıntısı tarzında bir şeyler oluşturdu bende.
Sedona'ya da bu kadar para vermek istemiyorum. Daha uygun bir şeyler alsam, Borla gibi onlar da o fiyata pahalı gibi. Uzun süredir araştırıyorum, bir şeye karar veremedim. Kafayı yiyeceğim artık. :eek:

Performans'a gittim, 720'yi aldım sayılır. Geldiği gün haber verecekler; gidip alacağım. İnşallah uzunca bir süre benimle olacak. Aldığım gün fotoğraflarını paylaşırım.
Yardım eden, etmeyen herkese teşekkür ederim. :)

2014 Sedonalar Ocak sonu bayilere dağıtılacak o kadar bekleyebilecek misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

Evet. Yaklaşık 1,5 ay bekleyeceğim. Aslında daha iyi benim için. O zaman maddi durumum daha iyi olacak, çok sıkıntıya girmeyeceğim. Bunu bilerek gittim zaten oraya.

Ankara'ya kar yağıyor, yavaştan da tutmaya başladı. Bisiklet sürmek istiyordum karda ama bu yıl da nasip olmayacak gibi. Sedona 2014 modellerin bayilere gelmesi şubat ayını bulabilir. Bekle Allah bekle... :agla:
(link)

TL/USD kurunun bu seviyede dolaşması, ileride daha düşük seviyeye gelmeyeceğini tahmin etmemden dolayı -maalesef- bisiklet almaktan vaz geçmiş bulunuyorum. Ülkemizde büyük bir kesim için eğlenmeye ne vakit ne de nakit var.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Dipnot: Yöneticiler de konuyu silerlerse memnun olurum.

@Sercan T.

Bir düşük modeline bakın istediğiniz modelin? Bende aynı durumdayım sizinle ama eğer bu spora gerçekten gönül verdiyseniz vazgeçmek olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

Düşük modellere de baktım, Sedona'da düşük modeller de pahalı. Arada 100-200 lira fark oluyor, onun için de değmez. Belki gider Rockrider'dan düşük bir model alırım duruma göre.
Son mesajımda söylediğim gibi ülkemizde eğlenmek için vakit de nakit de yok. Ekonomimiz ortada, kalemin bile dolar üzerinden fiyatlandırıldığı ülkemizde döviz giriş-çıkışına dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.

Dolar arttı diyede bu spordan vazgeçmek olmaz . Bisiklete aşık olan birisi ne yapar eder ikinci el falanda olsa alır sporunu yapar bence.
Bu arada sedona 720 nin liste fiyatı 1250 zaten. Daha bisikletler çıkmadı diye fiyatlar böyle. Bisikletler dağıtıldımı Sedona 720 rahatlıkla 1100 e alınabilir.

@Emre GÜLEN

Spordan vazgeçilmez evet, ama belirli bir sınır da var. Sadece bisikletle bitmiyor ki iş. Liste fiyatına öyle yazdılar, ürün geldiğinde o fiyata vermezler bile. 1150 liraya indi Performans ilk görüşmemde, bu da peşin alınırsa. Taksitte hiçbir indirim yapılmıyor. O gün konuştuğumda da zaten alacağım günkü kurdan hesaplanacaktı bisiklet. Ancak yarın telefon edeceğim, alamayacağımı bildireceğim. En düşük modellerden birini alırım alırsam.

@Sercan T.

Geçen senede bu fiyatlardan satılıyodu 721 . Bence bu sene fiyatlarda fark yok sadece doların artmasından dolayı fiyatlar yükselmiş gibi gözüküyor. Ama bayilerde ciddi indirimler oluyor.

Geri