Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Hocam teşekkürler bir sorum olacaktı 27.5 29 jant arasındaki fark nedir acaba jant ebati dışında nasıl fark yaratir
Konforu etkiler. 29" daha konforlu olur. 27.5 kısa mesafede daha serii olur ama çok kısa değilseniz ki değilsiniz bence gerek yok 27.5".

• Beğen
Tepkiler: oguzcan2174
Scudo
Teşekkürler hocam sağolun.
Konforu etkiler. 29" daha konforlu olur. 27.5 kısa mesafede daha serii olur ama çok kısa değilseniz ki değilsiniz bence gerek yok 27.5".
Teşekkürler hocam sağolun siparişi verdim.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Teşekkürler hocam sağolun.

Teşekkürler hocam sağolun siparişi verdim.
Kendiniz kurmayın. Bisikletin yanında kitapçığı gelir onun içinde ücretsiz kurulum kuponu olur. Onunla ücretsiz kurdurun en yakındaki bisan servisine. Kutusunu da açmayın bisikletçi açsın. Siz de videoya çekin müsait olursa ortam.

• Beğen
Tepkiler: oguzcan2174
Merhaba iyi günler,bütçem 10k maksimum.Sıfır veya 2.el olabilir.Dağ bisikleti bakıyorum.boy 185.Bir kaç model buldum fakat 2.el tabii.Önerilerinize açığım.

Merhaba iyi günler,bütçem 10k maksimum.Sıfır veya 2.el olabilir.Dağ bisikleti bakıyorum.boy 185.Bir kaç model buldum fakat 2.el tabii.Önerilerinize açığım.
10bine sıfır adam akıllı pek bir şey alınmıyor bu devirde maalesef. Siz ikinci el gidip görerek alabileceğiniz modellerin ilan numarasını buraya yazarsanız beraber bakarız.

1747480759641.png

• Beğen
Tepkiler: _Âdem_ ve MakRo
Merhabalar
15.000 altı butcem var. Dağ bisikleti bakıyorum. İkinci el düşünmüyorum.
Mosso 29 WILDFIRE LTD V önerir misiniz. Diğer önerileriniz nelerdir.
Boy 190
Kilo 95

Merhabalar
15.000 altı butcem var. Dağ bisikleti bakıyorum. İkinci el düşünmüyorum.
Mosso 29 WILDFIRE LTD V önerir misiniz. Diğer önerileriniz nelerdir.
Boy 190
Kilo 95
29" jant 48 kadro Bisan MTX 7300 bulabilirseniz daha iyi olur. Bulamazsanız 29" jant Wildfire LTD "H" yani hidrolik disk frenli daha iyi olur V fren yerine.

Yani şu.

(link)

10bine sıfır adam akıllı pek bir şey alınmıyor bu devirde maalesef. Siz ikinci el gidip görerek alabileceğiniz modellerin ilan numarasını buraya yazarsanız beraber bakarız.

327071 dosyayı görüntüle
Şöyle sizden genel bir tavsiye alsam iyi olabilir.Genel olarak kron xc 75,xc100,xc150 modelleri var aklımda.Salcano da ise ng 650,ng750 modellerine bakıyorum.bisan da 7050,7200 var.Fakat belirli bir model üzerinde de duramıyorum açıkcası.Sizce,neleri baz alarak bisiklet bakmam lazım.Sadece kadro boyuna mı bakmam yeterli.(Bütçem 10k demiştim ama daha fazla da verebilrim.Şöyle ki 10k verip iyi olmayyan modele vereciğime 12-13 bandına da çıkabilirim.Dediğinize göre bu aralıkta iyi bir model yok )

Şöyle sizden genel bir tavsiye alsam iyi olabilir.Genel olarak kron xc 75,xc100,xc150 modelleri var aklımda.Salcano da ise ng 650,ng750 modellerine bakıyorum.bisan da 7050,7200 var.Fakat belirli bir model üzerinde de duramıyorum açıkcası.Sizce,neleri baz alarak bisiklet bakmam lazım.Sadece kadro boyuna mı bakmam yeterli.(Bütçem 10k demiştim ama daha fazla da verebilrim.Şöyle ki 10k verip iyi olmayyan modele vereciğime 12-13 bandına da çıkabilirim.Dediğinize göre bu aralıkta iyi bir model yok )
Kron xc150ye paranız yetiyorsa Mtx 7300 yada mosso raceline H için de bütçeniz yeter. Bunlardan birini alın. Kadro boyunu doğru seçin.

Kron xc150ye paranız yetiyorsa Mtx 7300 yada mosso raceline H için de bütçeniz yeter. Bunlardan birini alın. Kadro boyunu doğru seçin.
2.el olarak demiştim.Sıfır xc 150 bütçemin üstünde maalesef. Diğer modellerin 2.eli yok veya çok az.Bu arada yukarıda mosso markasının farklı bir modelini önermişsiniz bana farklı bir modelini .Farkları nedir acaba bu 2 modelin.

2.el olarak demiştim.Sıfır xc 150 bütçemin üstünde maalesef. Diğer modellerin 2.eli yok veya çok az.Bu arada yukarıda mosso markasının farklı bir modelini önermişsiniz bana farklı bir modelini .Farkları nedir acaba bu 2 modelin.
Siz ikinci el gidip görerek alabileceğiniz modellerin ilan numarasını buraya yazarsanız beraber bakarız.
Siz hangi bisikleti nerede görerek alabileceksiniz ben bilemiyorum. O yüzden marka modele takılmayın. Çok eski olmayan 2022-2023 yada daha yeni kadrolu herhangi bir 24 yada 27 vites dağ bisikleti olarak arayın boyunuza uygun. Sonra ilan numarasını buraya yazın bakalım.

Siz hangi bisikleti nerede görerek alabileceksiniz ben bilemiyorum. O yüzden marka modele takılmayın. Çok eski olmayan 2022-2023 yada daha yeni kadrolu herhangi bir 24 yada 27 vites dağ bisikleti olarak arayın boyunuza uygun. Sonra ilan numarasını buraya yazın bakalım.
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-dag-bisikleti-yaz-firsati-1214368784/detay (beğendim bunu da)
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-carraro-force-750-1222027248/detay
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-acil-satilik-carraro-force-750-pazarlik-var-1239901504/detay (27,5 jant ve 43 kadro boyu var küçük kalır mı bu.Bu modeli beğendim açıkcası)
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bisan-mtx-7300-1229351439/detay
h.ttps://www.houseofbike.com/urun/mosso-raceline-27-5-jant-mtb (bu fiyata çok çıkmak istemiyorum ama bulamazsam diye )
Yorumlarınızı bekliyorum.Link atamıyordum yeni üye olduğum için https arasına . koydum.

h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-dag-bisikleti-yaz-firsati-1214368784/detay (beğendim bunu da)
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-carraro-force-750-1222027248/detay
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-acil-satilik-carraro-force-750-pazarlik-var-1239901504/detay (27,5 jant ve 43 kadro boyu var küçük kalır mı bu.Bu modeli beğendim açıkcası)
h.ttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bisan-mtx-7300-1229351439/detay
h.ttps://www.houseofbike.com/urun/mosso-raceline-27-5-jant-mtb (bu fiyata çok çıkmak istemiyorum ama bulamazsam diye )
Yorumlarınızı bekliyorum.Link atamıyordum yeni üye olduğum için https arasına . koydum.
Mosso black edition olabilir. Fiyatı güzel ama kadro boyunu şu tabloya göre doğru seçin. 18-19 kadro olabilir. Yani 460/480H. Sahibindende çoğu kadro boyunu yanlış yazıyor. Kadronun üzerindeki etiketin fotoğrafını atmasını söyleyin.

Force 750 almayın derim.

Bir de hep 27.5" jant bakmışsınız neden? 29" alsanız daha iyi olur.

Gidip görme şansınız olursa aşağıdaki 29" bisikletlere de bakın. Görüp denemeden hatta neye bakacağınızı bilmiyorsanız bi bisikletçiye göstermeden almayın. İkinci el bisiklette 1-2 bin kafadan masraf çıkar zincir lastik göbek vs.

Pazarlık yapmadan almayın en az 1-2 bin indirim yaptırın listeledikleri fiyatlardan. 10k TL altına indirmeye çalışın.

(link)

(link)

(link)

(link)

Özellikle 27.5 seçmedim ama öyle denk gelmiş.Dediklerini de dikkate alıyorum.Bir süre daha bakıp sonunda bir model alacağım bakalım.Teşekkürler.Son bir soru daha sorayım.0 alsaydım hangi modeli önerirdiniz.Fiyatı biraz daha yukarıda olsa bile.

Özellikle 27.5 seçmedim ama öyle denk gelmiş.Dediklerini de dikkate alıyorum.Bir süre daha bakıp sonunda bir model alacağım bakalım.Teşekkürler.Son bir soru daha sorayım.0 alsaydım hangi modeli önerirdiniz.Fiyatı biraz daha yukarıda olsa bile.
Mtx 7300 ilk secenek 15-17bin arasi bence. Sonra mosso raceline olabilir. Bunlarin ikisi de olmazsa mosso wildfire olabilir 15bin altina ama hidrolik modeli.

29 jant daha iyi olur ama bulamazsaniz 27.5 jant da sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: rosso
Selamlar,
Bende 29 jant bianchi magma cues ile Force 970 . arasında kaldım. neden "force750" önermiyorsunuz . yoksa force modelini mi önermiyorsunuz?
Teşekkürler.
Selamlar,
Bende 29 jant bianchi magma cues ile Force 970 . arasında kaldım. neden "force750" önermiyorsunuz . yoksa force modelini mi önermiyorsunuz?
Teşekkürler.
@Amanita

Son düzenleme:
Mrblar arkadaşlar , 12 yaşındaki oğlum için bisiklet arayışındayım. 24 Kron xc 75 bisikleti var, ama vitesi sürekli çapraza düşürüyor bisikletle uğraşmaktan bıktım.26, 27 jant Kaliteli , vitesi çapraza düşmemesi için tek vitesten değişen dağ bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

tek aynakollu tavsiyeniz yok mu?

Merhaba,
Scott Scale 980 12V HD 29"
Bisan MTX 7800 12V Deore 29"

İkisi arasından hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.

İyi forumlar

tek aynakollu tavsiyeniz yok mu?
Hocam 1x setler genelde üst grup, 26 jantta olacağını sanmıyorum. 27.5 Carraro'da en uygun bu var (link) sanırım çocuk için ihtiyacı fazlasıyla karşılar.
Merhaba,
Scott Scale 980 12V HD 29"
Bisan MTX 7800 12V Deore 29"

İkisi arasından hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.

İyi forumlar
Hocam linklerini atarsanız daha net fikir verir çünkü yıla göre donanım değişebiliyor, bir de mtx 7800 bisan'ın kendi sitesinde ben göremedim. Acaba elde duran malı mı çıkarmak istiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: tatarsüvari
Geri