Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
onada bakıcam ama seçeneklerim çoğaldı. benim gideceğim ve bulunduğum yerler göz önüne almam gerekiyor ve kilomu :) taş kaya arazisi üzerindeyim.

tugay bütçem 600 tl demiştin astro 212 hd ben sirkeciden 550 tl aldım 3 hafta önce ama istanbul dan nakit para şansın varsa pazarlıkla alabilirsin 600 tl ye

ben abimle 2 adet aldım 1100 tl oyüzden hesaplı olabilir

Bende igman var 1.70 boy ve 96 kiloyum hiç tel felan kırmadı.

@FATİH ÇOLAK

2 kişiye indirim yapmışlar belli :) valla fatih abi astro 212 hd gerçekten dayanıklıda bütçesi fazla biraz daha sıkıcaz dişimizi o zaman. dayanıklılık bakımından sedona ve whistle araştırıyorum fazla bişey bulamadım.

@ihsan onur şener

illaki kullanmışındırda. dağ taşa çok gittiniz mi:) ben aleti zorlucam çünkü

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Pek dağ taş yapmadım ama atladıgım zıpladığım kaldırım, inmediğim merdiven kalmadı. :)

2011 Kron 500 Alabilirsin Yada 2009 Kron 1000 Tabi Fiyat Biraz Oynar Kadrosu Çok Saglamdır Pazarlık Yaparak 600-650 Liraya Çok Rıhat Bulursun

@İbrahim Aslanhan

Pardon bir sorum olacaktı bende Astro 240 SRV'yi beğendim yalnız 241 SRV'de ki SHIMANO Acera vites daha mı iyidir bu iki bisiklet arasında ne farklar vardır? Boy 183 kilo 83~85

@TugayAydın

Sevgili Tugay,
95 kilo ya da daha ağır olman bisikleti kırabileceğin anlamına gelmez. Yani kilonu o kadar problem yapmana gerek yok. Genelde bisikletler yanlış kullanımdan dolayı hasar alırlar. Bu yüzden sağlam bir bisiklet aramaktansa sana uygun bisikleti bulmalı ve uygun şekilde kullanmalısın. Trek, Scott, Specialized vb. markalar 1. sınıf ve sağlam bisikletlerdir. Fakat yanlış kullanırsan hepsine zarar verebilirsin. Örneğin ben 75 kiloyum ve dün jantımı yamultmayı başardım.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
muammer abi şimdi ben 200 TL lik kendi topladığım bisikletlede gidebiliyorum fakat masrafı çok oluyor. jant akort ayarı gibi. fren gibi. bende sağlam dağdan taştan inebilcem veya bana 2 ay sağlam dayanabilecek bakımını aydan aya yapabileceğim yani bi bisiklet istiyorum :)

@TugayAydın

O zaman daha üst seviye ekipmanlara sahip ama ikinci el bir bisiklet alabilirsin. Bu arada eğer bilmiyorsan bisikletinin çeşitli bakım ve tamiratlarını kendin yapacak kadar bilgi sahibi olman işine yarayacaktır. Bisikletin ne kadar sağlam olursa olsun binmeden önce bir göz atmanda, bazı ayarlamaları yapmanda fayda var. Çünkü ilk başta önemsiz gibi görünen şeyler daha sonra daha büyük arızalara yol açar.

@Muammer D.

evet muammer abey bütün bakımları kendim yapabilirim. ama şöyle bişey düşündüm 2.el alacağıma çıtayı 600 den 700 e çıkartmayı deneyebilirim. ve Salcano marka bisiklet alacağım gibi geliyor bana.

bende 212 hd kullanıyorum. Cok memnunum. bence dusunebılırsın...

o fiyatlara salcano kron borladan başka pek alternatifin yok onun için fazla teklif almaya bakma derim zaten herkez aynı şeyi yazıcaktır.fazla beklemeden 3 marka arasından birini al..gidip içine sinen 212 hd olur 240 srv olur borla olur 711 olur kron xc250 500 olur hemde giresundasundasın sanırım alabilceğin satışı olan bisikletlermidir bunlar kolay bulabilcekmisin yoksa siparişmi vericeksin bunları da planlaman lazım..

Geri