Scudo Sports

Dağ Bisikleti İçin Dış Lastik

Tepki
9
arkadaşlar merhaba salcano astro marka bisikletimde Continental Race King 2.2 dış lastik kullanıyorum ama çamur lastiği olduğu için hemen parlıyor daha dayanıklı bir lastik ihtiyacım var sizler neler kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
schwalbe cx comp kullanıyorum.. puncture protection (patlak koruma) özelliği var.. yol ve hafif arazi için ideal bir lastik, tavsiye ederim..

bütçeniz ne kadar ve asfalttamı yoksa arazide mi kullanacaksınız?

Bende race king kullanıyorum , çok uzun zaman olmadı 300 km filan olmuştur aldığım , şimdiye kadar bir kere patladı ondada lastiğe vida girmişti.Onun dışında hiçbir sorunu yok , bence masraf etmeyin.

Ben Schwalbe'nin Puncture Protection'lu modellerinden birini öneririm size. Bende "Black Jack" modeli var 1500 Km'den fazla yol yaptım daha bir kere bile patlamadı.

Black jack zor patlar ama ağırdır biraz. Çok zorlamayacaksanız, teknik hızlı iniş falan, black jack iyidir.

race king 2.2 bende de var!eğer dağ bayır çok alakanız yok ise lastik 2.0 kalınlığında olmalı lastik bence!

lastik basıncı az olursa patlaması normaldir, özellikle dişli lastiklerle arazi koşullarında sürerken hava basıncının yüksek olması lastiğin dış yüzeyini de sertleştirir ve patlamasını zorlaştırır. asfalt sürüşlerinde ise yuvarlanma direncini azaltmak için, maksimum basıncın biraz altında kullanmak daha iyidir. ancak yine de lastiğin üzerinde belirtilen basınç aralığının alt ve üst değerlerinin ortalamasının altına inmemek gerekir.

Merhaba,
Maxxis High Rooller lastik almayı düşünüyorum. Bu lastiği kullanan arkadaşların lastik hakkındaki yorumlarını öğrenebilir miyim?

Maxxis High Rooller bende almak istiyorum fakat Türkiyede bulamadım.

MTB DIŞ LASTİK 26-1.90 PATLAMAZ APS SİSTEM REFLEKTÖRLÜ RUBENA

bunu kullandım, patlama önleyici şerit var içinde.

basıncı yüksek olursa yol lastiği gibi kullanılabiliyor.

yanlar reflektörlü

fiyatı da uygun, çiftine 35'e almıştım :)

@Murat Bütün
aynı sıkıntı bendede var. son iki haftadır araziye gidiyoruz. tekerleğim 5 yerinden patladı. banada bir dış lastik önerisi lazım. tabi hesaplı olanlardan:)

Geri