Scudo Sports

Dağ bisikleti için çamurluk

soner canlı

Daimi Üye
Tepki
187
Bisiklet
Scott
Sa. ArkadaŞlar

bİsİkletİm sedona borla 26 İnch jant ve 2,1 lastİk var. Bİsİkletİmde Şuan pratİk takip Çikarmali Çamurluk var ancak tam koruma saĞlamiyor hizim bİraz fazla olunca ÜstÜm baŞim batiyor.tam korumali bİr Çamurluk takmak İstİyorum bİsİkletİme.bunun İÇİn lastİĞİmİ İnceltmem Şart mi yoksa 2,1 lastİk İÇİn tam koruma Çamurluk bulabİlİr mİyİm?

Scudo
pc başında herkes hazır kıta beklemiyor. biraz sabretcen :)

İŞte daĞ bİsİkletİ benİmkİsİ tek Çarem lastİklerİ İnceltmek mİ yanİ?

Şuanda kullandıkların resmini paylaşabilirmisin

ben bunu kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım

Benİmkİ de buna benzer bİŞey ama hizlaninca Çamur atiyor tekerden hem Önden hem arkadan

Takarken yukarıda bırakıyıor olabilirsin ondan atabilir

BENİMKİ DE BUNA BENZER BİŞEY AMA HIZLANINCA ÇAMUR ATIYOR TEKERDEN HEM ÖNDEN HEM ARKADAN.

(link)

ona benzer birşeyse arkaya doğru inceldiğini farzedebiliriz bendeki polisport x-fighter ve geriye doğru incelen bir yapısı yok takarkende iyi ayarladığımda camur felan yemiyorum
(kullandığınız harfleri lütfen küçük yazın )

@soner canlı

Güzel soru, cevâbını ben de merakla bekliyorum...

sendekinin linkini ve varsa senin bisiklet üzerindeki resmini paylaşabilir misin?

burada üstündekiler cst 2,10 şuanda mevcut olan continental race king 2,2 race king leri taktıkdan sonra çamurluk kullanmadım hiç

@Veysel A.
Hem senin meragini gidereyim, hemde arkadasin sorusuna cevap veregim.

MTB kullaniyorsan camurunu yiyeceksin, Bu sporun tadi zaten camurunda. MTB camurlanmak icin tasarimlanmistir, camurlanmayacaksan yada islanmayacaksan MTB kullanmayacaksin.

Camur MTB sporunun özünde vardir. Ya camuruyla beraber seveceksin, yada bu sevdadan vazgeceksin.

Murat bey, bu işi spor için, zevk için yapanlar için bu kaçınılmaz bir gerçek. Çamurlanmak da bu sporun içinden bir unsur. Benim kastettiğim bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanan insanların kötü hava koşullarında kendilerini bu durumdan nasıl kurtaracağıdır. Mesela ben, zeminin kötü olduğu bir günde işyerime bisikletimle gitmek istesem, üstümü başımı nasıl muhafaza edeceğim? Benim için soru buydu...

O zaman SKS dashblade ya da X-Blade arkaya ve SKS Shockblade de öne alacaksin. Bu setden daha iyi koruyanini bulamasin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi birde resim veya link falan verseydin.. Hatta sen hala link vermedin bana bari buraya camurluk linki ver bana da lazım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
SKS Dashboard ve Dashblade
SKS Shockblade ve X-Blade (Bu daha cok tutulan modeli)

Bisiklete uygulanmış hallerine baktım da, ne yalan söyliyeyim çok güven veriyor. Hem genişler hem de sıçrama noktalarının başlangıçtan bitişine kadar olan tüm kısımlarını örtüp kapatıyorlar...

Yardimci olabildiysem nemutlu bana, tek önerebilecegim camurluklar bunlar. Bu iki camurluk seti almanyada kalite üzerine pek iyi aldi ve piyasada tek tutulan camurluklar. Anliyacagin camurlugun babasi bunlar.

Geri