Scudo Sports

D915 Derebaşı virajları - Uçan yoldan geçmek

Çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Scudo
Harika bir rota.Nefis ve korkutucu bir doğa,aksiyonu ve heyecanı hissedebildim..Karadeniz hep görmek isteyip de kısmet olamayan bir coğrafyadır benim için.
Umuyorum bu tur bana da ilham verir...
Pedalına sağlık @sccetin ....

sccetin
Yine süper bir tur yapmışsınız ayağınıza sağlık,Karadeniz doğasıyla havasıyla her zaman bizleri büyülemiştir,hiç görme imkanım olmadı bu güne kadar ama mutlaka gitmek istediğim yerler,yolun yıkılmış kısmını bisikleti omzuna alıp geçerken baya halıya ayaklarımı sürtmüşüm stresten:komik:

Çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık.

Teşekkürler.

Maşallah diyorum. :harika:

Teşekkürler abi :)

Harika bir rota.Nefis ve korkutucu bir doğa,aksiyonu ve heyecanı hissedebildim..Karadeniz hep görmek isteyip de kısmet olamayan bir coğrafyadır benim için.
Umuyorum bu tur bana da ilham verir...
Pedalına sağlık @sccetin ....

Teşekkürler Mehmet Cem Ağabey. Her zaman bekleriz :)

sccetin
Yine süper bir tur yapmışsınız ayağınıza sağlık,Karadeniz doğasıyla havasıyla her zaman bizleri büyülemiştir,hiç görme imkanım olmadı bu güne kadar ama mutlaka gitmek istediğim yerler,yolun yıkılmış kısmını bisikleti omzuna alıp geçerken baya halıya ayaklarımı sürtmüşüm stresten:komik:

Neyse ki annem görmedi o kısımları :) Her zaman kapımız açık; bekleriz...

Mükemmel bir tur olmuş. Emeğine sağlık. İstanbul-Samsun turunda da başarılar diliyorum sana. İnşallah sorunsuz tamamlarsın. Umarım bir gün bana da nasip olur buralara çıkmak.

Mükemmel bir tur olmuş. Emeğine sağlık. İstanbul-Samsun turunda da başarılar diliyorum sana. İnşallah sorunsuz tamamlarsın. Umarım bir gün bana da nasip olur buralara çıkmak.
Hocam fixie ile çıkma çılgınlığına kalkışmazsın inşallah. Vitese lafım yok fren olmazsa cumburlop dereye düşersin. :harika:

Hocam fixie ile çıkma çılgınlığına kalkışmazsın inşallah. Vitese lafım yok fren olmazsa cumburlop dereye düşersin. :harika:

Eğim ortalaması yüzde 5 falan ise çıkarım. Ama kesinlikle inemem. Beni yukarıdan ambulans helikopter ile alıp indirirsiniz gari. 😂

Keyifle okudum ve fotoğraflara bayıldım. Tam benlik rotalar. Ayaklarınız dert görmesin.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,

Bu konudaki sürüşten 2 ay sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bu sefer eşimle güneşli bir havada bu güzel yerden tekrar geçtik. Yine inanılmaz derecede güzeldi.

Yol kalitesi ve manzara sanki Alpler...

2.JPG

İlk viraj ve Hazal'ın heyecan yapmaya başladığı anlar...

GOPR2356.JPG

Sanırım haklılık payı var...

GOPR2388.JPG

13 virajda 1725'ten 2000 metreye çıkıyorsunuz.

GOPR2398.JPG

Yukarısı Haziran'da sisten dolayı hiç ama hiç göremediğim müthiş bir yaylaymış

GOPR2404.JPG

2320 metredeki buz gibi çeşmeden sonra saatin geç olmasıyla beraber dönüşe geçip Rize'ye Kaçkarlar'a devam ediyoruz...

GOPR2433.JPG

Fotoğraflarda gördüklerinizden daha fazlası için buyurun videoya :)

Sürüş: (link)

Sayın @sccetin , sırf sizin yüzünüzden Türkiye'ye dağ bisikleti getirip, oraya çıkıp ineceğim gibi.😅

Yukseklik korkumdan dolayi buralara Arabayla hayatta gidemem ama bisiklet giderim diyordum. Simdi sizin videoyu izleyince anladim, ben oralara bisiklet ile de gidemem ama yuruyerek o virajlari cikabilirim :)) Ayaklar yere basinca yukseklik o kadar korkutucu gelmiyor

bu rotayı rc500 ile gerçekleştirmek istiyorum ne dersiniz sccetin ? yokuşlar fazla zorlar mı?

• Beğen
Muazzam Muazzam Muazzammmmmmm

Tersten tırmanış yani Çaykara üzerinden dehşet yokuşları olan Karaçam'a kadar da deli dana gibi tırmanışı olan tek şeritli yolları engin vadileri olan aşık olduğum yer.
Buralarda gençliğim geçti kokusu bile harika dolu bile yedim çaykara merkezde ana yolda karşıma ayı bile çıktı.

Rota muazzam videoyuda izledim tebrik ediyorum

Merhaba @SerkanNamazcı,

Derebaşı virajları için inişi mi önerirsiniz çıkışı mı ? Uzungöl tarafından çıkıp virajlardan inilen bir rota nası olur ?

Selamlar

five

Merhaba @SerkanNamazcı,

Derebaşı virajları için inişi mi önerirsiniz çıkışı mı ? Uzungöl tarafından çıkıp virajlardan inilen bir rota nası olur ?

Selamlar

five

Bana göre en iyi rota Bayburt-Soğanlı dağı-derebaşı geçidi-Karaçam-Çaykara

Trabzon-OF-Çaykara-Derebaşı tırmanış sevmeyenler için tavsiye etmiyorum. :)'''

Burada bir çok bölümden indim bunları listeledim.

Bonus yazan yerlere gidemedim ama dehşetler.Rota2.png

Son düzenleme:
Bana göre en iyi rota Bayburt-Soğanlı dağı-derebaşı geçidi-Karaçam-Çaykara

Trabzon-OF-Çaykara-Derebaşı tırmanış sevmeyenler için tavsiye etmiyorum. :)'''

Burada bir çok bölümden indim bunları listeledim.

Bonus yazan yerlere gidemedim ama dehşetler.264856 dosyayı görüntüle

Bilgi için çok teşekkür ederim. Küçük bir bilgiyi eksik bıraktığımı fark ettim. Her durumda Çaykara tarafından çıkacağım ama Derebaşı'nı çıkıp Uzungöle mi inmeliyim, Uzungöl'den çıkıp Derebaşı'ndan mı inmeliyim ? (Keşke Bayburt seçeneğim olsaydı. :) )

Selamlar

five

Küçük bir

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bilgi için çok teşekkür ederim. Küçük bir bilgiyi eksik bıraktığımı fark ettim. Her durumda Çaykara tarafından çıkacağım ama Derebaşı'nı çıkıp Uzungöle mi inmeliyim, Uzungöl'den çıkıp Derebaşı'ndan mı inmeliyim ? (Keşke Bayburt seçeneğim olsaydı. :) )

Selamlar

five

Küçük bir

Derebaşı'ndan hem indim hem çıktım. Kesinlikle çıkmanızı tavsiye ederim zira çıkarken daha çok vakit geçireceğiniz için o manzarayı, o coğrafyayı içinize daha çok çekebileceksiniz; fotoğraflar için durdukça nefesleneceksiniz.

İnerken yol ve manzara aktığı için öyle bir haz veriyor ki durasınız gelmiyor ve bu sefer de virajlar çok çabuk bitiyor...

İster inin ister çıkın her türlü değecek ve keyif alacaksınız. Sis varken dahi güzel ama umarım sise denk gelmezsiniz :)

Geri