Maşallah diyorum.Biraz uzun oldu fakat rotayla ilgili tüm sorularınızı cevaplayacaktır herhaldeİyi seyirler.
Çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık.
Maşallah diyorum.![]()
Harika bir rota.Nefis ve korkutucu bir doğa,aksiyonu ve heyecanı hissedebildim..Karadeniz hep görmek isteyip de kısmet olamayan bir coğrafyadır benim için.
Umuyorum bu tur bana da ilham verir...
Pedalına sağlık @sccetin ....
sccetin
Yine süper bir tur yapmışsınız ayağınıza sağlık,Karadeniz doğasıyla havasıyla her zaman bizleri büyülemiştir,hiç görme imkanım olmadı bu güne kadar ama mutlaka gitmek istediğim yerler,yolun yıkılmış kısmını bisikleti omzuna alıp geçerken baya halıya ayaklarımı sürtmüşüm stresten![]()
Hocam fixie ile çıkma çılgınlığına kalkışmazsın inşallah. Vitese lafım yok fren olmazsa cumburlop dereye düşersin.Mükemmel bir tur olmuş. Emeğine sağlık. İstanbul-Samsun turunda da başarılar diliyorum sana. İnşallah sorunsuz tamamlarsın. Umarım bir gün bana da nasip olur buralara çıkmak.
Hocam fixie ile çıkma çılgınlığına kalkışmazsın inşallah. Vitese lafım yok fren olmazsa cumburlop dereye düşersin.![]()

Merhaba @SerkanNamazcı,
Derebaşı virajları için inişi mi önerirsiniz çıkışı mı ? Uzungöl tarafından çıkıp virajlardan inilen bir rota nası olur ?
Selamlar
five

Bana göre en iyi rota Bayburt-Soğanlı dağı-derebaşı geçidi-Karaçam-Çaykara
Trabzon-OF-Çaykara-Derebaşı tırmanış sevmeyenler için tavsiye etmiyorum.'''
Burada bir çok bölümden indim bunları listeledim.
Bonus yazan yerlere gidemedim ama dehşetler.264856 dosyayı görüntüle
Bilgi için çok teşekkür ederim. Küçük bir bilgiyi eksik bıraktığımı fark ettim. Her durumda Çaykara tarafından çıkacağım ama Derebaşı'nı çıkıp Uzungöle mi inmeliyim, Uzungöl'den çıkıp Derebaşı'ndan mı inmeliyim ? (Keşke Bayburt seçeneğim olsaydı.)
Selamlar
five
Küçük bir