Scudo Sports

Cycplus M1

Merhaba
Aslında km saati almak gibi bir düşüncem şimdilik yoktu. Önümüzdeki aylarda alırım diye düşünüyordum ancak malum kurlar gene yükselmeye başladı. Bu nedenle bu konuyu öne alıp sipariş geçeyim diyorum.
ancak neredeyse hiçbir araştırmam yok. Şans eseri bu konuyu gördüm ve cihaz hoşuma gitti. Aliexpresss de bağlantı aparatı, kılıf + 2 adet hız sensörlü paket 823tl şuan. Ancak dediğim gibi araştırmam olmadığından bu ürünü mü almalıyım yoksa başka marka model mi bakmalıyım bilmiyorum. Eğer bu cihazı önerirseniz hangi paketi almam konusunda da tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Gönül rahatlığı ile alın derim, paket konusu kadans sensörü ve nabız sensörü ile cihazı kullanmanız yeterli olur, bir de hız sensörü bağlanıyor bütçe varsa o da alınabilir yoksa cihaz uyduya bağlanıp direk hızı ekranda gösteriyor.

Cihaz+kadans sensör+hız sensörü+ nabız sensörü
Hız sensörü almasanız da olur

Scudo
Gönül rahatlığı ile alın derim, paket konusu kadans sensörü ve nabız sensörü ile cihazı kullanmanız yeterli olur, bir de hız sensörü bağlanıyor bütçe varsa o da alınabilir yoksa cihaz uyduya bağlanıp direk hızı ekranda gösteriyor.

Cihaz+kadans sensör+hız sensörü+ nabız sensörü
Hız sensörü almasanız da olur
Hocam 1 kadans, 1 nabız ölçer olan paket vergi dahil 1250 liraya geliyor. Bunun yerine 2 hız sensörü, 1 nabız ölçer ve bağlantı aparatı olan vergi dahil 1350 lira tutuyor. Bunu almak daha mantıklı gibi ama fiyat olarak düşündüğümün çok üzerine çıktım. Bilmiyorum şartları zorlayıp alıcam gibi.

Hocam 1 kadans, 1 nabız ölçer olan paket vergi dahil 1250 liraya geliyor. Bunun yerine 2 hız sensörü, 1 nabız ölçer ve bağlantı aparatı olan vergi dahil 1350 lira tutuyor. Bunu almak daha mantıklı gibi ama fiyat olarak düşündüğümün çok üzerine çıktım. Bilmiyorum şartları zorlayıp alıcam gibi.

Nabız kadans değerlerini görmek istemiyorum hız irtifa eğim bilgileri bana yeter diyorsanız sadece cihazı alın derim. Ben magene nabız , kadans ve hız ürünleri kullanıyorum Aliekspresten almıştım sağlıklı çalışıyor cihaz ile uyumlu. Magene fiyatlarına da ayrı olarak bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
8 martda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Sensörleri tanıtıp, lastik çapı ve saat dilimini vs ayarlayıp kurulumu tamamladım. Cumartesi ilk sürüşe çıkıp denemek istiyorum. Ama ilk bakışta malzeme kalitesini çok beğendim diyebilirim.
A92AADD1-16D5-44E2-AECA-D76A28ED7286.jpeg7B3AEB01-24AF-46E6-AEE2-49EEC043B8A7.jpeg

Cihazı geldiği günden beri altif olarak kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ancak strava ile eşleşmeyi yaptığım halde ne yaptıysam verileri yüklemesini sağlayamadım. Her iki uygulamayı silip tekrar kurmayı da denedim ancak sonuç gene olumsuz. Sorun nerede, neden olmuyor anlamadım. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Dosyalar

• 0A2B8CB7-AE06-4ED0-A142-9FE291249BCE.png
    0A2B8CB7-AE06-4ED0-A142-9FE291249BCE.png
    43,9 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: ghostt
Ara sıra böyle sorunlar oluyor. Bir süre antrenmanlarınızı .fit uzantısıyla alıp manual olarak yükleyebilirsiniz. Sorunun en kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum.( Ben de 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum)
Cihazı geldiği günden beri altif olarak kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ancak strava ile eşleşmeyi yaptığım halde ne yaptıysam verileri yüklemesini sağlayamadım. Her iki uygulamayı silip tekrar kurmayı da denedim ancak sonuç gene olumsuz. Sorun nerede, neden olmuyor anlamadım. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Cycplus M2 kullanan var midir?

• Beğen
Tepkiler: gravel06
Benim cihazda geldi kadans, hiz sensoru ve diger ayarlari yaptim simdilik sorunsuz calisiyor cok memnun kaldim gercekten kaliteli bir urun
IMG_20220417_130913.jpg

Bana kalırsa başka model bakın hocam. Cycpluslarin bazılarında hatta çoğunda gps kopması oluyo. Bende durdu durdu 3-4 ay sonra bozulmalar başladı. Başta memnundum ama şuan pişmanım çünkü gps kopup gidiyor ve ölçüm duruyor, yani çöp oldu. İgs yada coospo,megane falan bakın.

cihazı hız,kadans ve ritim sensörleriyle birlikte iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum. hız sensörü tünel vb. yerlerde gps koptuğu anlarda çok işe yarıyor. bunun dışında bursa’da gps kesici olmadığı için hatasız çalışıyor, genelde ankara’da yaşayanlar şikayetçi cihazdan.

cihaz vaat ettiğini fazlasıyla yerine getiriyor. tek ve en büyük eksik;
strava’da rota oluşturup o rotaya bağlı kalarak sürüş yapmak isterseniz bu cihazla yapamazsınız. navigasyon özelliği yok. uzun turcuysanız bu cihazla turunuzu takip edemezsiniz veya bir yarış rotasını takip edip performansınızı görmek isterseniz bu cihazla bunu yapamazsınız.

bunların dışında, 30 saatlik pil ömrü müthiş rahatlık, (en yakın fiyatlı garmin 130, 10 saati bile zor görüyor) fiyatı düşünüldüğünde ve power desteğine bakılınca tam bir f/p ürünüdür.

cihazı hız,kadans ve ritim sensörleriyle birlikte iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum. hız sensörü tünel vb. yerlerde gps koptuğu anlarda çok işe yarıyor. bunun dışında bursa’da gps kesici olmadığı için hatasız çalışıyor, genelde ankara’da yaşayanlar şikayetçi cihazdan.

cihaz vaat ettiğini fazlasıyla yerine getiriyor. tek ve en büyük eksik;
strava’da rota oluşturup o rotaya bağlı kalarak sürüş yapmak isterseniz bu cihazla yapamazsınız. navigasyon özelliği yok. uzun turcuysanız bu cihazla turunuzu takip edemezsiniz veya bir yarış rotasını takip edip performansınızı görmek isterseniz bu cihazla bunu yapamazsınız.

bunların dışında, 30 saatlik pil ömrü müthiş rahatlık, (en yakın fiyatlı garmin 130, 10 saati bile zor görüyor) fiyatı düşünüldüğünde ve power desteğine bakılınca tam bir f/p ürünüdür.

Garmin 520 Plus kullanıp çok şarj yiyor diye powermetresini söken bu sebepten bataryası biterek turu yarıda kalan arkadaşlar gördüm.

Sürüşü bitirdiğim zaman cihazı pause yapıyorum ve telefon uygulaması ile senkronize etmeye çalıştığımda verileri yüklemiyor.
Bu yüzden cihazı kapatıp açıyorum ve o zaman sorunsuz bir şekilde hem kendi uygulaması hem de strava ile senkron oluyor.
Bu normal mi?

Sürüşü bitirdiğim zaman cihazı pause yapıyorum ve telefon uygulaması ile senkronize etmeye çalıştığımda verileri yüklemiyor.
Bu yüzden cihazı kapatıp açıyorum ve o zaman sorunsuz bir şekilde hem kendi uygulaması hem de strava ile senkron oluyor.
Bu normal mi?
Senkronize olayı dudaklatıldığı(pause) zaman değil, orta tuşa uzun süreli basıp kaydı tam olarak sonlandirdiginizda başlıyor.

Duraklatmak, kaydı bitirmediği için senkronize işlemi başlamıyor.

Siz cihazı kapattığınızda kayıt mecburi olarak sonlanıyor ve cihazı tekrar açtığınızda senkronize işlemine o zaman başlıyor.

Senkronize olayı dudaklatıldığı(pause) zaman değil, orta tuşa uzun süreli basıp kaydı tam olarak sonlandirdiginizda başlıyor.

Duraklatmak, kaydı bitirmediği için senkronize işlemi başlamıyor.

Siz cihazı kapattığınızda kayıt mecburi olarak sonlanıyor ve cihazı tekrar açtığınızda senkronize işlemine o zaman başlıyor.
Çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Cycplus M1 'e uyumlu Türkiye'de bulabileceğimiz nabız bandı var mı ?

Geri