Scudo Sports

Cyclokedi bisiklet cemiyeti

Ben bu hafta hep davetliyim o yüzden benim gelmem zor. Ancak en kısa zamanda organizasyon yaparız inşallah.

Scudo
Yakınlarda olur ise ben Varım.

Bu arada buluşma olursa gelmem problem olmaz değil mi yaşımdan dolayı ?

Yapmıyor muyuz bir şeyler?

Yapalım bir şeyler :) Bence bir akşam turu yapsak fena olmaz :) Bu arada kendime logodan t-shirt yaptım çok güzel oldular :)

@Atilla Gobel
Gruba katilmak isterim abi yaz beni
Sultanciftlikteyim abi
Eminim super bi gruba imza atacaksin
Kapsamli bi edit.

@Atilla Gobel Bence gayet güzel olmuş ellerinize sağlık.Bi ara bende zaman bulursam Ankara versiyonunu yaptırcam o zaman grafiğini isterim:D

Basic t-shirt alıp ucuza yaptırabilirsiniz logoyu. Kafanıza göre takılın genç kardeşlerim. Burası açık kaynak kodlu bir oluşum :)

Böyle bölgeye özel akşam turları yapacaksak Cyclokedi t-shirtlerini 212 ve 216 diye ayırmak gerekecek :)

Bu Cumartesi Pendik'ten kalkıp Kadıköy'e gidişim rüzgarla beraber 1,5 saati buldu. Oradan vapurla Eminönü'ye geçiş ortalama 45 dk. - 1 saat. Yani 7.30 da pedala basınca 10.00 gibi karşıda oluyorsunuz.

"Kıtalar arası" organizasyon olursa diye bilgi amaçlı yazdım.

İstanbulda katılmak isterim ama tura veya gezintiye çıkacak için uygun bisikletim yok sadece isimde kalabilir. :)

@Sadettin Z. Aslında benim de avcılardan gelişim o saati bulur.mantıklı olan hafta sonu ise o da uyar.ama bu hafta sonu yokum

Arkadaşlar ortak buluşma noktası belirleyip herkesi oraya davet etmek gerekli. Uygun bir mekanda sohbet çay muhabbet ve tanışma vesilesi ile kaynaşılır.

Geri